Benfica – Juventus 2:1 (kon.) | Sevilla – Valencia 2:0 (kon.)
koniec
Benfica Lisabon
2:1 (1:0)
Juventus Turín
Štvrtok 24.04.2014, 21:05 • Estádio da Luz (Lisabon) • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    84
    Benfica dala gól!
    Lisabonskí Orli sa ale znovu dostávajú do vedenia. Stalo sa tak vôbec po prvej druhopolčasovej strele na bránku! Po pravej strane vyviezol loptu Maxi Pereira, ktorý prihrával na nedávno prichádzajúceho Cavaleira. Ten však loptu prepúšťal na LIMU, ktorý z hranice šestnástky takmer pretrhol sieť. Jeho bomba sa vzniesla pod brvno Gigiho Buffona, ktorý zostal bez nároku na zákrok. Exportným spôsobom sa tak červení vracajú na koňa.
     
    73
    Juventus Turín dal gól!
    Stará Dáma sa predsa len po zásluhe dočkala vyrovnania! Po parádnej akcii sa talianskemu zástupcovi bude dýchať o poznanie ľahšie. Claudio Marchisio zo stredu ihriska na ľavej strane vysunul Asamoaha, ktorý po zemi prihrával pod seba na CARLOSA TÉVEZA. Ten vnikol do šestnástky, nádhernou zasekávačkou si na zadok posadil kapitána Luisaa a povedľa Artura vyrovnáva na 1:1. Carlitos tak prerušil svoje päťročné čakanie na zásah v pohárovej Európe.
     
    2
    Benfica dala gól!
    Atraktívnosť dnešného semifinále dostáva nový rozmer! Benfica Lisabon sa totiž presadila hneď v samom úvode a Juve sa tak výhradne na defenzívu spoliehať môcť nebude. Rohový kop z ľavej strany rozohrával Miralem Sulejmani. Jeho center smeroval do stredu malého vápna, kde úplne osamotený zakončoval EZEQUIEL GARAY, ktorý presnou hlavičkou k ľavej žrdi nedal Buffonovi šancu. Hrozitánsku chybu pri jeho bránení spôsobil Bonucci.

    Erik Farkaš

    Góly: 2. Garay, 84. Lima – 73. Tévez

    Karty:   34. Gomes (BEN), 88. Almeida (BEN) – 45. Pogba (JUV)


    Benfica Lisabon: Artur – M. Pereira, Luisão (C), Garay, Siqueira – E. Pérez, A. Gomes – Sulejmani, Rodrigo, Markovič – Ó. Cardozo
    Náhradníci: Oblak – Jardel, André Almeida, Amorin, Duričič, Lima, Cavaleiro
    Manažér: Jorge Jesus (POR)

    Juventus Turín: Buffon (C) – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, K. Asamoah – Tévez, Vučinič
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Giovinco, Llorente, Barzagli, Osvaldo, Padoin
    Manažér: Antonio Conte (ITA)

    Rozhodca: Cüneyt Çakιr – B. Duran, T. Ongun – M. Eyisoy (všetci TUR)
    Štvrtok 01.05.2014