Ufa – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Piatok 14.03.2014, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vitajte pri online prenose zo zápasu play-off KHL, v ktorom proti sebe systém tabuľkového postavenia postavil domácich Bars Kazaň a hostí Sibir Novosibirsk. Úvodné buly je naplánované na 16:00 a zápasom Vás bude sprevádzať komentátor Miroslav Revaj.

    Zápasy play-off osemfinále prestížnej KHL sa presunuli do ďalšej časti, ale len v niektorých zápasoch, ktoré boli obzvlášť vyrovnané, ako je tomu aj pri týchto dvoch dnešných aktéroch. Štyri zápasy osemfinále play-off majú tieto dva tímy za sebou a my stále nepoznáme toho, kto postúpi ďalej. Stav série je totiž to vyrovnaný 2:2. Oba tímy v tomto play-off zvádzajú tuhé boje a ešte bude zaujímavé sledovať, ako to celé napokon skončí. Prvé dva zápasy sa odohrali na ľade Kazaňe, kde v prvom zápase vyhrali hostia 3:1 a v tom druhom vyhrali domáci 3:2 po predĺžení. Oba tímy sa potom presunuli do Novosibirsku, kde najprv domáci tím deklasoval hostí vysoko 7:1, ale v druhom zápase vyhrali potom hostia 3:6 a tak séria pokračuje ďalej. Oba tímy pôsobili v základnej skupine vo Východnej konferencii, kde Kazaň obsadil 3.miesto a Sibir napokon skončil na 6.mieste.

    Play-off ako sa vraví nemá nikdy jasného favorita a dnes to platí obzvlášť, keďže stav série je vyrovnaný 2:2. Budú opäť rozhodovať maličkosti a to ako oba tímy zvládnu svoje domáce zápasy. Uvidíme, ako napokon zápas nakoniec skončí.
     
    Úvodné zostavy:

    AK Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Tokranov, Heshka, Medvěděv, Kornějev, N. Bělov, Jarullin – Vincour, Těreščenko, Petrov – Varnakov, Burmistrov, Stapleton – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Lukojanov, Tkačjov.

    HK Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – V. Bělov, Martynov, Kutuzov, Alexejev, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov – Lehterä, Monja, Enlund – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Gubin, Šumakov, Sannikov – Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov – Karamnov.

    Rozhodca: Gusev, Odinš – Sivov, Šeljanin.
     
    Na domácom štadióne práve hrá ruská hymna. Začiatok zápasu je už na spadnutie.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Zápas sa nám začal. Úvodné buly vyhrali hostia.
    Domáci hokejisti dnes hrajú v zelených dresoch a hostia v bielych.
     
    00:25
    Domáci zachytili v strednom pásme puk a dostali sa už pred bránku hostí. Snažia sa vyvinúť tlak a zakončiť útok strelou.
     
    00:45
    Dlho sa držali domáci v útočnom pásme, dokázali si vyvinúť aj tlak a navyše to teraz pred brankárom Koskinenom vyzeralo nádejne, ale nik z domácich nedokázal zachytiť skackajúci puk a zakončiť.
     
    01:00
    Teraz si už brankár hostí pripísal aj prvý zákrok. Varnakov si dobre nakorčuloval pred bránku hostí, ale jeho strela spoza obrancu skončila len v pozornej lapačke Koskinena.
     
    01:35
    Do útočného pásma sa pozreli už aj hostia, ale s pukom nedokázali nič vymyslieť. Nahodili ho len za bránku domáceho tímu, kde si ho hráči tohto tímu prebrali na svoje hokejky.
     
    02:25
    Teraz sa hra presunula do vyčkávajúceho obdobia. Oba tímy korčuľujú pomalšie a snažia sa nespraviť chybu. Sledujeme hru maximálne po stredné pásmo.
     
    03:15
    Domáci sa teraz odhodlali to väčšie útoku, dokázali si vyvinúť tlak, ale vystreliť nedokázali. Pri puku však ostanú, pretože ho hostia vyhodili len na zakázané uvoľnenie.
     
