Jaroslavľ – Petrohrad 4:1 (kon.) | Doneck – Lev 2:3 (po pr.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Nedeľa 23.03.2014, 14:00 • Arena 2000 Lokomotiv • Play-off KHL
Partner:
     
    58:06
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hosťom risk s odvolaním gólmana nevyšiel a o osude dnešného zápasu rozhoduje svojou strelou zo stredného pásma do prázdnej brány SERGEJ KONKOV. Asistencia: Emil Galimov.
     
    52:43
    Michail Pašnin dostáva trest za vrazenie na mantinel a v početnej výhode si tak zahrajú hosťujúci hráči.
     
    49:11
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    SERGEJ PLOTNIKOV sa odhodlal k strele spoza kruhov, ktorá nakoniec končí v Salákovej sieti a domáci sa dostávajú do vedenia 3:1. Asistencia: Jury Petrov.
     
    44:09
    Domáci Ilja Gorochov dostáva trest za krosček, uvidíme presilovú hru hostí.
     
    37:48
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Domáci aj po Chafizullinovom návrate na ľad ostávali pri puku v útočnej tretine a po krásnom blafáku JEGORA AVERINA sa ujímajú vedenia. Asistencie: Sergej Pilotnikov, Jury Petrov.
     
    35:28
    Domáci hráči si zahrajú druhú presilovú hru, na trestnú už smeruje Dinar Chafizulin za hákovanie.
     
    28:17
    Domáci hrali aktívne vo vlastnom útočnom pásme a vypýtali si faul, ktorý aj prišiel. Alexej Semenov dostáva trest za podrazenie a Lokomotiv si zahrá svoju prvú presilovú hru.
     
    26:29
    Petrohrad dal gól!
    ROMAN ČERVENKA sa s pukom nemaznal a prudkou strelou prekonáva Sanforda a vyrovnáva stav stretnutia na 1:1. Pre českého útočníka je to už šiesty presný zásah v tohtoročnom play-off. Asistencie: Tony Martensson, Patrick Thoresen.
     
    24:04
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Potom, čo Salák vyrazil strelu z hokejky Platta sa puk dostal k VLADISLAVOVI KARTAJEVOVI, ktorý ho dokázal usmerniť do odkrytej brány a otvoriť skóre dnešného stretnutia. Asistencie: Sergej Konkov, Geoff Platt.
     
    17:29
    Český útočník v službách Petrohradu, Roman Červenka, bol faulovaný. Za hákovanie si odsedí dvojminútový trest Jegor Averin a my uvidíme druhú presilovú hru hostí v tomto stretnutí.
     
    09:49
    Prvým vylúčeným hráčom dnešného stretnutia je domáci Sergej Pilotnikov, ktorý za úder do oblasti hlavy a krku dostáva dve minúty a navyše osobný desaťminútový trest.
     
    09:30
    Už štvrtý strelecký pokus vyslal na Saláka v tejto tretine domáci útočník Geoff Platt, ale ani tentokrát českého gólmana nezaskočil.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 25. Kartajev (Konkov, Platt), 38. Averin (Pilotnikov, Petrov), 50. Plotnikov (Petrov), 59. Konkov (Galimov) – 27. Červenka (Martensson, Thoresen)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Ljubuškin, Vasiljev, Višnevsky, Holos, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Kapustin
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Čudinov, Semenov, Rjasensky, Chafizullin, Judin – Thoresen, Martensson, Červenka – Kovalčuk, Ponikarovsky, Kablukov – Šipačjov, Makarov, Tichonov – Malyšev, Kučerjavneko, Sigarjov – Barabanov

    Rozhodca: Kulakov, Anisimov – Zacharenkov, Sadovnikov