Ružomberok – Trnava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – B. Bystrica 1:3 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:3 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 20.04.2014, 18:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. (Zlaté Moravce) • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Vítame všetkých futbalových priaznivcov, ktorý sa rozhodli sledovať online prenos so zápasu našej najvyššej futbalovej súťaže. Prenos je zameraný na zápas medzi FC Vion Zlaté Moravce a FK Dukla Banská Bystrica. Úvodný výkop zápasu je naplánovaný na 18:30. Prenosom Vás bude sprevádzať Miroslav Revaj.

    Tento zápas bude určite veľmi zaujímavý, pretože proti sebe nastúpia tímy, ktorých od seba v tabuľke delí len jedna priečka. Domáci Vion je na 9.mieste a hosťujúca Dukla na 8.mieste a Dukla má pred domácim tímom náskok 4 body.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Domácim patrí 9.miesto v tabuľke. Na svojom konte majú 32 bodov za 9 výhier, 5 remíz a v 12 zápasoch nebodovali. Z posledných 5 zápasov domáci 1 vyhrali, 2 remizovali a 2 prehrali. Momentálne ťahajú dvojzápasovú šnúru prehier. V tom poslednom zápase nestačili na zachraňujúci DAC, ktorému na jeho pôde prehrali len tesne 1:0. Najlepším strelcom domáceho tímu je Pribula s 8 gólmi. Domáci tím už nemá moc o čo hrať, len si zlepšiť svoje tabuľkové postavenie.

    FK Dukla Banská Bystrica:
    Hostia sa nachádzajú na 8.mieste. Na svojom konte majú 36 bodov za 10 výhier, 6 remíz a v 10 zápasoch bodovo neuspeli. Z posledných 5 zápasov sa hosťom podarilo vyhrať 2 zápasy a 3 prehrali. Momentálne ťahajú dvojzápasovú šnúru výhier. V poslednom zápase dokázali doma deklasovať trápiacu sa Žilinu výsledkom 4:1. Najlepším strelcom hostí je Slančík s 8 gólmi. Hostia ešte majú o motiváciu postarané, pretože na Európsku ligu strácajú len 5 bodov.

    Favorita zápasu je veľmi ťažké určiť. Tabuľkové postavenie je vyrovnané, ale posledná forma je zase lepšia na strane hostí. Vion hrá však doma a Dukle sa tradične na ihriskách súperov moc nedarí. Určite nás tak čaká zaujímavé a vyrovnané stretnutie bez jasného favorita. Na sledovanie prenosu ste srdečne pozvaný.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák, Orávik, Mazan, Pribula – Babic, Bolinha.
    Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

    FK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec, Chrien, Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík.
    Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Jaška – Roszbeck, Kubačka.
     
    Príjemný sviatočný podvečer želáme všetkým, ktorý sa rozhodli sledovať náš prenos zo zápasu FC ViOn Zlaté Moravce a FK Dukla Banská Bystrica. Zostavy oboch dnešných aktérov sú známe, zverejnené a môžte si ich pozrieť.

    Arbitrami dnešného stretnutia sú ako hlavný Miroslav Jaška, ktorému na čiarach budú asistovať Mário Roszbeck a Dušan Kubačka. Náhradným rozhodcom bude Mário Vlk.

    Do začiatku zápasu nám ostáva približne 15 minút. Prajem príjemný športový zážitok.
     
    Oba tímu spolu s rozhodcami už nastupujú na ihrisko. Zápas sa nám o malú chvíľočku začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám už začal. Výkop mali v prvom polčase domáci futbalisti, ktorý dnes hrajú v bielych dresoch. Hostia dnes odohrajú zápas v modrých dresoch.
     
    1
    Prvý útok smerom dopredu sa pokúšal založiť domáci tím, ale ich rýchly prechod včas zastavili hostia, ked loptu odkopli do bezpečia.
     
    1
    Domáci brankár Kuciak si pripisuje prvý zákrok v zápase, keď si musel dávať pozor po zaváhaní stopéra Chrapana, ale loptu v pohode berie do svojich rukavíc.
     
    2
    Prvá šanca na strelenie gólu pre domáci tím, ale domáci Babic spoza 16-tky poslal loptu len vysoko nad bránu hostí. Bola to tvrdá strela, ale veľmi nepresná.
     
