Jaroslavľ – Lev 0:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Lev Praha
Nedeľa 06.04.2014, 15:00 • Arena-2000 Lokomotiv, Jaroslavľ • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:44
    Lev Praha dala gól!
    Hokejisti domáceho Lokomotivu Jaroslavľ vydali všetky sily do ofenzívy a mierne poľavili v defenzíve. Po peknej prihrávke od jedného z hostí sa k puku za ľavým kruhom dostal NATHAN OYSTRICK, ktorý svojou stečovanou delovkou skóroval. Sanford nemal naozaj žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    39:20
    Lev Praha dala gól!
    Levi sa v početnej výhode o jedného muža dostávajú už do dvojgólového vedenia! Po poriadnom chaose pred bránou gólmana Sanforda, keď tam puk poslal Oystrick od modrej, sa k odrazenému puku na pravej strane dostal MARTIN THÖRNBERG, ktorý svojim nekompromisným švihom umiestnil puk pod hornú sieť domácej brány, od ktorej sa odrazil pred bránkovú čiaru. Bez asistencií.
     
    17:57
    Lev Praha dala gól!
    Hokejisti pražského Levu sa po skvelej prihrávkovej kombinácii dostali do vedenia! Po peknej prihrávke od Řepík sa k puku na pravej strane dostal Vrána, ktorý ho potiahol za domácu bránu a skvelou prihrávkou pred gólmana Sanforda našiel MARTINA THÖRNBERGA, ktorý už neváhal. Asistencie si pripisujú hráči Petr Vrána a Michal Řepík.

    Góly a asistencie: 18. Thörnberg (Vrána, Řepík), 40. Thörnberg, 44. Oystrick


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiľev, Ľubuškin, Višnevskij, Holøs, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Kapustin
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick, Gragnani, O'Byrne, Nakládal – Novotný, Azevedo, Ridderwall – Vrána, Sekáč, Thörnberg – Birner, Řepík, Kapanen – Kubalík, Zackrisson, Matai

    Rozhodca: Sergej Kulakov, Jyri Ronn – Viktor Birin, Sergej Morozov

    Diváci: 9087