Benfica – Juventus 2:1 (kon.) | Sevilla – Valencia 2:0 (kon.)
koniec
Benfica Lisabon
2:1 (1:0)
Juventus Turín
Štvrtok 24.04.2014, 21:05 • Estádio da Luz (Lisabon) • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Druhé dejstvo na Estadio da Luz už prinieslo omnoho viacej futbalovej radosti. Juventus sa čoraz silnejúcim náporom snažil dobehnúť jednogólové manko. Starej Dáme sa to síce podarilo, no o desať minút nato jej definitívne KO zasadil Lima. Taliansky fenomén sa napriek viacerým príležitostiam už nespamätal a odveta tak sľubuje zaujímavé divadlo. Turínsky druhý zápas je na programe už o týždeň.

    Pre dnešok Vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:03:06)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Takmer sa tak skutočne stalo. Pirlov nádherný oblúčik prepadol až ku Chiellinimu, ktorý však z prvej tesne minul.
     
    90+1
    Turecký rozhodcovský orchester pridáva k dnešnému stretnutiu ešte tri nadstavené minútky. Dočkáme sa ešte nejakého zásahu?
     
    90
    Andrea Pirlo centroval na bližšiu žrď, kde svoju chybu naprával strelec úvodného gólu Ezequiel Garay. Lopta je už ďaleko od Artura.
     
    89
    Obrovská šanca Juve na vyrovnanie. Paul Pogba sa na pravej strane odpútal od Almeidu, zodvihol hlavu a nádherne odcentroval. Lopta cez chybujúceho Garaya prepadla až k výborne hrajúcemu Marchisiovi. Claudio sa z nejakých siedmich metrov pokúsil obstreliť Artura, no ten pohotovo vyráža do strany. Nasledovať bude rohový kop.
     
    88
    André Almeida na polovici ihriska prebrúsil Kwadwa Asamoaha, načo turecký arbiter Cakir reagoval žltou kartou.
     
    87
    Na druhej strane si po dlhú Pirlovu prihrávku zbiehal čerstvý Pablo Osvaldo, ktorý však ťažil z postavenia mimo hru.
     
    86
    No ale pozor na rozbehnutých Orlov! V priebehu niekoľkých desiatok sekúnd mohli zdvojnásobiť svoje vedenie. Striedajúci Cavaleiro z pravej strany centroval na Limu, cez ktorého lopta prepadla až na Lazara Markoviča. Srbský krídelník sa z ľavého okraja šestnástky snažil obstreliť Buffona, no spolu s ním sa lopta obtočila aj okolo ľavej žrde.
     
    84
    Benfica dala gól!
    Lisabonskí Orli sa ale znovu dostávajú do vedenia. Stalo sa tak vôbec po prvej druhopolčasovej strele na bránku! Po pravej strane vyviezol loptu Maxi Pereira, ktorý prihrával na nedávno prichádzajúceho Cavaleira. Ten však loptu prepúšťal na LIMU, ktorý z hranice šestnástky takmer pretrhol sieť. Jeho bomba sa vzniesla pod brvno Gigiho Buffona, ktorý zostal bez nároku na zákrok. Exportným spôsobom sa tak červení vracajú na koňa.
     
    83
    Fernando Llorente sa teda na hraciu plochu nedostane. Namiesto strelca vyrovnávajúceho gólu Carlosa Téveza nahradí Pablo Osvaldo.
     
    82
    Domáci budú striedať i naposledy. Na hraciu plochu sa dostane Ivan Cavaleiro, ktorý nahradí bojovníka Andrého Gomesa.
     
    81
    Po dlhom čase sme mohli vidieť loptu v Buffonovej šestnástke. Predĺžená Garayova lopta si ale našla iba Bonucciho.
     
    80
    Kamera si čoraz častejšie vyberá Fernanda Llorenteho. Žeby sa Antonio Conte pokúsil o dokonalý obrat úvodného semifinále?
     
    79
    Starej Dáme sa to zatiaľ náramne darí. Benfica je vyhodená z konceptu a momentálne sa jej nedarí vrátiť späť na koňa.
     
    78
    Stará Dáma ale prechádza do istejšej kombinácie, ktorou sa snaží Portugalčanov držať na dištanc od Buffona.
     
    77
    Lisabončania musia razom myslieť aj na ofenzívu. Doteraz sa totiž sústreďovali prevažne na údržbu priaznivého stavu 1:0.
     
