Jaroslavľ – Lev 0:3 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Lev Praha
Nedeľa 06.04.2014, 15:00 • Arena-2000 Lokomotiv, Jaroslavľ • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V úvode tretej dvadsaťminútovky tohto zápasu sme mohli vidieť enormnú snahu domácich hokejistov, ktorí sa za stavu 0:2 snažili zvrátiť výsledok tohto zápasu vo svoj prospech. Napokon však počas 44. minúte poľavili v defenzívnej činnosti a po treťom góle hostí z hokejky Nathana Oystricka sa ich šance znižovali a znižovali. Pražskí Levi predviedli naozaj skvelý výkon a napokon dokázali svojich súperov rozobrať aj vďaka skvelému výkonu fínskeho gólmana Vehanena, ktorý si udržal shutout.

    HC Lev Praha po dnešnom zápase vedie v semifinálovej sérii proti Lokomotivu Jaroslavľ už 3:0 na zápasy a hneď zajtra na pôde súpera môže rozhodnúť o svojom postupe do finále!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch zo zápasov KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (17:15:58)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Jaroslavľ stále útočí, no tentokrát drží puk len v strednom pásme a už góly pravdepodobne neuvidíme.
     
    59:19
    Kronwall pálil spoza pravého kruhu, no jeho delovka smerovala len poriadne vedľa Vehanenovej brány, ktorý zasahovať nemusel.
     
    58:54
    Levi sa dokázali oslobodiť spod tlaku svojich súperov, no puk poslali len za prázdnu bránu domáceho celku.
     
    58:05
    Hostia sa dokázali ubrániť a momentálne hrajú už v plnom počte. Jaroslavľ však stále skúša absolútny vabank!
     
    57:46
    Holos tvrdo pálil z ľavej strany, no jeho delovka z prvej napokon bola len veľmi nepresná a minula priestor hosťujúcej brány.
     
    57:26
    Plotnikov pálil z ľavej strany, no jeho delovka napokon nebola úspešná. Gólman Vehanen zblokoval puk len tesne nad svoju bránu.
     
    56:37
    Spoza ľavého kruhu fantasticky strieľal Holos, no jeho nekompromisná delovka napokon skončila len tesne vedľa Vehanenovej brány! Domáci hrajú momentálne v šestici bez gólmana Sanforda!
     
    56:01
    Avízovaná presilová hra pre domácich sa stala skutočnou. Tomáš Kubalík si odchádza sadnúť na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    55:59
    Novotný zachytil puk po nepresnej rozohrávke domácich a momentálne má Jaroslavľ k dispozícii avízovanú presilovú hru.
     
    55:12
    Černikov sa rýchlo presunul na ľavý kruh, následne hľadal krížnou prihrávkou jedného zo svojich spoluhráčov, no našiel len O'Byrnea, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    54:39
    Birner sa snažil preniknúť po ľavom krídle do útočného pásma, no nepodarilo sa mu to, keďže jeden z domácich obrancov zblokoval puk mimo ľadovej plochy.
     
    54:16
    Galimov poriadne potrápil gólmana Vehanena po rýchlom úniku cez ľavú stranu, no ani jeho forhendové a ani bekhendové zakončenie napokon neprekonalo betóny fínskeho gólmana v službách českého klubu.
     
    53:45
    Domáci hokejisti hrajú už v plnom počte a ihneď sa snažia ofenzívne presadiť. Levi sa však ihneď stiahli a skvele sa bránia.
     
    53:21
    Kartajev sa dostal k puku po nepresnej rozohrávke hostí a vyhodil ho cez všetky čiary až za bránu gólmana Vehanena.
     
    52:42
    Řepík sa po skvelej prihrávke od Birnera dostal do zakončenia na ľavom kruhu, no jeho delovku z prvej gólman Sanford videl veľmi dobre a puk zachytil vo svojej skvele osadenej lapačke!
     
    52:25
    Levi sa vo svojej presilovej hre nikam neponáhľajú a snažia sa bez problémov udržať si svoj náskok a samozrejme aj výhru v tomto semifinálovom zápase.

    Góly a asistencie: 18. Thörnberg (Vrána, Řepík), 40. Thörnberg, 44. Oystrick


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiľev, Ľubuškin, Višnevskij, Holøs, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Kapustin
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Mäenpää, Ševc, Němec, Oystrick, Gragnani, O'Byrne, Nakládal – Novotný, Azevedo, Ridderwall – Vrána, Sekáč, Thörnberg – Birner, Řepík, Kapanen – Kubalík, Zackrisson, Matai

    Rozhodca: Sergej Kulakov, Jyri Ronn – Viktor Birin, Sergej Morozov

    Diváci: 9087