    3
    Aktívnejší sú od úvodu domáci futbalisti, ale zatiaľ si dokázali vypracovať len jednu šancu. Hostia sa však začínajú prebúdzať a momentálne držia loptu na svojich kopačkách.
     
    4
    Prvý rohový kop v zápase získali hostia. Od rohovej zástavky centroval Považanec, ale Slančík poslal loptu len mimo domácej brány.
     
    5
    Banská Bystrica dala gól!

    Na prvý gól v zápase sme nemuseli ani dlho čakať, pretože už v 5.minúte ho dávajú hostia! Tak domáci boli od úvodu lepším a aktívnejším tímom, ale gól strieľajú hostia. MARTIN CHRIEN sa zmocnil lopty, postupoval s ňou do 16-tky domáceho tímu, dokázal prejsť cez neistého Candráka a v páde dokázal loptu poslať ku pravej tyčke. Kuciak bol bez šance.
     
    7
    Domácich gól určite zaskočil, ale aj naďalej sú v zápase aktívnejším tímom. Momentálne držia loptu na svojich kopačkách a robia hosťom problémy. Zatiaľ však bránu hostí nemôžu trafiť.
     
    8
    Teraz sa musel mať po rýchlom brejku hostí na pozore domáci brankár Kuciak, keď domáca obrana nechala až poľahky prejsť do ich 16-tky Považanca a jeho tvrdú strelu vyráža Kuciak na rohový kop!
     
    9
    Kuciak v pohode chytá dlhý center do 16-tky domácich do svojich rukavíc a navyše zakladá rýchly protiútok domáceho tímu. Hostia sa už rýchlo vracajú späť.
     
    10
    Tak z brejku sa napokon nič zaujímavé nezrodilo, ale domáci si loptu dokázali na kopačkách podržať. Avšak svoju akciu až moc prekombinovali a nakoniec ju aj stratili.
     
    11
    Hostia sa opäť po rýchlom brejku dostali až do 16-tky domáceho tímu a po odhlavičkovaní lopty Candrákom získavajú tretí rohový kop v zápase.
     
    12
    Po rohovom kope sa v 16-tky domáceho tímu snažil zakončovať Slančík, ale pri spracovaní lopty si pomohol rukou a tak hostia loptu strácajú.
     
    13
    Teraz je fáza hry, kde si ani jeden z tímov nedokáže dlhšie podržať loptu na svojich kopačkách a tak lopta lieta so strany na stranu. Toto viac vyhovuje hosťom.
     
    14
    Domáci sa zmocnili lopty a skúsili niečo vymyslieť. Babic centroval do 16-tky hostí, ale loptu berie do svojho náručia brankár hostí Boroš.
     
    15
    Po zaváhani v strede poľa sa ku lopte dostali domáci futbalisti, dostali sa až pred 16-tky hostí a zrodili sa z toho aj veľká šanca! Pribula dostal loptu a pohotovo tvrdo vypálil, ale obetavo sa do strely hodil Vajda a loptu stečoval na rohový kop!
     
    16
    Rohový kop nevyšiel domácim podľa predstáv a do zakončenia sa nedostali. Lopta tak putuje na kopačky hostí.
     
    16
    Ján Nosko (FK Dukla Banská Bystrica) zastavil nedovolene v strede poľa zárodok šance domáceho tímu a je za to potrestaný žltou kartou.
     
    17
    Tlak domácich futbalistov sa začína postupne stupňovať. Hostia sa musia mať poriadne na pozore a pozorne sa brániť. Domáci si vybojovali ďalší roh, keď Vajda radšej zahral na istotu a loptu odkopol na rohový kop.
     
    18
    Rohové kopy však domácim dnes nejdú a tak ani teraz sa nikto z domácich hráčov nedostal do zakončenia. Hostia tak opäť vyrážajú do brejku.
     
    19
    Kliment to skúšal z väčšej vzdialenosti na bránu domáceho tímu, ale jeho pokus bol veľmi nepresné a prestrelil aj tribúnu, ktorá je za bránou brankára domácich Kuciaka.
     
    21
    Opäť je fáza hry keď sa lopta lieta zo strany na stranu. Odohráva sa aj veľa osobných súboj, ale všetko je to čisté a faul sa nepíska.
     
