Kazaň – Real Betis 0:2 (kon.) | Neapol – Swansea 3:1 (kon.) | Doneck – Plzeň 1:2 (kon.)
Salzburg – Amsterdam 3:1 (kon.) | Sevilla – Maribor 2:1 (kon.) | Bazilej – Tel Aviv 3:0 (kon.)
Frankfurt – Porto 3:3 (kon.) | Razgrad – Lazio 3:3 (kon.) | Alkmaar – Liberec 1:1 (kon.)
Benfica – Solún 3:0 (kon.) | Fiorentina – Esbjerg 1:1 (kon.) | Genk – Machačkala 0:2 (kon.)
Lyon – Odesa 1:0 (kon.) | Tottenham – Dnipropetrovsk 3:1 (kon.) | Trabzonspor – Juventus 0:2 (kon.)
Valencia – D.Kyjev 0:0 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
1:1 (0:0)
Esbjerg fB
Štvrtok 27.02.2014, 21:05 • Stadio Artemio Franchi • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Vážení športoví priatelia, skončilo sa nám stretnutie play-off Európskej ligy UEFA, v ktorom Fiorentina remizovala s Esbjergom 1:1, keď sa v 47. minúte presadil domáci Iličič a ku koncu zápasu vyrovnal na spomínaných 1:1 nečakaným zásahom striedajúci Vestergaard.
    Konečný výsledok po dvoch zápasoch však aj tak hraje do karát ACF Fiorentine, ktorá zvíťazila celkovo 4:2.
    Tým pádom uvidíme tento taliansky klub aj v šestnásťfinále.

    Teším sa aj na ďalšie prenosy Európskej ligy UEFA.
    Príijemný zvyšok večera praje Lukáš R. Ovšonka. (22:58:27)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Z obrannej pasáže ešte narýchlo rozohrával Pizarro snahou centrovať na Vargasa, ktorý ešte posúval do šestnástky, kde našiel Matosa, no ten svojou delovkou trafil priestor mimo brány!
     
    90+2
    Nielsen vyzerá škaredo po jednom zo zákrokov, no asi sal en snaži hru zdržovať a priniesť pre svoj tím aspoň remízu.
     
    90+1
    Esbjerg dal gól! Hostia ešte predsa ku koncu zápasu vyrovnávajú stav stretnutia! VESTERGAARD šikovne kľučkou prešiel cez Comppera a pred malým vápnom zakončoval k vzdialenejšej ľavej žrdi!
     
    90+1
    Hlavný rozhodca nadstavil 3 minúty.
     
    90
    K zakončeniu z rohového kopu sa najlepšie dostal Vargas, ktorý z voleja vyslal tvrdú delovku spoza veľkého vápna, avšak lopta smerovala len vysoko nad.
     
    90
    Knudsen však odchádza s menším "poškyntávaním" a bude musieť byť narýchlo ošetrený.
     
    89
    Tomovič to opäť skúšal po svojom poste, no teraz si vybjoval už aj rohový kop. Na trávniku však ostal ležať Knudsen.
     
    88
    Tomovič sa snažil preniknúť ďalej do šestnástky, pretože na jej hranici stroskotal a bol od lopty odstavený. Nemohol tak pokračovať vo svojej akcii.
     
    87
    Z väčšej vzdialnosti vyslal tvrdý projektil Borja Valero, ktorý mieril k ľavej žrdi no brankár Dúbravka mu v tomto úmysel svojimi rukami zabránil a vytlačil loptu mimo ihriska!
     
    86
    Ryder Matos is opäť pripravil loptu na streľbu, keďže sa kľučkou uvoľnil z ľavej strany na stred, no napokon jeho projektil bol len zblokovaný mimo ohrozenia brány.
     
    85
    Vargas posielal z ľavej strany center do šestnástky, no napokon ho Gómez nezachytil, ale k odrazenej lopte sa dostal ešte aj Ryder Matos, ktorý chcel zakončovať presne, no trafil len obrancov hostí.
     
    84
    K zakončeniu spred šestnástky sa dostal aj Nielsen, ktorý v tomto priestore získal loptu, no z otočky pálil len tesne mimo fiorentinskej brány.
     
    83
    Nádejne vyzerajúca akcia od hostí, keď sa na hrot šestnástky dostal s loptou Van Buren, ktorý tvrdo vypýlil, no napokon len mimo brány.
     
