Real Betis – Sevilla 0:2 (kon.) | Valencia – Elche 2:1 (kon.) | Getafe – Atlético Madrid 0:2 (kon.)
Espanyol – Rayo Vallecano 2:2 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
2:2 (1:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 13.04.2014, 21:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Espanyol Barcelona dala gól! A aj sa tak stalo! Center na zniesol na hlavu DIEGA COLOTTA len pár desiatok centimetrov pred bránu, kde vyskočil najvyššie. Prehlavičkoval brankára a zrejme zariadil remízu!
     
    51
    Rayo Vallecano dalo gól! Desiaty zásah v sezóne pre strelca hostí! Nacho dokonale našiel vo vápne voľného JOAQUÍNA LARRIVEYA, ktorý prehlavičkoval Sidneiho a tiež aj Casillu. Rayo razom vedie, stav otočilo za pár minút.
     
    42
    Rayo Vallecano dalo gól! Bueno sa prebil od stredu až do vápna, ešte nahral po poškmyknutí sa obrany IAGOVI FALQUÉMU, ktorý ranou do vinkľa prekonal Casillu a vyrovnáva skóre.
     
    3
    Espanyol Barcelona dala gól! Diváci si ani poriadne nestihli nájsť miesta na štadióne a už je tu prvý zásah! CHRISTIAN STUANI pretlačil loptu po centri do ohňa zblízka na miesto určenia a posiela svoj tím do vedenia.
    Góly: 3. Stuani, 89. Colotto – 42. Falqué, 51. Larrivey

    Karty:   29. Ze Castro (EBA), 90+2. Sidnei (EBA) – 66. Rubén (VAL), 90+1. Trashorras (VAL)


    RCD Espanyol Barcelona: Casilla – Sidnei, J. López, Fuentes, Colotto – V. Sánchez, David López, Simão, Stuani, Pizzi – S. García (C)
    Náhradníci: Germán – Capdevila, V. Álvarez, Álex, Abraham, Lanzarote, Córdoba.

    Rayo Vallecano: Rubén – N. Martínez, Castro, Arbilla, B. López – Trashorras (C), Ñíguez, Falqué, Rochina, Bueno – Larrivey.
    Náhradníci: Cobeño – Mojica, Baena, Adrián González, Bangoura, S. Longo, S. Fernández.

    Rozhodca: Undiano – Nevado, Calvo