Tatran – Ne 0:11 (kon.) | Židenice – Chodov 1:4 (kon.) | ELITE PRAHA – Vítkovice 4:6 (kon.)
koniec
ELITE PRAHA
4:6 (2:2, 1:2, 1:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 08.03.2014, 19:00 • SH VŠE, Praha • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    58:34
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Necelá minuta a půl do konce a ELITE zaznamenávají kontaktní branku. VERONIKA ZITTOVÁ tedy ještě dává Praze maličkou šanci. Asistence: Lucie Veselá.
     
    45:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další chyba na středu hřiště znamená šestý gól do klece Gécové. KATARÍNA KLAPITOVÁ zajišťuje Vítkovicím tříbrankové vedení. Asistence: Hana Sládečková.
     
    40:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To byl pane hukot! Po dvaceti jedna sekundách od vhazovaní posílá Vítkovice do dvoubrankového vedení ANNA NIEMCOVÁ. Bez asistence.
     
    35:37
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Konečně se také dočkala VERONIKA ZITTOVÁ, která trefila mezírku, kterou Kubíčková nechala mezi rukou a nohou. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    27:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A pozor, hostující hráčky odskakují do dvoubrankového vedení. ALENA NOVAKOVSKÁ byla ve správný čas na správném místě. Asistence: Monika Léblová.
     
    26:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sekundu před návratem Košturiakové jdou WOOW do vedené! HANA SLÁDEČKOVÁ využívá přesilovku. Asistence: Veronika Enenklová.
     
    15:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se vytvořili ohromný tlak a branka byla jen otázkou času. Vyrovnávající trefu obstarala IVANA ŠUPÁKOVÁ, která využila hrubé chyby obrany Prahy. Asistence: Hana Sládečková.
     
    07:41
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Jako z učebnice to teď udělala elitní formace Pražanek! LEONA MÜLLEROVÁ byla na koncovce celé akce a krásnou střelou vrací vedení domácím hráčkám. Asistence: Aneta Toulová.
     
    05:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENISA FERENČÍKOVÁ přesnou ranou vyrovnává na 1:1! Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    03:42
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Po neúspěšném výpadu hráček z Vítkovic se balónku ujala LUCIE VESELÁ, která posílá Prahu do vedení. Asistence: Gabriela Marešová.

    Radek Francouz

    Góly a asistencie: 4. Veselá (Marešová), 8. Müllerová (Toulová), 36. Zittová (Chvátalová), 59. Zittová (Veselá) – 6. Ferenčíková (Šponiarová), 16. Šupáková (Sládečková), 27. Sládečková (Enenklová), 28. Novakovská (Léblová), 41. Niemcová, 46. Klapitová (Sládečková)


    ELITE PRAHA: Gécová, Šimsová – Chvátalová, Šindelářová, Vranová, Marešová, Zikmundová, Toulová, Nosková, Košturiaková, Kadučáková, Havlíková, Stará, Veselá, Radová, Zittová, Müllerová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková, Ranochová – Šponiarová, Šupáková, Halfarová, Novakovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Mahdalová.

    Rozhodca: Tomáš Kostinek, Martin Reichelt

    Diváci: 48