    76
    Stará Dáma by však najradšej v tomto stánku odohrala ešte dve stretnutia (finále Európskej ligy UEFA sa hrá práve v Turíne).
     
    75
    Situácia Benficy Lisabon sa tak značne komplikuje. Na Juventus Stadium totiž pre udržanie postupových šancí bude musieť skórovať.
     
    73
    Juventus Turín dal gól!
    Stará Dáma sa predsa len po zásluhe dočkala vyrovnania! Po parádnej akcii sa talianskemu zástupcovi bude dýchať o poznanie ľahšie. Claudio Marchisio zo stredu ihriska na ľavej strane vysunul Asamoaha, ktorý po zemi prihrával pod seba na CARLOSA TÉVEZA. Ten vnikol do šestnástky, nádhernou zasekávačkou si na zadok posadil kapitána Luisaa a povedľa Artura vyrovnáva na 1:1. Carlitos tak prerušil svoje päťročné čakanie na zásah v pohárovej Európe.
     
    72
    Benfica sa totiž zatiaľ stíha presúvať a možno by sa Baskova hrubá sila mohla hodiť. Fernando ale zatiaľ iba odpočíva.
     
    71
    Popravde sa akoby čakali na nasadenie Fernanda Llorenteho. Toho si zrejme Antonio Conte šetrí na záverečnú pasáž zápasu.
     
    70
    Juventus pokračuje v dobýjaní domácej svätyne. Lisabonské hradby ale zatiaľ držia a Jorge Jesus by sa už s výsledkom 1:0 asi uspokojil.
     
    69
    Kwadwo Asamoah s problémami, ale predsa prestrčil loptu na Téveza, ktorý si však loptu okolo brankára Artura nehodil.
     
    68
    Exkluzívna práca v podaní Maxiho Pereiru zamedzila vyrovnaniu. Paul Pogba vysunul Lichtsteinera, ktorý Marchisiovi predkladal pred prázdnu bránku. Sklzom ale situáciu uhasil uruguajský pravý bek.
     
    67
    Domáci rozohrávali rohový kop z ľavej strany. Po peknom signále sa k zakončeniu dostal Luisao, ktorý však hlavičkoval iba mimo.
     
    66
    Hraciu plochu opúšťa i ďalší bezfarebný forward Mirko Vučinič. Na jeho miesto príde ľahkonohý šikula Sebastian Giovinco.
     
    65
    Dlhá lopta na Carlosa Téveza, ktorý sa pohyboval na hranici ofsajdu a možno aj za ňou. Loptu ale na hracej ploche nezastihol, takže je to jedno.
     
    64
    Ten sa ale teraz musel prizerať rohovému kopu, ktorý z pravej strany rozohrával Andrea Pirlo. S prehľadom ho ale odvrátil Almeida.
     
    63
    Trávnik opúšťa i nevýrazný Óscar Cardozo, ktorý sa nedostal prakticky k ničomu. Snáď bude mať viacej šťastia Lima.
     
    62
    Okrem nich by sme v zostave čakali ešte Vidala, ktorý dnes nemohol nastúpiť. Inak by bolo Juve v plnej sile.
     
    61
    Stará Dáma zatiaľ nestriedala, ale vehementne sa rozcvičuje duo Llorente a Barzagli, s ktorým sa rátalo už do základu.
     
    60
    Po hodine hry sme zaznamenali prvú zmenu na domácej strane. Ihrisko opustí výborný Miralem Sulejmani, ktorého nahradí André Almeida.
     
    59
    Juventus ale postupne prikladá pod kotol a tlačí sa dopredu. Stav 0:1 mu je jednoznačne proti srsti a snaží sa to zmeniť.
     
    58
    Rovnako tak naložil i s centrovanou loptou v podaní švajčiarskeho záložníka Stephana Lichtsteinera.
     
    57
    Marchisio následne orientoval ďalší center na hranicu malého vápna. Artur už ďalšie zakončenie nedopustil, keď loptu sebaisto stiahol do koša.
     
    56
    Ten samozrejme rozohrával Andrea Pirlo, no jeho signál úspech neznamenal. Akurát tak Asamoaha vyhnal z nebezpečnej zóny.
     