    03:20
    Brankár hostí sa musel mať opäť na pozore, pretože po buly sa ku puku dostal Obuchov, neváhal ihneď pálil na bránku hostí, ale puk skončil na pozornom betóne brankára hostí.
     
    03:55
    Domácim sa stále darí sa držať v útočnom pásme, ale puk len točia a nedokážu vystreliť na bránku hostí. Zatiaľ môžu byť tak hostia pokojní.
     
    04:40
    Domáci majú stále častejšie puk na svojich hokejkách, ale nič okrem vozenia ho okolo bránky hostí nedokážu. Určite tomu chýba presná strela na bránku, ktorá by zamestnala brankára hostí. Hostia sa však dobre bránia a domáci tak nevedia nájsť tu správnu cestu ako dosiahnú z tlaku gól.
     
    05:30
    Domáci tlak sa skončil a hostia vyrazili do útočného pásma. Domáci brankár Galimov sa musel mať teraz na pozore ale s tvrdou strelou od modrej a aj dorážkou Alexejeva si poradil.
     
    06:15
    Dobrý postreh domáceho brankára, keď dokázal zachytiť puk do lapačky po strele Enlunda aj keď mal zakrytý výhľad. Hostia už pomaličky začínajú vystrkovať rožky.
     
    06:35
    A je tu prvé vylúčenie v zápase. Na trestnú lavicu putuje za hákovanie Sannikov a tak domácich čaká presilovka. Uvidíme, ako s ňou naložia.
     
    07:00
    Domáci sú už usadený v útočnom pásme a pália z každej príležitosti. Peknou a tvrdou strelou od modrej sa prezentoval Medvěděv, ale bránku hostí netrafil.
     
    07:30
    Teraz sa hosťom podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč a na chvíľu si môžu vydýchnuť.
     
    08:00
    Teraz sa domácim však do útočného pásma nedarí dostať, pretože hostia sa dobre bránia a vytláčajú ich do stredného pásma. Čas v početnej výhode sa domácim už kráti.
     
    08:10
    Pozorný zákrok brankára hostí, keď dokázal tvrdú strelu z hokejky Kornějeva zachytiť do svojej lapačky.
     
    08:35
    Hostia sú už v plnom počte. Presilovke sa dokázali ubrániť. Úvod presilovky mal domáci tím dobrý, ale potom sa už do pásma nedokázal dostať.
     
    09:00
    Pesonen sa snažil zachytiť dlhú prihrávku pred bránku hostí, ale to sa mu nepodarilo. Skoršie zasiahol brankár hostí a puk hokejkou poslal preč.
     
    09:20
    Presilovku si vyskúšajú aj hostia, pretože Pesonena sa previnil nepovolením bránením a dostáva 2 minúty. Uvidíme, ako pôjde presilovka hosťom.
     
    09:50
    Až teraz sa dostali hostia pri presilovke ku strele. Lehterä pálil od modrej, ale len do pozornej vyrážačky domáceho brankára. Následne domáci vyhodili puk cez všetky čiary preč.
     
    10:20
    Hosťom presilovka vôbec nejde, nedokážu dostať domácich pod tlak a nejdú im ani strely na bránku. Medvěděv zachytil puk a posiela ho preč od domácej bránky.
     
    11:00
    Teraz sa však už domáci brankár musel mať na pozore, od modrej nebezpečne pálil Kutuzov, strelu navyše niekto tečoval, to však brankára domácich neprekvapilo a puk dokázal zachytiť.
     
    11:20
    Domáci sú už v plnom počte. Hosťom sa nepodarilo vyvinúť si skoro žiaden tlak a tak sa domáci bez problémov ubránili.
     
    12:35
    Opäť sledujeme hru len po stredné pásmo, len s tou zmenou, že teraz majú viac puk na hokejkách hostia, avšak nemôžu sa dostať do zakončenia.
     