    82
    Vestergaard bol doslova zatlačený do rohu klziska defenzívou Fiorentiny, ktorý nedáva príliš veľa priestoru hráčom Esbjergu.
     
    81
    Johnson si povymieňal loptu s Vestergaardom, ktorý však bol následne obsadenýa a guľatej veci sa zmocnili domáci futbalisti.
     
    80
    Rosati musel teraz čeliť závažnejšej situácii, keď prišprintoval až k hranici šestnástky a "vyboxoval" loptu pred číhajúcim Van Burenom.
     
    79
    Máme tu ďalšie vymieňanie hráčov. Na ihrisku sa nám predstaví Vargas, ktorý strieda kapitána Pasquala.
     
    78
    Johnson si teraz dopomohol v súboji faulom proti Pizarrovi.
     
    77
    Slovenský gólman Dúbravka musel zase čeliť ďalšiemu projektilu, tentokrát z kopačky Iličiča, ktorý pálil z pravej strany, no brankár Esbjergu bol v pozore a loptu zachytil.
     
    76
    Drobo-Ampem šikovne a zároveň neohrozene prebeho lcez stredovú pasáž ihriska a následne posielal prihrávku na ľavú stranu Nielsenovi, ktorý však bol následne od lopty odstavený.
     
    75
    Bakič posielal loptu do takzvanej "uličky" Pizarrovi, no čilský útočník bol pri lopte neskôr ako jeho protihráč Lucena, ktorý loptu poslal mimo ohrozenia Dúbravku.
     
    73
    Obrovská možnosť pre Fiorentinu! Roncaglia posielal loptu z pravej strany až ku šestnástke na ľavej strane, kde našiel dobrým centrom Pasquala, ktorý okamžite z prvej zakončoval no Dúbravka sa blysol svkelým zákrokom a loptu vytlačil mimo brány!
     
    72
    Iličič teraz centroval na hranicu šestnástky, kde stál postavený Gómez, no nemecký útočník nedokázal loptu zachytiť a pokúsiť sa o koncovku.
     
    71
    Domáci hráči začínajú svoju novú útočnú akciu pekne z vlastnej polovici a nenechávajú nič na náhodu aj s hromadným trojgólovým náskokom.
     
    70
    Pasqual sa však dokázal postaviť a hra pokračuje ďalej po Rosatiho výkope.
     
    69
    Vzápätí sme tam videli nepríjemný stret Pasquala s Bergvoldom a domáci kapitán ostáva po tomto zákroku na trávniku a je ošetrovaný lekármi.
     
    69
    Borja Valero z ľavej strany ihriska centroval do šestnástky, kde hľadal Gómeza, no ten nedokázal zakončovať.
     
    68
    Teraz je tu pre zmenu striedanie na strane hostí. Z trávnika nám odchádza Andersen a nahradí ho Lekven.
     
    67
    Novonaskočený Bakič sa okamžite činí a spoza šestnástky vyslal zaujímavú strelu, ktorá však nesmerovala do priestoru brány, ale len mimo nej. Rýchlosť však bola vcelku dobrá.
     
    66
    Commper sa len jemne pustil do útoku a vrátil loptu späť Pizarrovi, ktorý radšej prihráva dlhým centrom na gólmana Rosatiho.
     
    65
    Ďalšie striedanie domáceho tímu. Z ihriska nám odchádza Ambrosini a nahradí ho Bakič.
     
    65
    Valero pekne pätičkou priklepol loptu Matosovi pred šestnástkou, no ten nemohol už smerovať do zakončenia, keďže bol okamžite bránený.
     
    64
    Domáci teraz pomerne upokojili priebeh rozháranej hry a začínajú krátkymi prihrávkami na vlastnej polovici a zapájajú aj brankára Rosatiho.
     
    63
    Borja Valero si pripravil loptu za veľkým vápnom, keď z tejto oblasti vyslal projektil, avšak táto strela vľak skončila len na zblokovanom obrancovi Esbjergu.
     
    62
    Andersen sa pomerne dlhú dobu prekľučkuvával cez obrancov Fiorentiny a dostal sa až pred gólmana Rosatiho, no pred ním stroskotal, keďže Rusati vybehol oproti nemu a zachytil loptu.
     