    22
    Domáci mali teraz obrovské šťastie, pretože si skoro dali vlastný gól! Dnes veľmi neistý Candrák posielal ako keby malú domov hlavou, ale nevšimol si kde stojí domáci brankár Kuciak a lopta len tak tak išla popri bránkovej čiare domácej brány, kde ju napokon odkopla domáca obrana do bezpečia!
     
    23
    V 16-tke domácich sa loptu zmocnil Slančík, ale najlepší strelec hostí pálil len nepresne a poslal loptu len do Chrappana.
     
    24
    Rýchly prechod do útoku domácim futbalistom nevyšiel a v strede poľa stratili loptu. Hostia začínajú v zápase už poriadne ožívať a začínajú domácim robiť značné problémy.
     
    25
    Avšak ani hostia toho moc pred bránou domáceho tímu nevymysleli a loptu napokon tiež strácajú.
     
    26
    Pribula sa zmocnil loptu na ľavej strane a snažil sa prejsť do 16-tky hostí popri Vajdovi, ale poslal ho nedovolene k zemi a tak sa sám o loptu pripravil.
     
    27
    Mazan sa zmocnil lopty a skúšal tvrdo vypáliť spoza 16-tky hostí, ale jeho pokus letí len vysoko nad bránu, v ktorej stojí brankár Boroš.
     
    29
    Hostia mali teraz loptu na kopačkách dlhší čas, ale moc sa smerom dopredu nehrnuli a len takticky držali loptu. Napokon sa dostali aj do zakončenia, ale pokus Slančíka letí mimo domácu bránu.
     
    30
    Opäť sú smerom dopredu aktívnejší domáci futbalisti, ale vo svojich kombináciách robia množstvo nepresností a tak loptu často strácajú.
     
    31
    Domáci sa už s loptou hnali smerom dopredu, ale Pribula bol tvrdo poslaní k zemi Noskom, ktorý už na svojom konte žltú kartu má a môže byť rád že ešte nejde predčasne pod sprchy.
     
    32
    Domáci mali výhodu nebezpečného priameho kopu, ktorý volal po priamej strele na bránu. Orávik to aj tak skúsil, mieril do pravého horného rohu, ale skvelým zákrokom sa blysol brankár hostí Boroš, keď loptu vyškrabal na rohový kop!
     
    33
    Z rohového kopu napokon domáci opäť nič nevyťažili a lopta končí len za postrannou čiarou. Bude to výkop od brány hostí, o ktorý sa postará brankár hostí Boroš.
     
    34
    Orávik ako aj celý domáci štadión sa už radoval z gólu na 1:1, ale domáci hráč dostal prihrávku do ofsajdu, čo neušlo čiarovému rozhodcovi Kubačkovi, ktorý odmával ofsajd a tak gól neplatí!
     
    36
    Domácim stále nemôžme uprieť, že sú v zápase aktívnejším tímom, ale až moc si komplikujú život zložitými prihrávkami a loptu často strácajú a tak brankár hostí moc často zasahovať nemusí.
     
    37
    Hostia z rýchleho brejku opäť vyťažili rohový kop, keď sa Chrien krásne dostal do 16-tky domáceho tímu, ale jeho strelu zblokoval na rohový kop Chren.
     
    38
    Ale ani hosťom moc rohové kopy zatiaľ v tomto zápase nejdú, a loptu berie do svojich rukavíc brankár Kuciak.
     
    39
    Domáci opäť v strede poľa po nepresnej prihrávke strácajú loptu a tak sa musia rýchlo vrátiť späť, pretože brejku hostí sú dnes veľmi nebezpečné.
     
    40
    Domáci hráč Bolinha vidí za svoj tvrdý faul odzadu žltú kartu.
     
    41
    Domáci sa teraz skúšali presadiť po pravej strane, ale Babic vyslal len nepresný center do 16-tky hostí, ktorý neznamenal pre hostí žiadne nebezpečenstvo.
     
    42
    Hostia sa zmocnili lopty a skúšali niečo pred 16-tkou domáceho tímu vymyslieť. Avšak až moc dlho sa hrali s loptou a napokon ju strácajú.
     