    13:10
    Teraz tu už bol menší závar pred bránkou domáceho tímu, Kugryšev sa snažil doraziť puk po odraze do bránky, ale Galimov bol včas na mieste a puk dokázal zobrať do svojej lapačky.
     
    14:15
    Teraz sledujeme hokej ako na hojdačke. Raz idú do útoku domáci a raz hostia. Avšak oba tímy majú pozornú defenzívu a tak sme gól stále nevideli. Oba tímy hrajú aj dosť opatrne a tak sme nevideli ešte ani väčšiu šancu.
     
    15:15
    Hostia si teraz dokázali vytvoriť menší tlak, ale ku strele sa opäť nedostali. Domáci však vyhadzujú len za cenu zakázaného uvolnenia a tak ešte hostia majú šancu na ohrozenie.
     
    15:20
    Po buly však získali puk domáci a tak sa hostia do ničoho nedostali. Hostia sa tak musia vrátiť späť, pretože do útočného pásma sa prebíjajú domáci hokejisti.
     
    16:20
    Hneď ako domáci zachytia puk tak sa s rozohrávkou nikam neponáhľajú. Hostia hrajú teraz živšie, ale nič im to neprináša.
     
    17:00
    Teraz sú pri puku domáci hokejisti a skúšajú vyvinúť tlak na hostí. Hostia sa tiež pozorne bránia. Zatiaľ nesledujeme hokej, ktorý bi divákov bavil. Uvidíme, či sa dočkáme niečoho vážnejšieho pred koncom prvej tretiny.
     
    18:00
    Teraz sa museli mať hostia pekne na pozore. Medvěděvův nahodil puk pred ich bránku, ten nedokázali hostia vyhodiť preč, pred bránku sa tlačili domáci hokejisti, Varnakov však puk nedokázal zachytiť a tak všetko rieši brankár hostí.
     
    19:01
    Beží posledná minutia prvej tretiny. Dočkáme sa ešte niečoho zaujímavého ?
     
    19:30
    Tak zaujímavej šance sme sa ešte predsa dočkali! Brankár hostí však skvelo podržal svojich spoluhráčov, keď dokázal vyraziť strelu Nikulina a poradil si aj s peknou dorážkou Obuchova.
     
    19:40
    Hostia sa teraz usadili v útočnom pásme. Do šance sa však dostať nemôžu.
     
    19:55
    Už sa zrejme nič v prvej tretine nestane. Do konca ostáva už len pár sekúnd.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Je za nami prvá tretina, ktorá sa niesla v pokojnejšom a aj vyrovnanejšom tempe. Oba tímy nedokázali dať gól a tak je stav 0:0. Boli sme svedkami len pár šancí, skôr je to taký opatrnejší hokej. uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina.
     
    Rozhodcovia aj oba tímy sú už späť na ľadovej ploche. Druhá tretina sa nám za chvíľu začne.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám už začala. Vhadzovanie vyhrali domáci hokejisti a snažia sa o prechod do útočného pásma.
     
    20:05
    Domáci však pri prechode do útoku urobili zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presunie pred brankára Garipova.
     
    20:15
    Hosťom sa po buly v ich útočnom pásme podarilo sa tam aj usadiť a dokázali aj pár krát nebezpečne vypáliť. Strelu od modrej v podaní Kutuzova dokázal domáci brankár chytiť.
     
    21:00
    Hostia začali druhú tretinu skvelo, stále sa držia v útočnom pásma a brankár Garipov musel opäť zasahovať. Strela Lehteräho však skončila na jeho pravom betóne.
     
    21:50
    Hostia síce tlačili na domácich, ale Varnakov zachytil puk a už sa rútil sám na bránku hostí, avšak obranca hostí sa skvelo vrátil a puk mu na poslednú možnú chvíľu pre bránkou vypichol. Škoda, že Varnakov nepálil na bránu skorej.
     