    61
    Andersen si dopomohol v súboji s Matosom nedovoleným zákrokom, a tak je tu získaná lopta pre ACF Fiorentinu.
     
    60
    Prichádza ďalšie striedanie. Z trávnika odchádza stopér Rodríguez a prichádza naň čerstvo rozcvičený Tomovič.
     
    59
    Hostia sa pokúsili o streľbu, keď z väčšej vzdialenosti tvrdo pálil Bergvold, no ani ten nedokázal trafiť priestor Rosatiho brány.
     
    58
    Johnson dostal dobrú loptu od Vestergaarda do behu, no nedokázal si ju lepšie spracovať a prípadne z priestoru v šestnástke aj zakončovať.
     
    57
    Prichádza ďalšie striedanie v tomto zápase, ktoré sa uskutočňuje výmenou Pusica Ankersenom.
     
    56
    Útočný prienik domácich skončil nevydarene, keď Iličič v šestnástke hľadal Ambrosiniho, no nakoniec slovinský útočník poslal len zlú prihrávku na päty tohto hráča.
     
    55
    Máriovi Gómezovi sa podarilo skórovať, no hlavný arbiter stretnutia si všimol ofsajd a fúkol do píšťalky!
     
    54
    Hra teraz začala mať lepší náboj a ten futbal je živší a atraktívnejší, čo sa fanúšikom páči.
     
    53
    Aktívny Iličič opäť zakončoval, tentoraz tesne spred priestoru veľkého vápna, no napokon jeho letiaci projektil zblokoval mimo trávnika len jeden z hráčov Esbjergu.
     
    52
    Ambrosini sa snažil vysunúť do behu Rydera Matosa, no brazílsky krajný útočník nedokázal letiacu loptu zachytiť a pripraviť si ju na koncovku.
     
    51
    V začiatku druhého polčasu vyzerajú byť aktívnejší domáci futbalisti, ktorým sa podarilo aj skórovať a taktiež sú častejšie pri lopte, čo je pre hráčov Esbjergu nie veľmi priaznivé, ak chcú s týmto výsledkom ešte niečo urobiť.
     
    50
    Lopta smerovala na hlavy hráčov Fiorentiny, no nakoniec sa ani jednému z nich nepodarilo usmerniť loptu do priestoru brány.
     
    50
    Andersen sa teraz previnil faulom voči Iličičovi a ten zahráva ďalší voľný kop.
     
    49
    O útočnú akciu sa pokúsil aj hosťujúci Nielsen, ktorý spoza veľkého vápna zakončoval, no jeho strela skončila taktiež mimo brány, tentokrát Rosatiho.
     
    48
    Pred veľkým vápnom si Ryder Matos spracoval loptu a vyslal tvrdý projektil, no ten smeroval tesne vedľa ľavej žrde a skončil mimo ihriska.
     
    47
    Fiorentina dala gól!
    Veľmi dobre zahraný priamy kop približne pri hranici šestnástky, ktorý patril ILIČIČOVI a tento Slovinec ho dokázal premeniť strelou k pravej žrdi!
     
    46
    Drobo-Ampem sa pri svojom sklze previnil rukou pred šestnástkou a nasleduje priamy kop pre Fiorentinu.
     
    46
    V úvodnej minúte druhého polčasu sa k lopte po zahranom výkope dostali domáci hráči, ktorí začínajú kombinovať po kraji ihriska.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom dejstve sme videli pomerne nezaujímavý futbal pre bežného fanúšika, keďže sa hra pomaly prelievala z jednej strany na druhú bez výraznejšieho streleckého, nieto ešte gólového efektu. Uvidíme, či sa niektorému z tímov podarí skórovať v druhej štyridsaťpäťminútovke, ktorá začne približne o 22:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Domáci sa s loptu na kopačkách snažili ešte rýchlo rozohrať, no Pizarro neúspešne prihral na Gómeza.
     
    45+1
    Hlavný arbiter nadstavil jednu minútu.
     
    45
    Brankár Rosati sa po dlhšom čase dostal k lopte, keď ju zahrával ďaleko na Gómeza, no ten ju posunul ešte Matosovi, ktorý nedokázal zakončovať.
     
    44
    Gómez sa snažil dostať k odrazenej lopte od Pizarra, no esbjergský obranca Lucena mu loptu spred kopačky upratal do bezpečia a nepustil ho ďaleko.
     
    43
    Bergvold si teraz mierne nerozumel v kombinácii s Nielsenom, a preto loptu len poslal mimo trávnika. Out vhadzujú domáci hráči.
     
