Ufa – Novgorod 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Vladivostok 4:3 (po pr.) | Kazaň – Novosibirsk 0:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 14.03.2014, 14:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Ufa zvládla po prvýkrát v tejto sérii zápas na domácom ľade a urobila tak dôležitý krok k postupu cez aktuálne kolo playoff. Nižnij Novgorod dlho vzdoroval, tretíkrát vsietiť gól však už nedokázal. Za mužov zápasu považujeme najmä dvojgólového Yegora Dubrovskeho a kapitán mužstva Denis Khlystov, ktorý prihral na 3 góly svojho tímu.

    Prajeme Vám príjemný zvyšok dňa ! (16:17:04)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Zápas je na svojom konci, nič dôležité sa už pravdepodobne neudeje, 12 sekúnd pred koncom ešte registrujeme zakázané uvoľnenie Ufy.
     
    58:59
    Hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť, Krasnoslobodtsev však spoza bránky nedokázal prihrať na spoluhráča.
     
    58:19
    Salavat Ufa dala gól!
    ANTTI PHILSTROM bol vysunutý spoluhráčom Alexeiom Kaigorodovom a počas powerplay hostí strieľa gól do prázdnej bránky, Ufa teda s najväčšou pravdepodobnosťou vyhrá tento zápas. Asistencie: Alexei Kaigorodov, Andrei Vasilevsky
     
    58:00
    Strela Hietanena je nepresná, následne sa hostia znovu oslobodzujú, hra sa však neprerušuje.
     
    57:24
    Oddychový čas hostia.
     
    56:57
    Salminen v šanci ! Po strele z pravého kruhu však nastreľuje iba Vasilevskeho a domáci sa následne oslobodzujú aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    56:42
    Bernatsky je nakoniec vylúčený za narazenie na mantinel, Dubrovsky na druhej strane však takisto sedí na trestnej lavici za hrubosť. Nasleduje hra 4 na 4.
     
    56:35
    Ufa dostáva po vyhratom buly puk až k bránke súpera, tam je narazený na mantinel Tolpeko a prerušuje sa.
     
    56:28
    Zatiaľ to vyzerá na víťazstvo domácich, hostia sa už nedostávajú k toľkým streleckým pokusom.
     
    55:49
    Hostia sa dostali k puku až teraz, svoju akciu zakončujú strelou z diaľky, Salminen svojím pokusom Vasilevskeho neprekvapil.
     
    54:36
    Hartikainen bojuje o puk spoločne s Makarovom v rohu klizksa, nakoniec domáci dokázali získať puk a dostať sa k strele, tá však bola nepresná.
     
    53:55
    Jednoduché nahrávky obrannej dvojky Zubarev – Koltsov takisto prispievajú k znižovaniu zostávajúceho času do konca stretnutia.
     
    53:11
    Khomitsky sa zmohol iba na vyhodenie puku, následne hostia nedokázali dokorčulovať puk a domáci tak zbierajú sekundy pred koncom stretnutia.
     
    52:25
    Ihneď po zisku puku sa domáci odhodlali iba k vyhodeniu do stredného pásma, oba tímy striedajú, pri puku sú stále hostia.
     
    51:46
    Galuzin neprehodil puk cez protihráča v medzikruží a hostia strácajú útočné pásmo.
     
    51:18
    Domáci sa síce dostali do útoku, veľmi sa však neťahali k bránke súpera, radšej sa už príliš okato sústredia na obranu.
     
    50:38
    Hostia stále v útočnom pásme, od modrej nahadzujoval Grigorev, Wolski sa snažil o dorážku, Vasilevsky však chytil mierne ztečovaný puk do lapačky.

    Marian Fiam

    Góly a asistencie: 10. Dubrovsky (Khlystov, Tolpeko), 31. Sčitov (Khlystov, Tolpeko), 47. Dubrovsky (Khlystov), 59. Philstrom (Kaigorodov, Vasilevsky) – 14. Wolski (Hietanen, Salminen), 21. Salminen (Wolski, Immonen)


    HC Salavat Julajev Ufa: An. Vasilevsky (Sokhatsky) – Sopel, Kulda, Višnevsky, Sčitov, Zubarev, Koltsov, Isangulov, Al. Vasilevsky – Makarov, Hartikainen, Pankov – Mereskin, Khlystov, Dubrovsky – Mirnov, Philstrom, Kaigarodov – Stepanov, Tolpeko, Slepyshev
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Gelashvili (Kasutin) – Khomitsky, Hietanen, Valentenko, Belokhvostikov, Grigorev, Bernatsky, Osipov – Immonen, Parshin, Salminen – Galuzin, Krasnoslobodtsev, Skačkov – Sentjurin, Kolanos, Wolski – Potapov, Dvurechenskij, Konkov

    Rozhodca: Anisimov, Kulakov – Metalnikov, Sirotkin