    21:55
    Domáci si zahrajú presilovku, pretože Sannikov sa previnil krosčekom a dostáva 2 minúty.
     
    22:05
    Hostia však hneď vyhadzujú puk cez všetky čiary preč. Domáci si poň musia ku svojmu brankárovi.
     
    22:30
    Nikulin hneď po prihrávke pálil na bránu, ale brankár hostí všetko vyriešil a puk zachytil.
     
    22:55
    Opäť sa hosťom podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč. Zatiaľ sa pri oslabení bránia úspešne a dobre.
     
    23:25
    Dobre si spoza modrej pred bránku hostí nakorčuľoval Stapleton a aj vystrelil. Jeho strela však smerom na bránku hostí neletela.
     
    23:53
    Tesne pred koncom presilovky domáceho tímu pálil nebezpečne od modrej Těreščenko, brankár hostí bol však na mieste. Stále tak čakáme na prvý gól zápasu.
     
    23:55
    Hostia v plnom počte. Ani druhú presilovku sa tak domácim nepodarilo využiť. Hostia sa dobre ubránili.
     
    24:55
    Nikulin sa snažil preniknúť sám pred bránku hostí, to sa mu však nepodarilo a puk tak stráca. Hostia skúšajú teraz udrieť, ale obrana domáceho tímu je pozorná.
     
    26:20
    Pekná akcia domáceho tímu, keď puk do útočného pásma dostal Vincour, krásnou zadovkou poslal puk na voľného Petrova, ale tom strela nesadla a skončila na zadnom mantinely.
     
    26:35
    O rýchlo odpoveď sa snažili hostia, ale strela Bělov bola tiež nepresná.
     
    27:00
    Bodrov skúšal páliť od modrej, jeho strela však končí len na zadnom mantinely.
     
    27:56
    Domáci si opäť zahrajú presilovku! Alexejev sa previnil podrazením a už sedí na trestnej lavici.
     
    28:20
    Domácim sa darí sa držať na dostrel bránky hostí, ale puk nie a nie skončiť v bránke. Teraz sa hostia nedokázali ubrániť a domáci sa snažili dosať puk do bránky. Brankár hostí aj napriek tomu, že už ležal na ľade dokázal puk zobrať do svojej výstroje.
     
    29:20
    Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary preč. Domáci okrem prechádzajúceho závaru zatiaľ v presilovke nič nevymysleli.
     
    29:50
    Ešte sa snažil od modrej pri presilovke páliť Heshka, avšak bránku hostí netrafil. To už bolo z presilovky domáceho tímu asi všetko.
     
    29:56
    Hostia už v plnom počte. Opäť sa domácim nepodarilo využiť presilovku, bolo to už po tretí krát!
     
    30:25
    V útočom pásme sú teraz domáci hokejisti, ale do zakončenia sa dostať nemôžu. Všetky presné prihrávky dokážu hostia zachytiť, alebo sa pod ne obetavo hodiť. Máme za sebou pol hodinu hry a ešte sme gól nevideli.
     
    31:25
    Varnakov sa dokázal predrať obranou hostí, ale do zakončenia sa nedostal. Hostia idú do brejku a tak sa domáci poctivo vracajú do svojho obraného pásma.
     
    32:35
    Koskinen nedokázal zachytiť puk pred bránkou domácich a zakončiť. Dopredu tak idú domáci hokejisti. Sledujeme svižné tempo v druhej tretine, ale stále bez gólu.
     
    33:45
    Varnakov skvelo pálil na bránku hostí ku pravej tyčke, ale pozorný brankár Koskinen sa stihol premiestniť a puk vyraziť preč.
     
    34:25
    Domáci sú teraz aktívnejší, ale pri prechode do útočného pásma sa previnili zakázaním uvoľnením a tak sa do útočného pásma dostanú hostia.
     