    42
    Rasmussen pravdepodobne pre zranenie strieda a na trávniku sa nám predstaví v závere prvého polčasu Vestergaard.
     
    41
    Po ďalekom centri v šestnástke sa k zakončeniu mohol dostať Iličiš, no Nielsen pred ním dobre zapracoval a nenechal veľa priestoru Iličičovi.
     
    40
    Domáci sa snažia opäť čoraz rýchlejšie sa dostávať do útoko. Teraz to skúšal Gómez, no pred dvojicou Esbjergčanov loptu len upratal na svojich spoluhráčov.
     
    39
    Tvrdú delovku na bránu vyslal Pizarro, no jeho projektil však smeroval len tesne mimo Dúbravkovej svätyne.
     
    38
    Hlavný arbiter stretnutia videl na tomto zákroku niečo škaredé a uďeľuje Knudsenovi žltú kartu.
     
    38
    Drobo-Ampem pre istotu poslal loptu až na obrannú polovicu súpera, no domáci sa okamžite dostali do útoku Iličičom, ktorý však nevymyslel nič zaujímavé.
     
    37
    Slovenský brankár Dúbravka si pripísal do štatistík ďalší zákrok, keď svojím telom zlikvidoval strelu od Matosa z ľavej strany.
     
    36
    Rodríguez dobre našiel na útočšnej polovici Iličiča, no ten bol nakoniec na loptu pre samostatný únik prikrátky a posielal ju ešte do vápna Ambrosinimu, no ten zakončoval len nedôrazne mimo brány.
     
    35
    Domáci Borja Valero len odkopáva loptu ku Dúbravkovi, ktorý dlhým výkopm zahráva novú útočnú akciu svojho tímu.
     
    34
    Iličič zasiahol Pusica v centrálnej pasáži, no nakoniec sa ani tentokrát nebude udeľovať žltá karta.
     
    33
    Ambrosini sa trošku pohral s loptou v stredovej oblasti, no pre istotu ju radšej posielal na Rodrígueza, ktorý stál v menej ohrozenej zóne.
     
    32
    Dobre myslená akcia začínajúca u Valera prihrávkou na nabiehajúceho Gómeza však skončila po hvizde čiarového rozhodcu v ofsajde.
     
    31
    Bergvold bol tvrdo poslaný k zemi Roncagliom, no hlavný rozhodca však kartu nebude vyťahovať. Píska len obyčajný zákrok.
     
    30
    Matos si vymieňal loptu spoločne s Valerom a Pasqualom pri pravej postrannej čiare, no nakoniec hosťujúci Andersen predviedol účinný sklz a vytlačil loptu mimo trávnika.
     
    29
    Po prvýkrát v tomto zápase budeme svedkami zahrávania voľného kopu centrom, ktorý po Rodríguezovej hlavičke končí mimo brány.
     
    28
    Compper si dobre našiel miesto vo vápne a letiaci rohový kop zakončil hlavičkou, no jeho strela skončila mimo brány.
     
    27
    Ku koncu ihriska ešte Roncaglia atakoval Knudsena, no nakoniec prinútil hosťujúceho hráča loptu priťuknúť mimo ihriska.
     
    26
    Compper odkopol loptu až za polovicu, kde našiel Gómeza bojujúceho o loptu spoločne s Drobo-Ampem. Nakoniec bol v osobnom súboji úspešnejší Gómez, no loptu si nedokázal pripraviť na streľbu.
     
    25
    Knudsen sa snažil odkopnúť loptu ďalej od vlastnej brány, no v tom mu zabránil Valero, ktorý ho napadol a nenechal mu príliš dýchať.
     
    24
    Dúbravka si pripísal na svoje konto dobrý zákrok, keď svojimi rukami zlikvidoval volej spoza šestnástky od Iličiča.
     
    24
    Roncaglia podnikol aj útočnú samostatnú akciu, keď len jemne zakončoval spoza šestnástky na bránu. Dúbravka si s loptou poradil a okamžite ju vykopol pred číhajúcim Gómezom.
     
    23
    Gómez si dobre nabiehal do šestnástky, keď ho Valero spozoroval a poslal mu loptu do nej, no pri lopte bol skôr Lucena, ktorý ju odkopol mimo nebezpečenstva.
     
