Ufa – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 14.03.2014, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Až v tretej tretine sme sa dočkali gólu, ktorý sa podarilo dať hosťom v 49.minúte zásluhou Gubina a tak hostia získavajú postupový mečbal! Aj v tretej tretine sme videli vyrovnaný hokej, šancí sme však už videli viac, jednu z nich zúžitkovali ideálne hostia a tak zápas dokázali vyhrať. Domáci hrali veľa presiloviek, ale ani jednu nedokázali využiť, vďaka pozornej obrane hostí. Zápas sa tak končí futbalovým výsledkom 0:1!

    To je už z prenosu všetko. Lúčia sa s Vami Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. Prajem pekný zvyšok večera. (18:26:41)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Puk na hokejkách hostí! Už sa v zápase nič nestane a hostia si víťazstvo postrážia pár sekúnd pred koncom.
     
    59:55
    Hostia spravili v závere zakázané uvoľnenie a tak je tu posledná šanca pre domáci tím na vyrovnanie!
     
    59:50
    Domáci strieľajú z každej možnej príležitosti. Skúšal to teraz od modrej Vincour, ale puk skončil len na zadnom mantinely.
     
    59:20
    Domáci sú v útočnom pásme a tak sa Garipov vracia na striedačku! Domáci hrajú opäť power-play!
     
    59:00
    Bude sa vhadzovať v strednom pásme po ofsajde domáceho tímu! Brankár Garipov sa tak vracia späť do bránky!
     
    58:50
    Domáci sa tlačia do zakončenia, ale gól sa im nedarí streliť. Hostia sa bránia zubami nechtami. Bránka domácich je opustená, ale hostia neriskujú a nestrieľajú na ňu zo svojho pásma, aby nespravili zakázané uvoľnenie.
     
    58:33
    Brankár domácich ostáva na striedačke! Domáci posielajú ďalšieho korčuliara a hrajú tak power-play!
     
    58:33
    Oddychový čas domácich! Tréner domácich dáva svojim zverencom pokyny! Čas sa im už rýchlo kráti.
     
    58:01
    Už sú tu posledné 2 minúty zápasu! Domáci v tlaku a hostia sa už len bránia. To bude ešte zaujímavý záver tretej tretiny. V hre je postupový mečbal!
     
    57:35
    Veľmi aktívny domáci Kornějev to skúšal opäť, teraz však priestor bránky hostí netrafil. Hostia sa tak strachovať nemuseli.
     
    57:25
    Ani strela Kornějeva nepriniesla vyrovnanie. Brankár hostí Koskinen chytá puk do svojej lapačky. Domácim sa čas už rýchlo kráti!
     
    56:30
    Domáci sa stále držia v útočnom pásme. Útočia čo im sily stačia, ale gól nemôžu dať. Hostia sa pozorne bránia a nerobia chyby v obrane. Ostávajú nám necelé 4 minúty do konca zápasu. Uvidíme, čo nám ešte prinesú.
     
    55:30
    Petrov mal teraz na hokejky vyrovnávajúci gól, keď sa po krásnej prihrávke dostal ku puku, mal pred sebou voľný výhľad, ale puk napálil len do pozorného brankára Koskinena!
     
    54:35
    Domáci sú stále častejšie pri puku, ale nič nedokážu na pozornú defenzívu hostí vymyslieť. Hostia vyrážajú teraz len do brejkov, ale ani tie sa ničím zvláštnym nekončia.
     
    53:55
    Hostia sa teraz stiahli do svojho obranného pásma a sústredili sa viac na defenzívu. Domáci to hneď využívajú a už sú nasťahovaní pred bránkou hostí. Zatiaľ sa ku strelám nemôžu dostať.
     
    52:45
    Teraz domáci útočia so všetkým čo majú a nechávajú za sebou otvorené okienka. To je voda na mlyn pre hostí, ktorý vyrážajú do nebezpečných brejkov.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gubin (Shumakov, Sannikov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Tokranov, Heshka, Medvěděv, Kornějev, N. Bělov, Jarullin – Vincour, Těreščenko, Petrov – Varnakov, Burmistrov, Stapleton – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Lukojanov, Tkačjov.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – V. Bělov, Martynov, Kutuzov, Alexejev, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov – Lehterä, Monja, Enlund – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Gubin, Šumakov, Sannikov – Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov – Karamnov.

    Rozhodca: Gusev, Odinš – Sivov, Šeljanin