    35:30
    Domáci sa dlho hrali s pukom v útočnom pásme až ho stratili a do brejku tak vyrážajú hostia. Hostia pozorne bránia a aj ich útoky sú nebezpečné. Sledujeme veľmi vyrovnané stretnutie.
     
    36:00
    Garipov nemal problém so strelou Kopejkin z uhla a puk dokázal zachytiť do svojej výstroje. Gól tak stále nevidíme!
     
    37:00
    Opäť bol v akcii Kopejkin, snažil sa prihrať puk pred bránku hostí na svojich spoluhráčov, ale ku tým sa puk nedostal. Domáci ho zachytili a tak sa opäť môžu dostať do útočného pásma.
     
    37:30
    Varnakova strela nenarobil žiadne problémy brankárovi hostí, ktorý má puk vo svojej lapačke.
     
    38:00
    Brankár hostí opäť skvelo zachránil svoj tím od inkasovaného gólu! Heshky vypálil na bránku hostí, túto strelu vyrazil brankár hostí pred seba, ku dorážke sa dostal Vincour, ihneď posielal puk na bránku hostí, pomaly začal dvíhať ruky nad hlavu, ale brankár Koskinen na poslednú chvíľu zachytil puk na bránkovej čiare!
     
    39:01
    Beží posledná minúta druhej tretiny. Sledujeme pokojnejšie tempo, zrejme sa už nič zvláštne nestane.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Ani v druhej tretine sme neboli svedkami gólu! Opäť sme sledovali vyrovnaný hokej, ale teraz to už bolo oveľa živšie, ako tomu bolo v prvej tretine. Videli sme aj viac šancí a oba tímy sa často dostávali do útočného pásma. Stále však tomuto zápasu chýba do najpodstatnejšie a to je gól. Uvidíme, či sa ho dočkáme v tretej tretine.
     
    Rozhodcovia aj oba tímy sú už späť na ľadovej ploche. Tretia tretina sa nám za chvíľu začne.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:01
    Tretia tretina sa nám začala. Vhadzovanie vyhrali domáci hokejisti.
    Padne konečne v tejto tretine gól ?
     
    40:55
    Domáci sú stále pri puku, ale nemôžu sa cez pozorných hostí prebiť do útočného pásma. Hostia sa stiahli pred ich bránku a čakajú čo vymyslia domáci.
     
    41:10
    Domáci už puk stratili a tlak si nedokázali vyvinúť. Teraz však opäť sledujeme opatrnejší hokej, maximálne po stredné pásmo. Gól by určite hru oživil.
     
    41:15
    Druhá presilovka v zápase čaká hostí! Medvěděv za podrazenie dostáva 2 minúty a putuje na trestnú lavicu.
     
    41:40
    Hostia sa držia v útočnom pásme a točia kolotoč okolo domácej bránky. Nebezpečne pálil od modrej Kutuzov, do strely sa obetavo hodil Svitov, ktorý ostáva ležať. Hra sa nám tak prerušila.
     
    42:00
    V hre sa už pokračuje a hostia sa aj naďalej držia v útočnom pásme. Zatiaľ sa však ku presným strelám nemôžu dostať.
     
    42:30
    Lehteräh teraz zamestnal domáceho brankára, ale ten s jeho ľahkou strelou nemal problém a puk schoval do svojej lapačky.
     
    43:00
    Domácim sa podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary preč. Hostia nepôsobia v tejto presilovke moc oslnivým dojmom.
     
    43:15
    Domáci sú už v plnom počte. Hostia zahrali presilovku zle a tak sa domáci ubránili bez ujmy. Stále tak čakáme na gól.
     
    43:25
    Kutuzov sa postaral o technickú strelu od modrej, tá však nijak neohrozila bránku hostí. Dopredu tak vyrážajú domáci hokejisti.
     
    44:25
    Ani strela Bělova nepriniesla zmenu skóre. Dostal dobrú prihrávku, ihneď vypálil, ale priestor bránky hostí netrafil.
     