    55
    Claudio Marchisio predviedol ďalší nebezpečný center do vápna, po ktorom sa ale vyrovnanie opäť nekoná. Talianskeho stredopoliara z osi ihriska vysúval Andrea Pirlo. Marchisio sa s loptou ocitol na ľavej strane šestnástky, odkiaľ centroval pod seba na Paula Pogbu. Ten sa snažil využiť dezorientáciu brankára Artura, no hlavičkou do jeho protipohybu ho neprekonal. Brazílsky gólman tak svoje predchádzajúce zaváhanie pri vybehnutí dokázal napraviť. Po brankárskej paráde bude nasledovať rohový kop.
     
    54
    Domáci kapitán Luisao si šikovne počkal na kontakt s Vučiničom, ktorý ho hlúpo poslal k zemi. Cakir pískol do píšťaľky.
     
    53
    Posledný taliansky zástupca je v druhom dejstve aktívnejší, ale o nejakom nápore sa hovoriť zatiaľ nedá.
     
    52
    Stará Dáma ukrátená o rohový kop, keď saMaxi Pereira pred dotierajúcim Marchisiom dotkol lopty. Podľa očakávaní sa ale kulišácky nepriznal.
     
    51
    Na trávniku sme zatiaľ takmer vôbec nezaznamenali Cardoza. Sem-tam sa previní nedovoleným zákrokom, ako teraz proti Bonuccimu.
     
    50
    Benfica sa s loptou ešte nedostala na súperovu polovicu. Polčasový príhovor Antonia Conteho bol zrejme hodne dôrazný a inšpiratívny.
     
    49
    Carlos Tévez sa pri doterajších troch pokusoch iba zastreľoval. Inak tomu nebolo ani teraz, kedy z ľavého okraja šestnástky zakončoval do stredu bránky.
     
    48
    Juve ale v úvode druhej časti zvyšuje obrátky. Tentokrát sak ofenzívne výpadu odhodlal Lichtsteiner, ktorého však na hranici šestnástky čisto zastavil Siqueira.
     
    47
    Stará Dáma začala nápaditou akciou z pravej strany. Po následnej kombinácii pred šestnástkou však prišla nepresnosť zo strany Téveza. Vučinič na jeho prihrávku nedosiahol.
     
    46
    Vitajte späť na „Štadióne svetla." Druhé dejstvo bude pokračovať bez personálnych zmien. Výkop obstaral Juventus.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po expresne rýchlom góle Garaya sa zdalo, že sa môžeme tešiť na výbornú ofenzívnu partiu. Zásah domáceho stopéra ale stretnutiu nijako nepomohol a žiaľ sme museli sledovať futbalové šachy. Za kratší koniec tak zatiaľ ťahá taliansky favorit. So stavom 0:1 ale tréner Conte kalkulovať nemôže a druhé dejstvo by teda malo priniesť atraktívnejšiu hru.

    Či sa tak stane, to sa začneme dozvedať od 22:06.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Paul Pogba si už dva či trikrát koledoval o žltú kartu. Tá prichádza až po tom, čo na polovici ihriska skosil Siqueiru.
     
    44
    Carlos Tévez prehadzoval loptu na Vučiniča, no tá doskákala iba k vďačnému gólmanovi Arturovi. Aj Carlitos sa zatiaľ trápi.
     
    43
    Martin Cáceres následne zahral čisto, keď na pravej strane nepustil k centru Sulejmaniho. Po hre telom bude rozohrávať Buffon.
     
    42
    S útočným pressingom to teraz máličko prehnal Óscar Cardozo, ktorý zozadu fauloval rozohrávajúceho Cáceresa.
     
    41
    Lazar Markovič na pravej strane rozkmital svoje rýchle nohy, z čoho rezultoval i strelecký pokus. Z uhlu ale mieril iba mimo.
     
    40
    Juve tentokrát rozohrávalo nakrátko, ale ani tento spôsob k zakončeniu neviedol. Dobrá práca v podaní stredopoliara Péreza.
     
    39
    Guilherme Siqueira sa nevedel zbaviť dotierajúcho Pogbu, ktorý bol za svoju snahu odmenený rohovým kopom z pravej strany.
     
    38
    V ostatných minútkach sme sledovali hneď niekoľko vyhrotených situácii, čo tempu zápasu taktiež práve neprospieva.
     
    37
    Necelých desať minút pred polčasovou prestávkou Benfica pokračuje v držaní lopty. Stavu 1:0 by im po prvom dejstve vyhovoval.
     
