Manchester City – West Bromwich 3:1 (kon.)
koniec
Manchester City
3:1 (3:1)
West Bromwich Albion
Pondelok 21.04.2014, 21:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    36
    Manchester City dal gól! City si opäť dokázalo prinavrátiť dvojgólové vedenie. Center od rohovej zástavky prepadol cez celé pokutové územie až na zadnú tyč k úplne voľnému a nikým nestráženému DEMICHELISOVI, ktorý nemal dôvod, nerozvlniť voľnú sieť.
     
    16
    West Bromwich Albion dal gól! Po zbytočnom zaváhaní City pyká aj inkasovaním presného zásahu. Pekelne rýchly brejk West Bromwichu zakončil DORRANS, ktorý to zvládol vynikajúco. Po obdržaní lopty si ju prehodil z pravačky na ľavú nohu a pohotovo zakončil k ľavej žrdi. Hart nemal nárok!
     
    10
    Manchester City dal gól! Domáci pokračujú vo fantastickom úvode, neprešlo ani desať minút a vedú už o dva presné zásahy! Na počiatku akcie to vyzeralo, akoby si trojica domácich hráčov išla zahrať na ľavé krídlo bago. Následne sa však k lopte dostal SERGIO AGUERO, ktorý chcel pôvodne zakombinovať. Tento úmysel mu však obrana West Bromwichu zmarila, argentínsky útočník sa však opätovne dostal k lopte, do ktorej sa oprel a strelou k ľavej žrdi prekonal Fostera.
     
    3
    Manchester City dal gól! Rozprávkový štart Citizens do zápasu! Sami Nasri na pravej strane roztancoval obrancu West Bromwichu, jeho center zrazila obrana hostí len k Aguerovi, ktorého jedovku z vnútra pokutového územia ešte stačil Foster vyraziť, no len ku PABLOVI ZABALETOVI, na ktorého už čakala jednoduchá úloha – dopraviť loptu do odkrytej svätyne!

    Michal Bakoš

    Góly: 3. Pablo Zabaleta, 10. Sergio Aguero, 36. Martin Demichelis – 16. Dorrans

    Karty:   22. Demichelis (MC) – 19. Dawson (WBA)


    Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy – Silva, Fernandinho, García, Nasri – Džeko, Agüero.
    Náhradníci: Pantilimon – Richards, Lescott, Kolarov, Milner, Negredo, Jovetić.

    West Bromwich Albion: Foster – Jones, Dawson, Olsson, Ridgewell – Amalfitano, Mulumbu, Sessègnon, Brunt, Dorrans – Vydra.
    Náhradníci: Myhill – Reid, Lugano, Yacob, Morrison, Anichebe, Berahino.

    Rozhodca: Phil Dowd – S. Ledger, S. Bennett- R. Madley