    45:12
    Štvrtá presilovka teraz čaká domáci tím! Kopejkin sa previnil faulom kolenom a tak si posedí 2 minúty na trestnej lavici.
     
    45:40
    Domáci sa však nemôžu dostať do potrebného tlaku pri presilovke a hostia navyše vyhadzujú puk cez všetky čiary preč.
     
    46:00
    Domácim sa presilovky stále nedaria. Nemôžu sa dostať do útočného pásma vďaka pozornému bráneniu hostí, ktorý dokážu vytlačiť domáci tím do stredného pásma.
     
    46:20
    Hostia dokonca aj pri vlastnom oslabení dokázali zaútočiť, Lehterä bol však z uhla a tak priestor bránky domáceho tímu netrafil. Domácim ešte ostáva nejaký čas v presilovke.
     
    47:12
    Ale domácim sa presilovku nepodarilo využiť. Hostia sa pozorne bránili a tak gól neinkasovali.
     
    48:06
    Novosibirsk dal gól!

    Konečne! Je tu prvý gól v zápase, ktorý sa podarilo dať hosťom a stav zápasu je tak 0:1! Hostia sa ubránili pri početnej nevýhode, vyrazili do útočného pásma, na chvíľu zamkli domácich hokejistov pred och bránku a podarilo sa im dať prvý gól v zápase! Shumakov z pravej strany nahodil puk na bránku hostí, ten sa dostal ku úplne voľnému OLEGOVI GUBINOVI, ktorý už sám pred brankárom domácich vedel čo má robiť a presnou a tvrdou strelou ho prestrelil a tak sa hostia radujú z veľmi dôležitého gólu.
    Asistencia : Sergei Shumakov, Stepan Sannikov.
     
    49:11
    Domáci inkasovali gól a navyše sa budú musieť brániť, pretože Bodrov je vylúčený za držanie. To sú kruté chvíľ pre domácich hokejistov.
     
    50:00
    Domácich gól zaskočil, ale snažia sa o rýchlu odpoveď. Majú častejšie puk na svojich hokejkách a musia čo najviac útočiť. Do konca zápasu ostáva asi 10 minút a prehrávajú 1:0! Hrajú síce v oslabení, ale sú aktívnejší.
     
    50:42
    Hostia sa teraz dostali konečne v presilovke ku puku a hneď pálil Kutuzov. Domáci však puk zachytil ia puk vyhodili cez všetky čiary preč.
     
    51:10
    Garipov sa musel mať na pozore pri strele Alexejeva, ale strelu kapitána hostí dokázal skryť do svojej lapačky. Domáci tak prečkali presilovku bez gólu a teraz môžu začať naplno útočiť.
     
    51:11
    Domáci sú už v plnom počte a vo veľkom počte útočia. Nič iné im ani neostáva, pretože prehrávajú 1:0! Hostia sa však nehodlajú len brániť a tiež skúšajú sa dostať do útočného pásma.
     
    51:55
    Domáci Svitov pálil od modrej, ale jeho strelu niekto zblokoval a puk tak skončil na hokejkách hráčov hostí. Hostia sa teraz skúšajú dostať do útočného pásma a niečo tam vymyslieť.
     
    52:45
    Teraz domáci útočia so všetkým čo majú a nechávajú za sebou otvorené okienka. To je voda na mlyn pre hostí, ktorý vyrážajú do nebezpečných brejkov.
     
    53:55
    Hostia sa teraz stiahli do svojho obranného pásma a sústredili sa viac na defenzívu. Domáci to hneď využívajú a už sú nasťahovaní pred bránkou hostí. Zatiaľ sa ku strelám nemôžu dostať.
     
    54:35
    Domáci sú stále častejšie pri puku, ale nič nedokážu na pozornú defenzívu hostí vymyslieť. Hostia vyrážajú teraz len do brejkov, ale ani tie sa ničím zvláštnym nekončia.
     