    36
    Niečo tam navyše utŕžil Giorgio Chiellini, ktorý sa drží za tvár. Cakir však nedovolený zákrok neavizoval a pokračovať tak budeme rozhodcovskou loptou.
     
    35
    Následný priamy kop z pravej strany šestnástky ale úspech neprivodil. Do bezpečia odvracal strelec úvodného gólu Garay.
     
    34
    André Gomes sa objavil už v niekoľkom osobnom súboji s Pogbom. Tentokrát si na ľavej strane proti Francúzovi počínal nedovolene, čo Cakir ocenil žltou kartou.
     
    33
    Vynikajúca turínska príležitosť na vyrovnanie gólom nekončí. Marchisio sa na ľavej strane ocitol pod tlakom, ale napriek tomu sa mu podarilo odcentrovať. Z nejakých siedmich metrov si na loptu najlepšie naskakoval Stephan Lichtsteiner, ktorý hlavičkoval len tesne mimo pravej žrde. Švajčiarovi bol navyše neprávom mávaný ofsajd. Ešteže to teda neskončilo gólom. Postranný rozhodca by mal čo vysvetľovať.
     
    32
    Švajčiarsky pravý záložník Stephan Lichtsteiner sa nie a nie presadiť. Výbornú prácu pri jeho bránení odvádza Guilherme Siqueira.
     
    31
    V krátkom slede sme sledovali kontry na oboch stranách, ale ani jedna sa úspechom neskončila. Lepšie sa črtala tá domáca, no Sulejmani bol vyhnaný do rohu ihriska.
     
    30
    Niežeby sa turínska ikona nesnažila, ale vďaka aktívnemu pohybu červených skrátka nemal komu prihrať.
     
    29
    Chválim parádny pressing Benficy Lisabon. Za toto dávam palec nahor. Chiellini totiž pod tlakom rozohrával iba za postrannú čiaru.
     
    28
    Carlos Tévez s ďalšou prihrávkou do strany. Tentokrát si pred šestnástkou vybral kolegu Vučiniča, ale ten Andrého Gomesa neprestrelil.
     
    27
    Andrea posielal nebezpečný center na malé vápno, kde mierne zaváhal gólman Artur. Vzrušenie ale bolo zbytočné, hlavičkujúci Chiellini sa nachádzal v ofsajde.
     
    26
    Maxi Pereira si na pravej strane musel proti Asamoahovi počínať nedovolene a Pirlo tak dostáva príležitosť ďalšej štandardnej situácie.
     
    25
    Následná štandardka v podaní Andreu Pirla ale úspechom neskončila. Kratučký center na bližšej žrdi opäť odvracal kapitán Luisao.
     
    24
    Tevéz na pravej strane vysunul Paula Pogbu, ktorý sa mu snažil loptu vrátiť späť. Jeho center však na rohový kop odpratal Luisao.
     
    23
    V polke úvodného dejstva musím konštatovať, že rýchly gól tento zápas zatiaľ nenakopol. Odvtedy sme už veľa vzrušenia nezaznamenali.
     
    22
    Španielsky ofenzívny hráč Rodrigo sa preštrikoval po celej šírke ihriska, no loptu do šestnástky nedopravil. Na pravej strane ho odzbrojil Lichtsteiner.
     
    21
    Lepšie povedané pred svojim dirigentom Gigim Buffonom. Turínčania naďalej odmietajú otvorenie svojej hry.
     
    20
    Navyše Starú Dámu si treba vytiahnuť na parket. Vecchia Signora zatiaľ sedí v kúte trávnateho parketu.
     
    19
    Benfica sa dopredu s rozohrávkou nehrnula. Loptu si namiesto toho posúva v okolí stredovej čiary. Momentálny stav jej bezpochyby vyhovuje.
     
    18
    Pogba následne poslal k zemi i Siquieru a Turek Cüneyt Çakιr ho už našiel svojim zameriavačom. Ďalší prešľap extravagantného odchovanca Manchestru United bude znamenať žltú kartu.
     
    17
    Paul Pogba si na pravom okraji šestnástky pýtal štandardnú situáciu, no napokon bol za vinníka označený práve francúzsky stredopoliar.
     
    16
    Kým Juventus zatiaľ ofenzívne mlčí, domáci nám ponúkli hneď niekoľko zaujímavých útočných akcií. Zatiaľ víťazí priamočiarosť.
     