    43
    Ani domáci futbalisti sa však do žiadnej šance nedostali, pretože tesne pred 16-tkou hostí loptu po chybnej prihrávke strácajú.
     
    44
    Teraz to poriadne vrelo v 16-tke domáceho tímu! Lopta lietala od jedného hráča hostí ku druhému, ale lopta nie a nie skončiť v bránke domáceho tímu! Najprv dobre zasiahol Kuciak a následne loptu odkopla do bezpečia domáca obrana.
     
    45
    Rozhodca napokon nenadstavuje ani jednu minútu. Prvý polčas sa tak končí výsledkom 0:1
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas zápasu sa skončil výsledkom 0:1! Sledovali sme určite zaujímavý prvý polčas, v ktorom sa diváci na štadióne nenudili. Domáci tím je aktívnejší, ale robí často chyby a vymýšľajú zbytočné zložité prihrávky a loptu tak strácajú a do šance sa nedostanú. Hostia sú veľmi nebezpečný svojimi brejkmi. O zatiaľ jediný gól v zápase sa postaral už v 5.minúte Chrien, ktorý sa až poľahky dostal do 16-tky domácich a presnou strelou ku pravej tyčke skóroval. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, na ktorého sledovanie ste srdečne pozvaný.
     
    Oba tímy spolu s trojicou rozhodcou sú už späť na ihrisku. Druhý polčas sa nám o chvíľu začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už začal. Výkop mali hostia.
    Podarí sa domácim ešte niečo so zápasom spraviť ? Alebo si hostia odvezú so sebou 3 body ?
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Adrián Candrák, prichádza Pavol Majerník.
     
    46
    Domáci futbalisti sa po chybe hostí dostali ku lopte a Pribula sa snažil individuálne prebiť do 16-tky hostí, čo sa mu však nepodarilo a loptu stratil.
     
    47
    Nový mu na ihrisku Majerník bol na ihrisku asi tak jednu minútu a už vidí za tvrdý likvidačný faul odzadu na Slančíka žltú kartu.
     
    48
    Domáci pokračujú v aktívnej hre z prvého polčasu a dokázali vyťažiť prvý rohový kop v druhom polčase.
     
    48
    Po rohovom kope skákal do hlavičkového zakončenia Chrappan, ale loptu nedokázal trafiť. Hostia sa tak zmocňujú lopty.
     
    49
    Tak v úvode druhého polčasu sú jednoznačne lepší a aktívnejší domáci futbalisti, ale do zakončenia sa nemôžu dostať. Hostia to skúšajú výlučne len na brejky, ale tie sa končia niekde v strede poľa.
     
    50
    Banská Bystrica dala gól!

    Úplne rovnaký úvod hry, ako tomu bolo v prvom polčase! Aktívnejší boli opäť domáci, ale gól dávajú hostia! Domáci si nedali pozor na pravú stranu, odkiaľ smeroval do 16-tky domáceho tímu nebezpečný center, loptu nešťastne za seba poslal Chren a vo vzduchu sa krásne do loptu oprel MARTIN CHRIEN a nádhernou rybičkou poslal loptu do protipohybu Kuciaka a dáva tak svoj druhý gól v zápase!
     
    52
    Domáci nič iné neostáva ako sa hnať smerom dopredu aj vo väčšom počte. Ak chcú niečo so zápasom spraviť tak budú musieť hru trošku viac otvoriť a hlavne častejšie strieľať na bránu.
     
    53
    Hostia sa v strede poľa zmocnili po chybe domácich hráčov lopty, ale smerom dopredu sa nehrnuli. Loptu si v zadu prihrávali medzi sebou a napokon ju odpálili až ku domácej bráne.
     
    54
    Domáci sa snažia niečo vymyslieť smerom dopredu, ale cez pozornú obranu hostí sa nemôžu prebiť. Hostia sa moc dopredu nehrnú, skôr odkopávajú lopty preč.
     
    56
    Orávik sa ocitol s loptou v 16-tke hostí, zasekol si hneď dvoch hráčov, ale loptu poslal spoluhráčovi len do ofsajdu a tak sa celá akcia končí.
     
    57
    Hostia sa po dlhšom čase dostali na dostrel domácej brány, ale loptu opäť len držali na svojich kopačkách čo najdlhšie a napokon ju aj stratili. Dopredu tak idú domáci.
     
