Jaroslavľ – Petrohrad 4:1 (kon.) | Doneck – Lev 2:3 (po pr.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
SKA Petrohrad
Nedeľa 23.03.2014, 14:00 • Arena 2000 Lokomotiv • Play-off KHL
Partner:
     
    Napriek tomu, že pomer striel bol dnes vyrovnaný, 34:34, z jasného víťazstva 4:1 sa tešia domáci hráči, ktorí sa tak ujímajú vedenia v sérii, 2:1 na zápasy. Štvrtý duel je na programe už zajtra.

    Odo mňa je to pre dnes všetko, lúčim sa s Vami a prajem príjemný zvyšok víkendu.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:05
    Hra prerušená po zakázanom uvoľnení domácich. Dnešné stretnutie, ktoré sleduje 9000 divákov sa už v poslednej minúte len dohráva a je jasné, že Lokomotiv sa ujme vedenia 2:1 na zápasy.
     
    58:06
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hosťom risk s odvolaním gólmana nevyšiel a o osude dnešného zápasu rozhoduje svojou strelou zo stredného pásma do prázdnej brány SERGEJ KONKOV. Asistencia: Emil Galimov.
     
    57:45
    Domáca akcia bola prerušená pre ofsajd, ale napriek tomu sa bude vhadzovať pred Sanfordom. Hostia na to ihneď reagujú, odvolávajú gólmana a skúsia tak šťastie v šestici.
     
    57:00
    Salák vyráža pekný pokus Petrova, ktorý pálil z medzikružia.
     
    55:39
    Domácej obrane sa konečne podarilo získať puk na svoje hokejky, ale ich akcia nemala dlhé trvanie, pretože skončila ofsajdom.
     
    54:43
    Pašnin sa vracia na ľad, ale Petrohrad stále kombinuje v obrannom pásme domácich.
     
    53:50
    Čerbvenka najskôr namieril len do Sanfordovho betónu, Thoresenova následná strela bola domácim gólmanom vyrazená do rohu klziska.
     
    52:43
    Oddychový čas hostí.
     
    52:43
    Michail Pašnin dostáva trest za vrazenie na mantinel a v početnej výhode si tak zahrajú hosťujúci hráči.
     
    52:30
    Makarov vyskúšal pozornosť Sanforda, Ljubuškin na druhej strane prevetral pre zmenu Saláka.
     
    52:00
    Veľké šance na oboch stranách. Po Galimovej strelke od modrej sa dostal k dorážke Vasiljev a krátko na to i Kronwall. Na druhej strane pálili Tichonov a následne Čudinov, ktorého strelu ešte dorážal Chafizullin.
     
    50:03
    Domáci pekne kombinovali v útočnom pásme, k strele sa však nedostali a dopredu mohli ísť hostia. Po zblokovanej strele sa však puk dotkol ochrannej siete a hra sa prerušuje.
     
    49:11
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    SERGEJ PLOTNIKOV sa odhodlal k strele spoza kruhov, ktorá nakoniec končí v Salákovej sieti a domáci sa dostávajú do vedenia 3:1. Asistencia: Jury Petrov.
     
    47:30
    Lokomotiv si však puk dlho neužil a po Redlihsovom nahodení ho znovu získali hostia.
     
    46:50
    Hráči SKA pokračovali v ofenzívnej kombinácii aj po vyrovnaní pomeru síl na ľade, ale k strele sa už nedostali a nakoniec sa domácim predsa len podarilo získať puk a ukľudniť hru.
     
    46:09
    Domáci v plnom počte.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 25. Kartajev (Konkov, Platt), 38. Averin (Pilotnikov, Petrov), 50. Plotnikov (Petrov), 59. Konkov (Galimov) – 27. Červenka (Martensson, Thoresen)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Ljubuškin, Vasiljev, Višnevsky, Holos, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Redlihs, Platt, Sprukts – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Kapustin
    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Čudinov, Semenov, Rjasensky, Chafizullin, Judin – Thoresen, Martensson, Červenka – Kovalčuk, Ponikarovsky, Kablukov – Šipačjov, Makarov, Tichonov – Malyšev, Kučerjavneko, Sigarjov – Barabanov

    Rozhodca: Kulakov, Anisimov – Zacharenkov, Sadovnikov