    15
    Krásna kombinácia domácich na ľavej strane. Lopta sa po osi Siqueira-Sulejmani-Cardozo dostala k Rodrigovi, ktorý nabil Markovičovi. Ten ale loptu podivným spôsobom nezasiahol a razom bolo po šanci.
     
    14
    Po prvýkrát sa nám predstavil Carlos Tévez, ktorý sa ale zatiaľ iba zastreľoval. Z dvadsiatich metrov zakončoval do stredu bránky.
     
    13
    Marchisio si na ľavej strane nerozumel s Kwadwom Asaomahom, ktorý sa navyše nachádzal v postavení mimo hru.
     
    12
    Benfica sa od streleného gólu po prvýkrát usadila na súperovej polovici a aktívnym pressingom komplikuje rozohrávku Talianov.
     
    11
    Šikovný Rodrigo opäť rozbil defenzívny blok žlto-modrých a po prihrávke doľava mohol páliť Sulejmani. Z vnútra šestnástky sa mu ale lopta zviezla po kopačke a mieril tak iba podstatne mimo.
     
    10
    Vybojoval ale outové vhadzovanie, ktoré obstaral Siquiera. Jeho dlhočiznú loptu predlžoval Cardozo, ale Rodrigo sa už k zakončeniu nedostal. Dobrá práca Chielliniho.
     
    9
    Lisabončania ale predsa zaútočili. Sulejmani ale na ľavej strane cez brániaceho Cáceresa nedokázal odcentrovať.
     
    8
    Stará Dáma ale väčšinu času kombinuje iba v okolí stredovej čiary. Spokojná Benfica momentálne len vyčkáva.
     
    7
    Domáci si ale problémy spôsobujú i sami, keď s rozohrávkou na vlastnej polovici ihriska až príliš dlho otáľajú.
     
    6
    Turínsky Juventus je po inkasovanom góle častejšie pri lopte, ale zatiaľ sa len otriasa z katastrofálneho úvodu semifinále.
     
    5
    Do ďalšej situácie sa dostával prekvapujúca voľba pre útok Mirko Vučinič. Pomáhal si však postavením mimo hru.
     
    4
    Juve sa pokúsilo o okamžitú odpoveď, keď po pravej strane unikol Stephan Lichtsteiner. Z uhlu ale na Artura nevyzrel.
     
    2
    Benfica dala gól!
    Atraktívnosť dnešného semifinále dostáva nový rozmer! Benfica Lisabon sa totiž presadila hneď v samom úvode a Juve sa tak výhradne na defenzívu spoliehať môcť nebude. Rohový kop z ľavej strany rozohrával Miralem Sulejmani. Jeho center smeroval do stredu malého vápna, kde úplne osamotený zakončoval EZEQUIEL GARAY, ktorý presnou hlavičkou k ľavej žrdi nedal Buffonovi šancu. Hrozitánsku chybu pri jeho bránení spôsobil Bonucci.
     
    2
    Miralem Sulejmani dostával od Rodriga báječnú loptu do strany a po spracovaní sa už mohol rútiť do šestnástky. Cáceres ale odkopáva na rohový kop.
     
    1
    Výkop úvodného semifinále Európskej ligy je už minulosťou. Obstarali ho domáci v červenej sade dresov. Juventus v žltom zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Benfica Lisabon: Artur – M. Pereira, Luisão (C), Garay, Siqueira – E. Pérez, A. Gomes – Sulejmani, Rodrigo, Markovič – O. Cardozo
    Náhradníci: Oblak – Jardel, André Almeida, Amorin, Duričič, Lima, Cavaleiro
    Manažér: Jorge Jesus (POR)

    Juventus Turín: Buffon (C) – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, K. Asamoah – Tévez, Vučinič
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Giovinco, Llorente, Barzagli, Osvaldo, Padoin
    Manažér: Antonio Conte (ITA)

    Rozhodca: Cüneyt Çakιr – B. Duran, T. Ongun – M. Eyisoy (všetci TUR).
     
    Vitajte v Lisabone, kde nás čaká prvý semifinálový zápas Európskej ligy UEFA.

    Na Estádio da Luz nás čaká konfrontácia majstra Portugalska a zatiaľ nekorunovaného talianskeho šampióna. Obe mužstvá okrem ligovej nadvlády spája i to, že európsky rok začínali v Lige majstrov. Obom však postup do osemfinále o chlp ušiel. Kto si napokon spríjemní sezónu finálovým zápasom európskej súťaže číslo dva?

