Taliansko – Nórsko 0:3 (kon.) | Kazachstan – Nemecko 1:2 (1:2 po s.n.) | Švédsko – Dánsko 3:0 (kon.)
Fínsko – Lotyšsko 2:3 (kon.) | Kanada – Slovensko 4:1 (kon.) | USA – Švajčiarsko 3:2 (kon.)
koniec
Taliansko
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Nórsko
Sobota 10.05.2014, 11:45 • Čižovka Aréna • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:29
    Nórsko dalo gól!
    Je rozhodnuté, Nórsko totiž vedie 3:0. V tempe dostal puk na hokejku ANDERS BASTIANSEN a nedal Bellissimo absolútne žiadnu šancu na úspešný zákrok.
     
    31:19
    Nórsko dalo gól!
    Olden našiel na za modrou čiarou MORTENA ASKA, ktorý najskôr sťahovačkou obišiel jedného z obrancov Talianska a vzápätí krásnou strelou pomedzi betóny prestrelil Bellissima. Následne bol nepríjemne zrazený na ľad spomínaným talianskym obrancom a len ťažko sa zviechal z ľadu. Asistencia: Olden.
     
    05:42
    Nórsko dalo gól!
    Tak sa to Nórom nakoniec predsa podarilo skórovať, pretože sa v dvojici dostali pred Bellissima a NIKLAS ROEST ponúknutú šancu bez problémov využil a prestrelil Bellissima. Asistencia: Andreas Stene.

    Dávid Švec

    Góly a asistencie: 6. Roest (Stene), 32. Ask (Olden), 54. Bastiansen


    Taliansko: Bellissimo (Andreas Bernard) – Eger (C), Nicoletti, Hofer, Borgatello, Sullivan, Larkin, Johnson, Trivellato – Scandella, di Casmirro, Kostner – Borrelli, Ihnacak, Rocco – Gander, Felicetti, Tudin – Insam, Ramoser, Fontanive (náhradníci: Caffi – Anton Bernard, Boba).
    Nórsko: Haugen (Volden) – Holös, Ödegaard, Espeland, Trygg, Sörvik, Bonsaksen – Hansen, Röymark, Forsberg – Bastiansen (C), K. Olimb, M. Olimb – Olden, Skröder, Ask – Martinsen, Roest, Dahlström. (náhradník: Soberg).

    Rozhodca: Fraňo (CZE), Vinnerborg (SWE) – Carnathan (USA), Hull (USA)