Kladno – Vlašim 5:3 (kon.) | Ústí n/L – Letohrad 5:3 (kon.) | Třinec – Karviná 5:4 (kon.)
Most – Pardubice 4:3 (kon.)
koniec
HBC Kladno
5:3 (2:2, 0:0, 3:1)
HBT Vlašim
cz Sobota 17.05.2014, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • CROSSDOCK extraliga (CZ)
     
    41:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Kladno podniklo další úspěšný útok, po němž se DANIEL NOSEK objevil sám u pravé tyčky a dorazil do prázdné brány střelu od Kudely. Vlašim bránila zkrátka nedůrazně. Asistence: Jan Příhoda, David Šrámek.
     
    40:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL DĚDIČ se může stát hrdinou tohoto utkání. S ničím se prostě nemazal, a jakmile se dostal ke střelbě, vypálil svou klasickou dělovku. A propálil Šindeláře, který zkrátka nestačil zareagovat, byť to byl pokus vyslaný z velké dálky. Asistence: Martin Špaček, Tomáš Kudela.
     
    38:42
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak se to hostům přece jenom podařilo. Kladenským se nevyplatila až příliš pasivní hra. TOMÁŠ WRÖBEL se dostal do skvělé střelecké pozice na levém kruhu, odkud nezaváhal a prostřelil Jirotku. Asistence: Jan Nýdl.
     
    33:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Štěpáník to udělal bravurně. V rohu hřiště si čistě odstrčil soupeře, poté vyjel za bránu, našel následně v mezikruží úplně volného DANIELA HNÍZDILA, který zamířil přesně do horního růžku. Asistence: Radim Štěpáník.
     
    13:56
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově vyrovnávají. V útočném pásmu se prosadil TOMÁŠ HORÁK prakticky ihned po buly, a pokazil tak radost dnes bouřlivému kladenskému publiku. Asistence: Tomáš Wröbel.
     
    13:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Šindelář měl zakrytý výhled, pravděpodobně toho moc neviděl, když RADEK SOUKUP od červené čáry tvrdě vypálil. Míček propadl hradbou hráčů až do sítě. Kladno dokonalo zasloužený obrat. Asistence: Radim Štěpáník.
     
    06:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už to MICHALOVI DĚDIČOVI vyšlo. Dostal přihrávku od Hnízdila a poté z pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Na tuhle bombu neměl Šindelář nárok. Máme vyrovnáno! Asistence: Daniel Hnízdil, Tomáš Kudela.
     
    00:56
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí hned zkraje tohoto střetnutí. JAN STŘECHA překvapil gólmana Jirotku, z pravé strany z těžkého úhlu vypálil po zemi a míček skončil k překvapení všech v bráně. Kladenský gólman nešel ani do rozkleku. Asistence: Martin Konečný.

    Patrik Sandev

    Góly a asistencie: 7. Dědič (Hnízdil, Kudela), 14. Soukup (Štěpáník), 34. Hnízdil (Štěpáník), 41. Dědič (Špaček, Kudela), 42. Nosek (Příhoda, Šrámek) – 1. Střecha (Konečný), 14. Horák (Wrobel), 39. Wröbel (Nýdl)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Dědič, Kudela, Soukup, Pospíšil, Čermák, Šícha, Nedvěd, Jelínek – Štěpáník, Hnízdil, Špaček, Šrámek, Nosek, Příhoda, Pražák, Kohout, Martykán, Vondrák
    HBT Vlašim: F. Šindelář (Straka) – Blažek, Čičatka, Špale, Nýdl, Střeska, Gäbtner – Konečný, Burda, Průcha, Střecha, Bartejs, Horák, Dušek, Topolánek, Herwig, Slanina, Wröbel, Juráček, J. Šindelář

    Rozhodca: Horáček, Vokurka

    Diváci: 164