    58
    V domácom tábore sa chystá hneď dvojnásobné striedanie. Domácim nič iné neostáva ako začať útočiť vo veľkom počte a hru otvoriť, ak chcú ešte niečo so zápasom urobiť.
     
    59
    Slančík sa dostal ku lopte v 16-tke domácich, ale loptu napokon posiela vysoko nad bránu domáceho tímu.
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Furtado Fernando Luis Bolinha, prichádza Lukáš Szabó.
     
    60
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Peter Chrappan, prichádza Márius Charizopulos.
     
    61
    Nový muž na ihrisku Charizopulos sa dostal po minúte ako je v hre ku lopte a vyslal nádhernú strelu, ktorú dokázal brankár hostí vyraziť do bezpečia! Následne ešte trval tlak domácich, ale hostia loptu odpratali do bezpečia.
     
    62
    Žltú kartu dostává Branislav Ľupták (FK Dukla Banská Bystrica).
     
    63
    Ku strele sa spoza 16-tky dostal nový muž v domácom tíme Szabó, ale jeho pokus bol nepresný a letí mimo bránu hostí.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jakub Považanec, prichádza Jozef Rejdovian.
     
    66
    Pekný center z pravej strany vyslal do 16-tky hostí Charizopulos, do hlavičkového zakončenia sa dostal Babic, ale lopta letí mimo bránu hostí.
     
    67
    Domáci sa opäť radovali z gólu, ale opäť bol správne odmávaný ofsajd! Chren si krásne nabehol za obranu hostí, dostal loptu a poslal ju do siete, ale prihrávku dostal do ofsajdu. Bola to naozaj nádherná prihrávka od Orávika, ale do ofsajdu. Svoje si povedali na adresu rozhodcu domáci diváci, ale o ofsajd sa skutočne jednalo!
     
    69
    Domáci už nemajú čo stratiť a vrhajú všetky sily do útoku. Hostia sa s problémami bránia.
     
    70
    Zlaté Moravce dali gól!

    Domáci futbalistom sa pdoarilo streliť kontaktný gól a ešte sa tak vracajú do boja o body v zápase! Dokázali vyvinúť veľký tlak na hostí, zatlačili ich pred ich bránu a podarilo sa im streliť dôležitý gól, keď sa po krásnom centri z pravej strany v podaní Mazana dostal do zakončenia LUKÁŠ SZABÓ a loptu poslal bezpečne do brány hostí!
     
    71
    Tlak domácich pokračuje aj naďalej. Neustále sa tlačia dopredu a vyvíjajú na hostí tlak. Aj ak sa hostia dostanú ku lopte, tak ju hneď stratia.
     
    72
    Pekná strela spoza 16-tky v podaní Babica, ale bol nepresná a letí vysoko nad bránu hostí.
     
    73
    Domáci dlho váhali čo majú robiť pred 16-tkou hostí s loptou a napokon ju aj strácajú. Hostia vyrážajú opäť do rýchleho brejku.
     
    74
    Hostia majú viacej síl, pretože moc dopredu nevyrážajú a len sa bránia. Domácim už zjavne dochádzajú sily a robia množstvo nepresností v kombinácii a loptu často tak strácajú. Hostia to teraz hrajú len na brejky.
     
    77
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia sa dostali do rýchleho brejku, ktorý sa napokon končí gólom a zdá sa, že o víťazovi v zápase je už definitívne rozhodnuté! BRANISLAV ĽUPTÁK sa dostal ku lopte, z pravej strany sa rútil na bránu domáceho tímu, domáca obrana za ním nestíhala, dostal sa pred bránu hostí a pohodlne zakončuje celú svoju akciu gólom!
     
    79
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Martin Chrien, prichádza Dušan Plavšič.
     
    80
    Hostia sú s výsledkom spokojný a sústredili sa už len na defenzívnu činnosť. Domáci skúšajú ešte pritlačiť na hostí a niečo vymyslieť, ale obrana hostí je stále veľmi pozorná.
     
    81
    Hostia mohli pridať už definitívnu poistku v zápase, ale brankár Kuciak dobre vybehol z brány a hodil sa pod nohy Slančíka, ktorý mal loptu na kopačke a išiel už do zakončenia.
     
