Montreal – Boston 4:0 (kon.) | Anaheim – LA Kings 4:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
Los Angeles Kings
cz Utorok 13.05.2014, 04:18 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Quick míří na svou střídačku!
     
    54:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A tak pozor vzniká tu velké drama! Kopitar udržel útočné pásmo, aby následně předal kotouč na Browna, který nahodil puk ze středu útočného pásma směrem na bránu Ducks, kde stál MARIÁN GÁBORÍK, který tečoval puk za záda Gibsona, a vstřelil tak kontaktní branku Kings.. Asistence: Dustin Brown, Anže Kopitar.
     
    53:51
    Bruce Boudreau (ANA) si nakonec raději bere svůj oddechový čas.
     
    49:31
    Devante Smith-Pelly (ANA) se vrací na trestnou lavici, když dostává dvě minuty za hrubost. Zároveň je však vyloučen i Tyler Toffoli (LAK), který také dostává dvě minuty za hrubost. Pokračovat se bude znovu ve čtyřech.
     
    46:44
    Dvě minuty za nasimulovaný pád však dostává právě faulovaný Devante Smith-Pelly (ANA), a tak se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    46:44
    Anže Kopitar (LAK) oslabuje svůj celek, když dostává dvě minuty za podražení.
     
    38:44
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Carter nahazoval kotouč z pravé strany kluziště a jeho pokus vyrazil Gibson na levou stranu, kde byl Muzzin, kterému sjel puk z hole, ale ten se nakonec dostal přesně před bránu Ducks, kde byl MARIÁN GÁBORÍK, který prostřelil domácího brankáře. Asistence: Jake Muzzin, Jeff Carter.
     
    37:57
    Devante Smith-Pelly (ANA) poputuje na trestnou lavici, protože v útočném pásmu zasáhl Doughtyho svou holí do jeho obličeje, a dostává tak čtyři minuty.
     
    34:49
    Selänne našel před bránou Kings nikým nehlídaného Smith-Pellyho, kterého však dokázal skvěle vychytat Quick.
     
    33:20
    Dvě minuty za sekání nakonec dostává Drew Doughty (LAK).
     
    30:54
    Tak to je neuvěřitelné co vše teď Kings neproměnili! Kopitar dostal pas na pravou stranu, kde měl hodně prostoru, ale jeho střelu vyrazil Gibson a hostující útočník se nakonec dostal i k dorážce, ale i tu nakonec domácí brankář vyrazil. Puk se poté dostal ještě ke Gáboríkovi, ale ani slovenský útočník nedokázal překonat ležícího brankáře Anaheimu.
     
    28:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kings se nepodařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma, když se nakonec ke střele z hranice levého kruhu dostal Cogliano, jehož střelu vyrazil Quick před sebe, ale zde byl pouze JAKOB SILFVELBERG, který už poslal puk za záda bezmocného brankáře Kings. Asistence: Andrew Cogliano.
     
    22:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se na začátku druhé třetiny dostávají do trháku! Martinez špatně rozehrál z vlastní obranné třetiny a k puku se dostal Getzlaf, který následně vyslal DEVANTEHO SMITH-PELLYHO do samostatného úniku, kde si už domácí útočník poradil s Quickem, a poslal tak domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    21:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Beauchemin nahodil kotouč za bránu Kings, kde se k němu dostal Selänne, který se svou milimetrovou přihrávkou našel u pravé tyče hlídkujícího Perreaulta, který ještě svou střelou trefil brusli DEVANTE SMITH-PELLYHO, od kterého putoval puk do brány Kings. Asistence: Teemu Selänne, Francois Beuchemin.
     
    20:42
    Domácí hokejisté budou hrát svou druhou přesilovou hru, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Justin Williams (LAK).
     
    16:18
    Anaheim bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za držení vyloučen Alec Martinez (LAK).
     
    16:09
    Ducks se dostali do útočného pásma, kde nakonec střílel z levé strany Maroon, jehož střelu si málem srazil do vlastní sítě Martinez a k dorážce se ještě dostal Selänne, ale Quick zastavil i jeho dorážku!
     
    09:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings srovnávají stav utkání! Hosté dokázali získat kotouč ve středním pásmu, kde jej nakonec Williams poslal o mantinel kolem střídačky domácích, kteří zrovna střídali, a tak se raději puku nikdo nedotýkal, a tak si jej sebral TREVOR LEWIS, jenž se následně dostal ke střele z pravé strany a jeho pokus zapadl přesně k levé tyči domácí klece. Los Angeles tedy po dlouhých sedmdesáti minutách prostřelilo Gibsona. Asistence: Justin Williams.
     
    02:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se velice rychle dostávají do vedení! Domácí hokejisté nahodili kotouč do svého útočného pásma, kde se k němu dostal jeden z hostujících obránců, který však v rohu kluziště upadl, a tak se k puku dostal Winnik, který jej poté nahrál na hranici pravého kruhu NICKU BONINOVI, jenž se svou pohotovou střelou trefil přesně k vzdálenější tyči Quickovy brány. Asistence: Daniel Winnik.
     
    01:55
    Maroon vybojoval kotouč v útočném pásmu, kde jej nakonec dokázala dostal mezi kruhy na Selänneho, kterého však vychytal Quick.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 3. Bonino (Winnik), 22. Smith-Pelly (Perreault, Selänne), 23. Smith-Pelly (Getzlaf), 29. Silfvelberg (Cogliano) – 10. Lewis (Williams), 39. Gáborík (Muzzin, Carter), 55. Gáborík (Brown, Kopitar)


    Anaheim Ducks: Gibson (Hiller) – Fowler, Lovejoy, Lindholm, Beauchemin, Allen, Vatanen – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Cogliano, Koivu, Silfvelberg – Maroon, Perreault, Selänne – Winnik, Bonino, Palmieri.
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Schultz, Vojnov, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Williams – Pearson, Richards, Carter – King, Stoll, Brown – Nolan, Lewis, Toffoli.
    Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodca: Jackson, O´Rourke – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 17 233