Everton – West Ham 1:0 (kon.) | Fulham – Chelsea 1:3 (kon.) | Hull City – Newcastle 1:4 (kon.)
Stoke City – Arsenal 1:0 (kon.) | Southampton – Liverpool 0:3 (kon.)
koniec
Fulham FC
1:3 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 01.03.2014, 16:00 • Craven Cottage (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    74
    Fulham FC dal gól!
    Holtbyho rohový kop však aspoň čiastočne útíšil hosťujúci sektor. Nemcov center od rohovej zástavky predlžoval Burn, Petr Čech nezasiahol a na zadnej žrdi sa ocitol Darren Bent. Ten zasiahol loptu iba špičkou kopačky, ale tá sa následne odrazila k JOHNOVI HEITINGOVI, ktorý ju už do odkrytej bránky dokázal dopraviť. Fulham znižuje a budeme zvedaví, či zostane iba pri tom.
     
    69
    Chelsea dala gól!
    ANDRÉ SCHURRLE kompletizuje hattrick! Dlhý výkop od Petra Čecha vo vzduchu našiel Fernanda Torresa, ktorý ustál hlavičkový súboj s Heitingom a následne vyslal nádhernú kolmicu na Schurrleho. Ten s prehľadom mazáka prestreľuje padajúceho Stekelenburga a Fulham pokračuje vo svojom páde a blíženiu sa k Championship.
     
    65
    Chelsea dala gól!
    Obydlia domácich Chalupárov sa začínajú rozpadať... Keby som mal klobúk, tak by som ho pred Hazardom sňal a snáď by som sa aj poklonil. Opäť vymyslel geniálnu prihrávku pomedzi obrancov, ktorou spoza šestnástky vysunul ANDRÉHO SCHURRLEHO. Ten si opäť počínal chladnokrvne a povedľa Stekelenburga zvyšuje na 2:0. Druhá asistencia pre Belgičana, druhý gól pre Nemca a druhá rana pre domácich Cottagers.
     
    52
    Chelsea dala gól!
    Blues vychádza vstup do druhej polky na výbornú a až teraz sa im podarilo zlomiť mizériu z prvého polčasu. Akcia modrých začala outovým vhadzovaním na vlastnej polovici. Ivanovič rozohral na Schurrleho, ktorý prihral na stred ihriska Hazardovi. Belgický líder hostí predviedol nádhernú dlhú loptu práve na ANDRÉHO SCHURRLEHO, ktorému už Dan Burn nestíhal a Nemec zvnútra šestnástky povedľa Stekelenburgovych nôh otvára skóre.

    Erik Farkaš

    Góly: 74. Heitinga – 52. Schurrle, 65. Schurrle, 69. Schurrle

    Karty:   35. Dejagah (FUL), 48. Kasami (FUL) – 50. Ramires (CHE)


    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Hangeland (C), Heitinga, Richardson – Sidwell, Parker – Dejagah, Dempsey, Kasami – Bent
    Náhradníci: Stockdale – Riise, Kvist, Holtby, Karagounis, Rodallega, Burn

    Chelsea FC: Čech – Ivanovič, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Ramires, Matič – Schurrle, Oscar, Hazard – Torres
    Náhradníci: Schwarzer – A. Cole, David Luiz, Lampard, Ba, Willian, Mikel

    Rozhodca: Mark Clattenburg – D. Cann, J. Collin – R. East