Piešťany – Košice 1:2 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
HC Košice
Štvrtok 03.04.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Piešťany dali gól!
    Piešťany ešte strieľajú gól, keď sa po ľavej strane predral TIBOR MELICHÁREK a pod brvno zavesil. Práve v momente, keď domáci fanclub skandoval ĎAKUJEME. Možno je už neskoro, domáci diváci si však aspoň ten góóóól mohli zakričať.
    Asistencia: Saliji, Holovič.
     
    46:12
    Košice dali gól!
    Osobne si myslím, že je rozhodnuté, že toto už Havrani nerozchodia. Po pravom krídle unikol Bartánus, cez Škadru poslal puk presne na hokejku RICHARDA JENČÍKA, ktorý nemal problém do poloprázdnej brány skórovať.
    Asistencia: Bartánus.
     
    39:12
    Košice dali gól!
    Tak trochu šťastný gól, tečovaná strela medzi Tomekove nohy, skóruje RADEK DEYL. Aj sa chvíľu zdalo, že Tomek puk má, až sa objavil 20 cm za čiarou. A domáci sa dostávajú do zložitej situácie.
    Asistencia: Jenčík, Bartoš.

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 60. Melichárek (Saliji, Holovič) – 40. Deyl (Jenčík, Bartoš), 47. Jenčík (Bartánus)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Filip (C), Drgoň, Lušňák, Peško, Saliji – Brňák, Rais, Nemec (A), Mišura, Melichárek – Bučka, Škadra, Románek, Hamrák, Haring – Cuník, Biro, Holovič, Schmidt, Stupka
    HC Košice: Staňa – Cebák, Štrbák (C), Bartánus, Bartoš, Jenčík (A) – Macejko, Šeda, Svatoš, Chovan, Jokeľ – Klouček, Deyl, Bicek (A), Marcinko, Sojčík – Pašek, Takáč, Hinďoš, Hrnka, Gmitter

    Rozhodca: Konc J., Stano – Tvrdoň, Výleta