    82
    Domáci stále skúšajú niečo ešte so zápasom urobiť, ale obrana hostí je stále pozorná a do ničoho domácich nepúšťa. Sledujeme nudnejší obraz hry.
     
    83
    Domáci mohli teraz dať ešte kontaktný gól a spraviť zo zápasu ešte poriadnu drámu! Szabó je v zápase veľmi aktívny čo dokázal aj teraz, keď sa zmocnil v 16-tke hostí lopty, poslal krásne prihrávku na Chrena, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu, ale loptu poslal vysoko nad bránu hostí a poriadne si zanadával.
     
    85
    Hostia už pohodlne kontrolujú priebeh zápasu a loptu majú častejšie na svojich kopačkách. Domáci sa ich snažia ešte napádať, ale márne. Hostia si tak z Vionu už zrejme 3 body odnesú.
     
    86
    Domáci Kováč poslal z pravej strany center do 16-tky hostí, ale lopta končí napokon len v rukaviciach brankára hostí Boroša. Ten sa s rozohrávkou nikam neponáhľa a zbiera tak cenné sekundy.
     
    87
    Hostia ešte podnikli jednu útočnú akciu do 16-tky domáceho tímu, ale napokon sa Slančík ku strele nedostal a loptu stratil. Domáci to skúsia ešte smerom dopredu.
     
    88
    Slančík sa v strede poľa po chybe domácich zmocnil lopty, postupoval sám cez 5 obrancov domáceho tímu, cez ktorých nakoniec neprešiel a loptu stratil.
     
    89
    Slančík ostáva po jednom z osobných súbojov ležať na trávniku. Pomaly sa zdvíha zo zeme a zbiera tak cenné sekundy. To sa nepáči domácim fanúšikom.
     
    90
    Striedanie v tíme FK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Fabián Slančík, prichádza Dionatan Teixeira.
     
    90+1
    Rozhodca nadstavil ešte jednu minútu, ktorá sa však odohráva v pokojnom tempe. Loptu majú na kopačkách hostia a už len čakajú na koniec zápasu.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Tak napokon sme sa ešte gólu v druhom polčase dočkali a boli až 3! Domáci začali opäť aktívnejšie, ale zopakovala sa situácia z prvého polčasu a gól dali hostia, keď sa presadil Chrien a dal tak svoj druhý gól v tomto zápase. Domáci ešte viac ožili a pritlačili na hostí, čoho výsledkom bol v
    70.minúte kontaktný gól striedajúceho Szabóa. Domáci naďalej tlačili na hostí, ale robili množstvo chýb, čo využívali hostia na rýchle brejky a v 77. minúte sa po jednom z nich radoval z gólu Ľupták a uzavrel tak konečné skóre tohto zápasu. Domáci ešte bojovali, ale nedokázali sa prebiť cez pozornú obranu hostí. Sledovali sme tak napokon zaujímavé stretnutie, po ktorom sú šťastnejší hostia. Domáci by si však dnes určite aspoň remízu zaslúžili. Musia sa však vyvarovať zbytočným chybám. Hostia tak získavajú dôležité 3 body do súboja o Európsku ligu.

    To je už z prenosu všetko. Lúči sa s Vami Miroslav Revaj. Prajem príjemní zvyšok sviatočného večera. Dovidenia pri ďalších prenosoch. (20:32:50)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 70. Szabó – 5. Chrien, 50. Chrien, 77. Ľupták

    Karty:   40. Bolinha (ZMO), 47. Majerník (ZMO) – 16. Nosko (BBY), 62. Ľupták (BBY)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pintér, Chren, Chrappan, Kováč – Candrák (46. Majerník), Orávik, Mazan, Pribula (60. Charizopulos) – Babic, Bolinha (60. Szabó).
    Náhradníci: Novota – Majerník, Žák, Charizopulos, Szabó.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš – Savič, Podstavek, Vajda, Nosko – Považanec (64. Rejdovian), Chrien (79. Plavšič), Kliment, Ľupták – Peňaška, Slančík (90. Teixeira).
    Náhradníci: Budinský – Teixeira, de Vito, Rejdovian, Plavšič, Faško, Šovčík.

    Rozhodca: Jaška – Roszbeck, Kubačka.