    55:30
    Petrov mal teraz na hokejky vyrovnávajúci gól, keď sa po krásnej prihrávke dostal ku puku, mal pred sebou voľný výhľad, ale puk napálil len do pozorného brankára Koskinena!
     
    56:30
    Domáci sa stále držia v útočnom pásme. Útočia čo im sily stačia, ale gól nemôžu dať. Hostia sa pozorne bránia a nerobia chyby v obrane. Ostávajú nám necelé 4 minúty do konca zápasu. Uvidíme, čo nám ešte prinesú.
     
    57:25
    Ani strela Kornějeva nepriniesla vyrovnanie. Brankár hostí Koskinen chytá puk do svojej lapačky. Domácim sa čas už rýchlo kráti!
     
    57:35
    Veľmi aktívny domáci Kornějev to skúšal opäť, teraz však priestor bránky hostí netrafil. Hostia sa tak strachovať nemuseli.
     
    58:01
    Už sú tu posledné 2 minúty zápasu! Domáci v tlaku a hostia sa už len bránia. To bude ešte zaujímavý záver tretej tretiny. V hre je postupový mečbal!
     
    58:33
    Oddychový čas domácich! Tréner domácich dáva svojim zverencom pokyny! Čas sa im už rýchlo kráti.
     
    58:33
    Brankár domácich ostáva na striedačke! Domáci posielajú ďalšieho korčuliara a hrajú tak power-play!
     
    58:50
    Domáci sa tlačia do zakončenia, ale gól sa im nedarí streliť. Hostia sa bránia zubami nechtami. Bránka domácich je opustená, ale hostia neriskujú a nestrieľajú na ňu zo svojho pásma, aby nespravili zakázané uvoľnenie.
     
    59:00
    Bude sa vhadzovať v strednom pásme po ofsajde domáceho tímu! Brankár Garipov sa tak vracia späť do bránky!
     
    59:20
    Domáci sú v útočnom pásme a tak sa Garipov vracia na striedačku! Domáci hrajú opäť power-play!
     
    59:50
    Domáci strieľajú z každej možnej príležitosti. Skúšal to teraz od modrej Vincour, ale puk skončil len na zadnom mantinely.
     
    59:55
    Hostia spravili v závere zakázané uvoľnenie a tak je tu posledná šanca pre domáci tím na vyrovnanie!
     
    59:58
    Puk na hokejkách hostí! Už sa v zápase nič nestane a hostia si víťazstvo postrážia pár sekúnd pred koncom.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Až v tretej tretine sme sa dočkali gólu, ktorý sa podarilo dať hosťom v 49.minúte zásluhou Gubina a tak hostia získavajú postupový mečbal! Aj v tretej tretine sme videli vyrovnaný hokej, šancí sme však už videli viac, jednu z nich zúžitkovali ideálne hostia a tak zápas dokázali vyhrať. Domáci hrali veľa presiloviek, ale ani jednu nedokázali využiť, vďaka pozornej obrane hostí. Zápas sa tak končí futbalovým výsledkom 0:1!

    To je už z prenosu všetko. Lúčia sa s Vami Miroslav Revaj. Dovidenia pri ďalších prenosoch. Prajem pekný zvyšok večera. (18:26:41)

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 49. Gubin (Shumakov, Sannikov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Barulin) – Nikulin, Tokranov, Heshka, Medvěděv, Kornějev, N. Bělov, Jarullin – Vincour, Těreščenko, Petrov – Varnakov, Burmistrov, Stapleton – Svitov, Pesonen, Obuchov – Bodrov, Lukojanov, Tkačjov.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Bespalov) – V. Bělov, Martynov, Kutuzov, Alexejev, Lekomcev, Ožiganov, Plechanov – Lehterä, Monja, Enlund – Kopejkin, Koskiranta, Kugryšev – Gubin, Šumakov, Sannikov – Romanov, Ignatuškin, Kvartalnov – Karamnov.

    Rozhodca: Gusev, Odinš – Sivov, Šeljanin