HC Slovan – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Trenčín – Košice 0:0 (17:00)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Nedeľa 23.03.2014, 10:30 • Aréna Ondreja Nepelu Bratislava • Hokejová extraliga juniorov play-off
Partner:
     
    59:20
    Slovan Bratislava dal gól!
    ANDREJ BEDNARIČ sa dostal do brejku a skončil spolu s pukom v opustenej klietke hostí, je rozhodnuté. Asistencia: Blahoslav Novák.
     
    32:38
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z pravej strany strieľal Luža, Sabol puk vyrazil pred seba a MARCO HALAMA usmernil puk do siete. Asistencie: Patrik Luža a Michal Valjent.
     
    30:13
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan využíva prvú svoju vážnejšiu šancu v presilovke, z ľavého kruhu vypálil MICHAL ŠÁLKA a pomedzi betóny poslal puk do siete. Asistencie: Filip Mlynčár a Andrej Bednarič.
     
    22:19
    Banská Bystrica dala gól!
    Slovan chyboval v pásme v rozohrávke, puku sa na ľavom kruhu zmocnil MATEJ KOVALÍK, nakorčuľoval na Baroša a zavesil. Asistencie: Peter Lunter a Vladimír Dolník.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 31. Šálka (Mlynčár, Bednarič), 33. Halama (Luža, Valjent), 60. Bednarič (Novák) – 23. Kovalík (Lunter, Dolník)


    HC Slovan Bratislava: Baroš (Godla) – Valjent, Luža, Maier, Lukáčik (A), Bačík, Rusina, Gula, Bílik – Kolena, Mlynčár, Danišovský – Petráš, Novák (C), Bednarič – Šálka, Mikšík (A), Môcik – Brodek, Halama, Tibenský
    HC´ 05 Banská Bystrica: Sabol (Donoval) – J. Predajniansky, Jendroľ, Mikuš, Tarabík, Šilovič, Lunter, Janovský, Ramaj – Dolník, Macko, Ferleťák, Surový, Valent, Výhonský, Gašpar (A), Huňa, Róth (C), M. Predajniansky, Kovalík (A), Ambroz

    Rozhodca: Jonák – Orolin, Uličný

    Diváci: 219