    Ligová situácia:

    Stále je tomu len zopár hodín, čosi Benfica zabezpečila ligový primát. Na trón portugalského futbalu sa vracia po trojročnej prestávke, kedy západ Pyrenejského polostrova opanovali portskí Draci. Pre Orlov z Lisabonu to bol zaslúžený 33. majstrovský primát.
    Benfiquistas v doterajšom priebehu ligovej sezóny padli len raz (hneď v prvom kole na pôde Marítima 1:2). Momentálne skóre 56:15 navyše hovorí o najlepšej defenzíve i ofenzíve ligy. Cieľom teraz zostáva zisk európskej slávy.

    O tú sa však samozrejme bude pokúšať i turínsky Juventus. Ten taktiež body nerozdáva len tak na počkanie. Vecchia Signora zatiaľ v tohtoročnej Serii A podľahla len dvom celkom (Fiorentina 2:4; Neapol 0:2).
    To je pri konkurencii talianskej futbalovej smotánky slušná vizitka. Vďaka nej si Stará Dáma štyri kolá pred koncom drží komfortný osembodový náskok na druhé rímske AS. Keď si zoberieme, že v ostatných jedenástich kolách stratila len tri body, tak o titul by ju už zrejme nemal pripraviť nikto.

    Európska cesta:

    Ako som už spomenul v úvode, oba celky začali v hlavnej európskej súťaži. Benfice žreb prisúdil „postupiteľnú" skupinu. Portugalský celok bol popri PSG považovaný za favorita. Kľúčové zápasy s Olympiakosom Pireus ale nezvládol (0:1; 1:1). Práve tie sa Orlom pri rovnosti bodov stali osudné.
    Po tesnom a veľmi smolnom vyradení tak Encarnados dostali možnosť revanšovať sa za minuloročnú finálovú porážku v EL (Chelsea 1:2). Zatiaľ sa potýkali s pomerne priaznivým žrebom (PAOK Solún 1:0 a 3:0; Tottenham 3:1 a 2:2; Alkmaar 1:0 a 2:0).

    S turínskym Juventusom sa ale taktiež rátalo do osemfinále. Doprovodiť tam mal súčasného semifinalistu Real Madrid. Už prvý zápas sa však Zebrám nepodaril. Remíza v Kodani sa totiž ukázala ako kľúčová. Napriek tomu ale nemusela znamenať koniec. V poslednom zápase proti Galatasarayu stačilo Juve neprehrať.
    Na rozbahnenej istanbulskej pôde sa to Starej Dáme nepodarilo, keď o všetkom rozhodol Wesley Sneijder. Bianconeri sa tak museli porúčať do Európskej ligy, kde už počínali suverénnejšie (Trabzonspor zhodne 2:0; Fiorentina 1:1 a 1:0; Lyon 1:0 a 2:1).

    Dúfam, že sa Vám podarilo získať dostatočný obraz o tom, čo nás dnes čaká. Celý dvojzápas by sa mal niesť v znamení portugalskej hravosti a talianskej taktickej vyspelosti.
    Miernym favoritom na postup je Juventus, no Benfica už v minulosti neraz zaskočila i väčších favoritov. Ak Vás zaujíma či sa jej to podarí opäť, nenechajte si ujsť náš prenos. Vašim sprievodcom bude Erik Farkaš.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.

    Erik Farkaš

    Góly: 2. Garay, 84. Lima – 73. Tévez

    Karty:   34. Gomes (BEN), 88. Almeida (BEN) – 45. Pogba (JUV)


    Benfica Lisabon: Artur – M. Pereira, Luisão (C), Garay, Siqueira – E. Pérez, A. Gomes – Sulejmani, Rodrigo, Markovič – Ó. Cardozo
    Náhradníci: Oblak – Jardel, André Almeida, Amorin, Duričič, Lima, Cavaleiro
    Manažér: Jorge Jesus (POR)

    Juventus Turín: Buffon (C) – M. Cáceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, K. Asamoah – Tévez, Vučinič
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Giovinco, Llorente, Barzagli, Osvaldo, Padoin
    Manažér: Antonio Conte (ITA)

    Rozhodca: Cüneyt Çakιr – B. Duran, T. Ongun – M. Eyisoy (všetci TUR)
    Štvrtok 01.05.2014