Trenčín – HC Slovan 6:3 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
HC Slovan Bratislava
Nedeľa 06.04.2014, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    Je teda rozhodnuté o zisku všetkých mládežníckych trofejí. DUKLA TRENČÍN získala prvenstvo v súťaži JUNIOROV, DORASTU i STARŠÍCH ŽIAKOV. Prajem vám z Trenčína príjemný večer, teším sa na stretnutie pri hokeji opäť v ďalšej sezóne. (19:20:45)
     
    Dukla Trenčín získava juniorský titul. V zápase pôsobila hokejovejším dojmom, mala hernú prevahu a vybudovala si solídny náskok. Ku cti belasým slúži, že sa nevzdali ani za nepriaznivého stavu a zo zápasu ešte svojou bojovnosťou vyrobili drámu. Domáci záver ustáli a o chvíľu si siahnu na majstrovský pohár a preberú zlaté medaily.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:24
    Je rozhodnuté, dohráva sa, diváci v stoji aplaudujú a na domácej lavičke už prepuká radosť.
     
    58:53
    Trenčín dal gól!
    Napriek snahe hra bez brankára hosťom nevyšla. Dukla opäť získala puk, oblúčikom ho poslal smerom k bráne Koyš a DOMINIK NOVÁK už len usmernil do opustenej svätyne.
    Asistencie: Patrik Koyš
     
    58:33
    Slovan ešte skúša hru bez brankára, Dukla získala puk, no strela z celého ihriska prázdnu bránu minula.
     
    58:23
    Trenčín dal gól!
    Slovan opäť skúsil hru vabank. Do pásma potiahol puk Danišovský, Baroš odkorčuľoval na striedačku, no akciu Slovana v pásme Dukla ubránila a zamierila smerom k opustenej bráne. Koyš prihral DENISOVI HUDECOVI, ktorý zrejme definitivíne potvrdil titul pre Duklu.
    Asistencie Patrik Koyš
     
    57:57
    Valjent sa pokúsil založiť akciu, puk prešiel cez všetky čiary, opäť sa tak vhadzuje pred Barošom.
     
    57:51
    Bude to ešte zaujimavé, Trenčania sa snažia udržať puk čo najviac pred bránou Slovana.
     
    57:41
    Švec získal vyrazený puk, rútil sa sám na bránu, dal si však príliš ďaleko a Luža ho dostihol a posunul bránu v páde! Obrovskú možnosť teraz Dukla nevyužila.
     
    57:28
    Slovan v šestici, Baroš na striedačke!
     
    57:28
    Slovan dostal krídla, tlačí svojho súpera, Dukla sa oslobodzuje len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    57:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Trenčania sa príliš venovali útoku a inkasovali. Posledné tri minúty tak budú veľmi zaujímavé. Opäť úspešný forčeking pri zadnom mantineli, spätná prihrávka pred bránu, kde ostal osamotený PATRIK DANIŠOVSKÝ a prestrelil Kuteja.
    Asistencie: Luža, Mlynčár
     
    56:39
    Lužovu aktivitu Dukla ubránila, Pardavý sa dostal do protiútoku, v ktorom predviedol skvelú otočku okolo obrancu a zakončenie, ktoré však Baroš vykryl.
     
    55:22
    Slovan dôrazným forčekingom zaskočil domácich a vybojoval pásmo, kde sa aj hodbnú chvíľu udržal, no bez strely na bránu.
     
    53:55
    Valjent sa robzehol, nabral rýchlosť, no tesne po prechode útočnou modrou ho Trenčania odzbrojili.
     
    53:25
    Po skončení presilovky sa hra vrátila do predošlého scenára, hostia sa len márne dobýjajú do pásma Dukly, tá hrozí z brejkov.
     
    53:13
    Pardavého jedovka spoza obrancu narobila Barošovi mierne problémy, na dvakrát ju skrotil.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 3. Čerešňák (Koyš), 13. Stantien (Sádecký), 31. Hlinka (Holenda), 36. Hudec (Ryzák), 59. Hudec (Koyš), 59. D.Novák (Koyš) – 32. Brodek (Luža), 51. Petráš (Lukáčik, Brodek), 58. Danišovský (Luža, Mlynčár)


    HK DUKLA Trenčín: Kutej- Ryzák,Čerešňák,Hatala, Holenda, Plško, Petre,Palovič,Matejka – Koyš, Hlinka, Hudec – Briestenský, Švec, D.Novák- Stantien, Sádecký, Pardavý – Gális, Šabík,Pataky
    HC Slovan Bratislava: Baroš – Lukáčik, Bílik, Luža, Maier, Rusina, Valjent, Gula, Bačik – Danišovský, Mlynčár, Šalka – Bednarič, B.Novák, Petráš – Môcik, Mikšík, Trenčan – Tibenský, Halama, Brodek

    Rozhodca: Juraj Konc, Peter Stano – Tomáš Holienka, Miroslav Valach

    Diváci: 2038