Ružomberok – Trnava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 20.04.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý sa napokon končí gólom a zdá sa, že o víťazovi v zápase je už definitívne rozhodnuté! BRANISLAV ĽUPTÁK sa dostal ku lopte, z pravej strany sa rútil na bránu domáceho tímu, domáca obrana za ním nestíhala, dostal sa pred bránu hostí a pohodlne zakončuje celú svoju akciu gólom!
     
    70
    Zlaté Moravce dali gól!

    Domáci futbalistom sa pdoarilo streliť kontaktný gól a ešte sa tak vracajú do boja o body v zápase! Dokázali vyvinúť veľký tlak na hostí, zatlačili ich pred ich bránu a podarilo sa im streliť dôležitý gól, keď sa po krásnom centri z pravej strany v podaní Mazana dostal do zakončenia LUKÁŠ SZABÓ a loptu poslal bezpečne do brány hostí!
     
    50
    Banská Bystrica dala gól!

    Úplne rovnaký úvod hry, ako tomu bolo v prvom polčase! Aktívnejší boli opäť domáci, ale gól dávajú hostia! Domáci si nedali pozor na pravú stranu, odkiaľ smeroval do 16-tky domáceho tímu nebezpečný center, loptu nešťastne za seba poslal Chren a vo vzduchu sa krásne do loptu oprel MARTIN CHRIEN a nádhernou rybičkou poslal loptu do protipohybu Kuciaka a dáva tak svoj druhý gól v zápase!
     
    5
    Banská Bystrica dala gól!

    Na prvý gól v zápase sme nemuseli ani dlho čakať, pretože už v 5.minúte ho dávajú hostia! Tak domáci boli od úvodu lepším a aktívnejším tímom, ale gól strieľajú hostia. MARTIN CHRIEN sa zmocnil lopty, postupoval s ňou do 16-tky domáceho tímu, dokázal prejsť cez neistého Candráka a v páde dokázal loptu poslať ku pravej tyčke. Kuciak bol bez šance.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 70. Szabó – 5. Chrien, 50. Chrien, 77. Ľupták

    Karty:   40. Bolinha (ZMO), 47. Majerník (ZMO) – 16. Nosko (BBY), 62. Ľupták (BBY)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák (46. Majerník), Orávik, Mazan, Pribula (60. Charizopulos) – Babic, Bolinha (60. Szabó).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec (64. Rejdovian), Chrien (79. Plavšič), Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík (90. Teixeira).
    Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Jaška – Roszbeck, Kubačka.