    22
    Po dlhšom čase majú loptu na kopačkách hosťujúci hráči a snažia sa presadiť sa cez stred ihriska dlhým centrom od brány, no aj ten končí v moci hráčov Fiorentiny.
     
    21
    Pizarro sa nenechal zatratiť v súboji s Bergvoldom a s dravosťou odviedol loptu stále vo svojej moci až ku vlastnej obrane, pretože videl Bergvolda tvrdo atakovať.
     
    20
    Fiorentínčanom sa momentálne nedarí preniknúť cez stredovú pasáž trávnika, keďže hostia dobre napádajú a nenechávajú veľa priestoru favoritovi zápasu.
     
    19
    Hostia sa pri svojom rozohrávaní útočnej kombinácie dopustili ofsajdu, a tak domáci začínajú svoju akciu z vlastnej polovice krátkymi prihrávkami.
     
    18
    Borja Valero len chabo zakončoval z hranice šestnástky, keď loptu z tohto priestoru umiestnil len mimo Dúbravkovej brány.
     
    17
    Pusic si dopomohol v súboji s Roncagliom faulom, a tak lopta patrí domácim futbalistom.
     
    16
    Ryder Matos posielal prudký center do šestnástky, kde hľadal Gómeza, no defenzíva hostí túto loptu poslala mimo ohrozenia brány.
     
    15
    Compper vyrazil loptu smerom na Pizarra, ktorý ju posunl ešte na Pasquala, no domáci kapitán bol od nej odzbrojený Rasmussenom. Lopta aj tak patrí Fiorentine po outovom vhadzovaní.
     
    14
    Iličič nebol úspešný v behu za loptou proti obrancovi Esbjergu Knudsenovo, ktorý predviedol rýchly pohyb a zmocnil sa lopty v priestore pri rohovej zástavke na vlastnej polovici.
     
    13
    Rohový kop hostí neohrozil domácu bránu, no po jeho skončení sa pokúšal zakončovať ešte Van Buren, ale svojou nohou trafil priestor nad bránou Rosatiho.
     
    12
    Compper posall ďaleký center na Rydera Matosa na ľavú stranu, no brazílske krídlo nedokázalo letiacu loptu dobehnúť a spracovať.
     
    11
    Fiorentinský obranca Commper si dobre naskočil na letiacu loptu z rohového kopu, no svojou nohou zakončoval len vysoko nad Dúbravkovu bránu.
     
    10
    Gómez pekne posunul do behu Ryderovi Matosovi, ktorá získal po ľavej hranici vápna rýchlosť, no nakoniec sa mu podarilo zakončovať len do nôh Lucenu, ktorý loptu vyrazil mimo ihriska.
     
    9
    Hostia kombinovali v centrálnej časti trávnika, no hráči Fiorentiny predviedli dobré napádanie a nepustili svojich protivníkov príliš ďaleko.
     
    8
    Ďalšie nedovolené preniknutie domácich hráčov, keď sa tentokrát v ofsajdovom postavení ocitol kapitán Pasqual.
     
    8
    Andersen fauloval Pizarra pri stredovom kruhu a loptu zahrávajú domáci futbalisti.
     
    7
    Van Buren šikovne vypokol loptu Pizarro v stredovej pasáži ihriska, keď sa snažil takto narýchlo posunúť Pusicovi, no ten bol na loptu prikrátky.
     
    6
    Gómez sa ocitol v ofsajdovom postavení a nemohol pokračovať vo svojej akcii.
     
    6
    Hosťom sa naskytla dobrá príležitosť, keď Andersen skvelo rozohral na voľného Pusica, ktorý smeroval až do šestnástky, keď sa rozhodol prihrať na spoluhráčov z druhej vlny, no tam už kraľovali vracajúci sa domáci futbalisti.
     
    5
    Z obrannej polovice posielal lob Drobo-Ampem, ktorý sa snažil vysunúť do behu Nielsena, no táto lopta bola pre neho príliš dlhá a nedokázal ju zachytiť.
     
    4
    Pusic sa previnil faulom voči Roncagliovi v centrálnej oblasti trávnika, a tak domáci zahrávali novú akciu, no len nakrátko cez obranu.
     
    3
    Hostia sa po prvýkrát dostali ku menšej kombinácii, keď Ampem posielal vzdušnú loptu na Andersena, no ten bol pri spracúvaní lopty neúspešný.
     
    2
    Iličič sa dostal k strele tesne spoza veľkého vápna, keď tvrdo vypálil, no jeho delovku však zblokoval hosťujúci Drobo-Ampem.
     
