Ružomberok – Trnava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 20.04.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Fabián Slančík, prichádza Dionatan Teixeira.
     
    83
    Domáci mohli teraz dať ešte kontaktný gól a spraviť zo zápasu ešte poriadnu drámu! Szabó je v zápase veľmi aktívny čo dokázal aj teraz, keď sa zmocnil v 16-tke hostí lopty, poslal krásne prihrávku na Chrena, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, ale loptu poslal vysoko nad bránu hostí a poriadne si zanadával.
     
    81
    Hostia mohli pridať už definitívnu poistku v zápase, ale brankár Kuciak dobre vybehol z brány a hodil sa pod nohy Slančíka, ktorý mal loptu na kopačke a išiel už do zakončenia.
     
    79
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Martin Chrien, prichádza Dušan Plavšič.
     
    77
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý sa napokon končí gólom a zdá sa, že o víťazovi v zápase je už definitívne rozhodnuté! BRANISLAV ĽUPTÁK sa dostal ku lopte, z pravej strany sa rútil na bránu domáceho tímu, domáca obrana za ním nestíhala, dostal sa pred bránu hostí a pohodlne zakončuje celú svoju akciu gólom!
     
    70
    Zlaté Moravce dali gól!

    Domáci futbalistom sa pdoarilo streliť kontaktný gól a ešte sa tak vracajú do boja o body v zápase! Dokázali vyvinúť veľký tlak na hostí, zatlačili ich pred ich bránu a podarilo sa im streliť dôležitý gól, keď sa po krásnom centri z pravej strany v podaní Mazana dostal do zakončenia LUKÁŠ SZABÓ a loptu poslal bezpečne do brány hostí!
     
    67
    Domáci sa opäť radovali z gólu, ale opäť bol správne odmávaný ofsajd! Chren si krásne nabehol za obranu hostí, dostal loptu a poslal ju do siete, ale prihrávku dostal do ofsajdu. Bola to naozaj nádherná prihrávka od Orávika, ale do ofsajdu. Svoje si povedali na adresu rozhodcu domáci diváci, ale o ofsajd sa skutočne jednalo!
     
    64
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jakub Považanec, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    62
    Žltú kartu dostává Branislav Ľupták (FK Dukla Banská Bystrica).
     
    61
    Nový muž na ihrisku Charizopulos sa dostal po minúte ako je v hre ku lopte a vyslal nádhernú strelu, ktorú dokázal brankár hostí vyraziť do bezpečia! Následne ešte trval tlak domácich, ale hostia loptu odpratali do bezpečia.
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Chrappan, prichádza Márius Charizopulos.
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Furtado Fernando Luis Bolinha, prichádza Lukáš Szabó.
     
    50
    Banská Bystrica dala gól!

    Úplne rovnaký úvod hry, ako tomu bolo v prvom polčase! Aktívnejší boli opäť domáci, ale gól dávajú hostia! Domáci si nedali pozor na pravú stranu, odkiaľ smeroval do 16-tky domáceho tímu nebezpečný center, loptu nešťastne za seba poslal Chren a vo vzduchu sa krásne do loptu oprel MARTIN CHRIEN a nádhernou rybičkou poslal loptu do protipohybu Kuciaka a dáva tak svoj druhý gól v zápase!
     
    47
    Nový mu na ihrisku Majerník bol na ihrisku asi tak jednu minútu a už vidí za tvrdý likvidačný faul odzadu na Slančíka žltú kartu.
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Adrián Candrák, prichádza Pavol Majerník.
     
    44
    Teraz to poriadne vrelo v 16-tke domáceho tímu! Lopta lietala od jedného hráča hostí ku druhému, ale lopta nie a nie skončiť v bránke domáceho tímu! Najprv dobre zasiahol Kuciak a následne loptu odkopla do bezpečia domáca obrana.
     
    40
    Domáci hráč Bolinha vidí za svoj tvrdý faul odzadu žltú kartu.
     
    34
    Orávik ako aj celý domáci štadión sa už radoval z gólu na 1:1, ale domáci hráč dostal prihrávku do ofsajdu, čo neušlo čiarovému rozhodcovi Kubačkovi, ktorý odmával ofsajd a tak gól neplatí!
     
    32
    Domáci mali výhodu nebezpečného priameho kopu, ktorý volal po priamej strele na bránu. Orávik to aj tak skúsil, mieril do pravého horného rohu, ale skvelým zákrokom sa blysol brankár hostí Boroš, keď loptu vyškrabal na rohový kop!
     
    22
    Domáci mali teraz obrovské šťastie, pretože si skoro dali vlastný gól! Dnes veľmi neistý Candrák posielal ako keby malú domov hlavou, ale nevšimol si kde stojí domáci brankár Kuciak a lopta len tak tak išla popri bránkovej čiare domácej brány, kde ju napokon odkopla domáca obrana do bezpečia!
     
    16
    Ján Nosko (FK Dukla Banská Bystrica) zastavil nedovolene v strede poľa zárodok šance domáceho tímu a je za to potrestaný žltou kartou.
     
    15
    Po zaváhani v strede poľa sa ku lopte dostali domáci futbalisti, dostali sa až pred 16-tky hostí a zrodili sa z toho aj veľká šanca! Pribula dostal loptu a pohotovo tvrdo vypálil, ale obetavo sa do strely hodil Vajda a loptu stečoval na rohový kop!
     
    8
    Teraz sa musel mať po rýchlom brejku hostí na pozore domáci brankár Kuciak, keď domáca obrana nechala až poľahky prejsť do ich 16-tky Považanca a jeho tvrdú strelu vyráža Kuciak na rohový kop!
     
    5
    Banská Bystrica dala gól!

    Na prvý gól v zápase sme nemuseli ani dlho čakať, pretože už v 5.minúte ho dávajú hostia! Tak domáci boli od úvodu lepším a aktívnejším tímom, ale gól strieľajú hostia. MARTIN CHRIEN sa zmocnil lopty, postupoval s ňou do 16-tky domáceho tímu, dokázal prejsť cez neistého Candráka a v páde dokázal loptu poslať ku pravej tyčke. Kuciak bol bez šance.
     
    2
    Prvá šanca na strelenie gólu pre domáci tím, ale domáci Babic spoza 16-tky poslal loptu len vysoko nad bránu hostí. Bola to tvrdá strela, ale veľmi nepresná.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 70. Szabó – 5. Chrien, 50. Chrien, 77. Ľupták

    Karty:   40. Bolinha (ZMO), 47. Majerník (ZMO) – 16. Nosko (BBY), 62. Ľupták (BBY)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák (46. Majerník), Orávik, Mazan, Pribula (60. Charizopulos) – Babic, Bolinha (60. Szabó).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec (64. Rejdovian), Chrien (79. Plavšič), Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík (90. Teixeira).
    Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Jaška – Roszbeck, Kubačka.