Columbus – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (po pr.) | Chicago – St. Louis 2:0 (kon.)
Dallas – Anaheim 3:0 (kon.)
koniec
Dallas Stars
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Anaheim Ducks
cz Utorok 22.04.2014, 03:47 • American Airlines Center, Dallas • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné co všechno dokázal Andersen vychytat, a i tak nakonec hostující brankář inkasoval. Roussel našel mezi kruhy Garbutta, jehož střelu dokázal brankář Ducks vyrazit před sebe, kde byl Eakin, který se pokusil objet hostujícího brankáře, ale ten jej vychytal svým betonem. Puk se však ještě odrazil přímo na RYANA GARBUTTA, jenž už poslal puk do brány Ducks pod tělem Andersena. Asistence: Cody Eakin, Antoine Roussel.
     
    37:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují svou druhou branku! Seguin zavezl kotouč do útočného pásma, kde nakonec ihned po přejetí modré přenechal puk za sebou na VALERIJE NIČUŠKINA, který trefuje přesně mezírku mezi betony Andersena. Asistence: Tyler Seguin, Colton Sceviour.
     
    19:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš nakonec platí na druhé straně. Stars se hnali do rychlého protiútoku, kde z levé strany posunul puk Daley na Horcoffa, jehož střelu vyrazil Andersen svým betonem na pravou stranu, ale ke kotouči se nakonec dostal dojíždějící JAMIE BENN, který svou střelou do odkryté brány Anaheimu posílá domácí celek do vedení. Asistence: Shawn Horcoff, Trevor Daley.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 20. Ja. Benn (Horcoff, Daley), 38. Ničuškin (Seguin, Sceviour), 48. Garbutt (Eakin, Roussel)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Nemeth, Jo. Benn, Connauton, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Whitney, Mueller, Ničuškin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Robidas – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Silfvelberg, Koivu, Cogliano – Maroon, Perreault, Selänne – Winnik, Bonino, Palmieri.
    Trenér: Bruce Bordeau.

    Rozhodca: Meier, Sutherland – Brisebois, Murray.

    Diváci: 19 120