    1
    Úvodný výkop zahrávali hostia z Esbjergu a pokúsili sa o rýchly výpad, no obrana Fiorentiny bola pozorná a je už s loptou na kopačkách.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Podávanie rúk kapitánov s rozhodcami prebehlo úspešne, zachvíľu sa začne zápas medzi Fiorentinou a Esbjergom.
     
    Ešte pripomínam, že výsledok prvého zápasu zatiaľ hrá do karát domácim futbalistom, keďže dokázali v Esbjergu streliť 3 góly a len jeden inkasovať.
     
    Úvodné zostavy:

    ACF Fiorentina: Rosati – Roncaglia, Rodríguez, Commper, Pasqual (C) – Ambrosini, Pizarro, Borja Valero – Iličič, Gómez, Ryder Matos
    Náhradníci: Neto, Bakič, Fernández, Joaquín, Matri, Tomovič, Vargas

    Esbjerg fB: Dúbravka – Johnson, Lucena, Drobo-Ampem, Knudsen – Rasmussen, Bergvold (C), Andersen, Nielsen – Pusic – Van Buren
    Náhradníci: P. Ankersen, Lekven, Hojbjerg, J. Ankersen, Jakobsen, Bakenga, Vestergaard

    Rozhodca: Strahoňa – Premužaj, Pataki.
     
    Vítam Vás pri sledovaní online prenosu! Dnes sú na programe odvetné zápasy play-off Európskej ligy a medzi ne patrí aj súboj Fiorentiny s Esbjergom. Úvodný výkop je naplánovaný na 21:05 nášho SEČ. Na úvod Vám predstavím oba tímy.

    ACF Fiorentina v základnej časti druhej najvyššej európskej súťaže obsadila v skupine E suverénne prvé miesto so 16 bodmi na konte, keď získala náskok pred druhým Dnipropetrovskom 4 body. Fiorentina dokázala streliť 12 gólov a len 3 inkasovať. Tým pádom môžeme konštatovať, že defenzíva domáceho celku je usporiadaná a plní si svoje obranné činnosti. Fiorentine sa darí aj v domácej Serie A, keď so 45 bodmi figuruje na štvrtej priečke.

    Esbjerg fB sa v základnej časti Európskej ligy umiestnil v skupine C na druhej pozícii so ziskom 12 bodov a stratou na lídra tejto skupiny Red Bull Salzburg v počte šiestich bodov. Salzburg v základnej časti neprehral ani jeden zápas. Dánsky tím Esbjerg naopak dva zápasy prehral a v štyroch zvíťazil. Esbjerg v dánskej najvyššej súťaži obsadzuje slabšie 9. miesto s 22 bodmi na konte. V základnej časti Esbjerg získal rovné skóre 8:8 čo naznačuje menej stabilnú obranu.

    V prvom vzájomnom stretnutí play-of, ktoré sa konalo 20.2., Fiorentina zvíťazila na trávniku Esbjergu hladko 1:3. Od tohto zápasu môžeme očakávať podobný vývoj, keďže Fiorentina hrá kvalitnejšiu ligu a dokáže sa v nej aj slušne umiestniť a taktiež zvíťazila s prehľadom v základnej skupine.

    Ako však tento zápas nakoniec dopadne, či hostia prekvapia domácich favoritov alebo si Fiorentina udrží svoj náskok z prvého zápasu, to všetko už v našom prenose, na ktorý Vás srdečne pozýva sledovať Lukáš R. Ovšonka.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:05.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 47. Iličič – 90+1. Vestergaard

    Karty:   38. Knudsen (ESB)


    ACF Fiorentina: Rosati – Roncaglia, Rodríguez, Commper, Pasqual (C) – Ambrosini, Pizarro, Borja Valero – Iličič, Gómez, Ryder Matos
    Náhradníci: Neto, Bakič, Fernández, Joaquín, Matri, Tomovič, Vargas

    Esbjerg fB: Dúbravka – Johnson, Lucena, Drobo-Ampem, Knudsen – Rasmussen, Bergvold (C), Andersen, Nielsen – Pusic – Van Buren
    Náhradníci: P. Ankersen, Lekven, Hojbjerg, J. Ankersen, Jakobsen, Bakenga, Vestergaard

    Rozhodca: Strahoňa – Premužaj, Pataki