NY Rangers – Buffalo 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 2:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 0:2 (kon.)
Ottawa – NJ Devils 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Toronto 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Arizona 2:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:1 (1:0 po s.n.)
Edmonton – LA Kings 0:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 2:4 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:4 (1:1, 0:0, 1:3)
Colorado Avalanche
cz Piatok 11.04.2014, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche využívají přesilovou hru! Vancouver to i přes oslabení zkusil bez svého brankáře a do prázdné klece nakonec potvrdil vítězství Colorada JOHN MITCHELL. Bez asistence.
     
    52:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřiknul, protože Colorado se dokázalo dostat do rychlého protiútoku dvou na jednoho, když celou situaci nakonec vyřešil svou stahovačkou na střed TYSON BARRIE, který následně prostřelil Markströma. Asistence: Jamie McGinn.
     
    47:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se však přece jenom dočkávají druhé branky v utkání, když od od modré čáry nahazoval kotouč Hamhuis a puk se odrazil od zadního mantinelu na DAVIDA BOOTHA, jenž si ještě kotouč zpracoval a poté jej poslal nad rameno Varlamova. Asistence: Dan Hamhuis, Alexandre Burrows.
     
    45:21
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se usadili ve svém útočnémm pásmu, kde nakonec MacKinnon nahrál Johnsonovi na hranici pravého kruhu, jehož následnou střelu vyrazil Markström před sebe přímo na PAULA STASTNEHO, jenž následně vstřelil už svou druhou branku v utkání. Asistence: Erik Johnson, Nathan MacKinnon.
     
    18:39
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vancouver držel dlouho puk ve svém útočném pásmu, ale na modré čáře udělal chybu Kassian, kterého obral o kotouč PAUL STASTNY, který následně ujížděl sám na Markströma, kterého překonal střelou mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    13:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A tak nakonec ihned první střela, která letěla na Varlamova v tomto útoku končí v sítí Avs. Hamhuis dostal přihrávku na modrou, odkud vyslal svou střelu směrem na hostující klec, kde jej ještě tečoval HENRIK SEDIN přesně mezi betony Varlamova. Asistence: Dan Hamhuis, Daniel Sedin.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 14. H. Sedin (Hamhuis, D. Sedin), 48. Booth (Hamhuis, Burrows.) – 19. Stastny, 46. Stastny (Johnson, MacKinnon), 53. Barrie (McGinn), 60. Mitchell


    Vancouver Canucks: Markström (Lack) – Hamhuis, Corrado, Edler, Bieksa, Stanton, Weber – D. Sedin, H. Sedin, Jensen – Booth, Kesler, Hansen – Higgins, Richardson, Kassian – Sestito, Matthias, Burrows.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Benoit, Guenin, Holden, Barrie – Landeskög, Stastny, Mitchell – O´Reilly, MacKinnon, McGinn – Bordeleau, Cliche, Talbot – Wilson, Malone, Carey.

    Rozhodca: Lee, Walsh – Cvik, Cameron.

    Diváci: 18 910