Ufa – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 14.03.2014, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Domáci sú v útočnom pásme a tak sa Garipov vracia na striedačku! Domáci hrajú opäť power-play!
     
    58:33
    Brankár domácich ostáva na striedačke! Domáci posielajú ďalšieho korčuliara a hrajú tak power-play!
     
    58:33
    Oddychový čas domácich! Tréner domácich dáva svojim zverencom pokyny! Čas sa im už rýchlo kráti.
     
    55:30
    Petrov mal teraz na hokejky vyrovnávajúci gól, keď sa po krásnej prihrávke dostal ku puku, mal pred sebou voľný výhľad, ale puk napálil len do pozorného brankára Koskinena!
     
    49:11
    Domáci inkasovali gól a navyše sa budú musieť brániť, pretože Bodrov je vylúčený za držanie. To sú kruté chvíľ pre domácich hokejistov.
     
    48:06
    Novosibirsk dal gól!

    Konečne! Je tu prvý gól v zápase, ktorý sa podarilo dať hosťom a stav zápasu je tak 0:1! Hostia sa ubránili pri početnej nevýhode, vyrazili do útočného pásma, na chvíľu zamkli domácich hokejistov pred och bránku a podarilo sa im dať prvý gól v zápase! Shumakov z pravej strany nahodil puk na bránku hostí, ten sa dostal ku úplne voľnému OLEGOVI GUBINOVI, ktorý už sám pred brankárom domácich vedel čo má robiť a presnou a tvrdou strelou ho prestrelil a tak sa hostia radujú z veľmi dôležitého gólu.
    Asistencia : Sergei Shumakov, Stepan Sannikov.
     
    45:12
    Štvrtá presilovka teraz čaká domáci tím! Kopejkin sa previnil faulom kolenom a tak si posedí 2 minúty na trestnej lavici.
     
    41:15
    Druhá presilovka v zápase čaká hostí! Medvěděv za podrazenie dostáva 2 minúty a putuje na trestnú lavicu.
     
    38:00
    Brankár hostí opäť skvelo zachránil svoj tím od inkasovaného gólu! Heshky vypálil na bránku hostí, túto strelu vyrazil brankár hostí pred seba, ku dorážke sa dostal Vincour, ihneď posielal puk na bránku hostí, pomaly začal dvíhať ruky nad hlavu, ale brankár Koskinen na poslednú chvíľu zachytil puk na bránkovej čiare!
     
    27:56
    Domáci si opäť zahrajú presilovku! Alexejev sa previnil podrazením a už sedí na trestnej lavici.
     
    26:20
    Pekná akcia domáceho tímu, keď puk do útočného pásma dostal Vincour, krásnou zadovkou poslal puk na voľného Petrova, ale tom strela nesadla a skončila na zadnom mantinely.
     
    21:55
    Domáci si zahrajú presilovku, pretože Sannikov sa previnil krosčekom a dostáva 2 minúty.
     
    21:50
    Hostia síce tlačili na domácich, ale Varnakov zachytil puk a už sa rútil sám na bránku hostí, avšak obranca hostí sa skvelo vrátil a puk mu na poslednú možnú chvíľu pre bránkou vypichol. Škoda, že Varnakov nepálil na bránu skorej.
     
    19:30
    Tak zaujímavej šance sme sa ešte predsa dočkali! Brankár hostí však skvelo podržal svojich spoluhráčov, keď dokázal vyraziť strelu Nikulina a poradil si aj s peknou dorážkou Obuchova.
     
    09:20
    Presilovku si vyskúšajú aj hostia, pretože Pesonena sa previnil nepovolením bránením a dostáva 2 minúty. Uvidíme, ako pôjde presilovka hosťom.
     
    06:35
    A je tu prvé vylúčenie v zápase. Na trestnú lavicu putuje za hákovanie Sannikov a tak domácich čaká presilovka. Uvidíme, ako s ňou naložia.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gubin (Shumakov, Sannikov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Tokranov, Heshka, Medvěděv, Kornějev, N. Bělov, Jarullin – Vincour, Těreščenko, Petrov – Varnakov, Burmistrov, Stapleton – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Lukojanov, Tkačjov.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – V. Bělov, Martynov, Kutuzov, Alexejev, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov – Lehterä, Monja, Enlund – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Gubin, Šumakov, Sannikov – Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov – Karamnov.

    Rozhodca: Gusev, Odinš – Sivov, Šeljanin