Freiburg – Augsburg 2:4 (kon.) | Hamburger – Dortmund 3:0 (kon.) | Mönchengladbach – Hoffenheim 2:2 (kon.)
Norimberk – Braunschweig 2:1 (kon.) | Stuttgart – Hertha 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Leverkusen 3:1 (kon.)
koniec
SC Freiburg
2:4 (1:1)
FC Augsburg
Sobota 22.02.2014, 15:30 • Mage Solar Stadion (Freiburg im Breisgau) • Nemecká Bundesliga
     
    Zápas sa skončil. Futbalisti Augsburgu oslavujú s početnou skupinou priaznivcov, ktorá vycestovala, aby ich podporila. S týmto tvrdením sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok večera.

    Za pozornosť dakuje Veronika Pancuráková. (17:25:16)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    FC Augsburg dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Domáci futbalisti si v defenzíve nedali pozor a inkasujú štvrtýkrát v zápase. Postaral sa o to nekompromisnou ranou do odkrytej siete ANDRE HAHN.
     
    90+3
    Domáci zabúdajú na defenzívu! Esswein unikol po pravej strane a dostal sa až do nebezpečného zakončenia, no to v sieti nekončí!
     
    90+2
    Freiburgu sa snaha uprieť nedá, no v zakončení je to horšie. Domáci futbalisti sa pokúsili vypáliť, ale to im nevyšlo.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú štyri minúty. Prvá z nich je už takmer minulosťou. Videli sme počas nej ba chabé pokusy domácich.
     
    90
    Až teraz sa nám začal skutočne bojovný futbal. Domáci sú odhodlaní urobiť skutočne čokoľvek pre to, aby sa im podarilo vyrovnať.
     
    89
    Hostia mali veľké problémy! Lopta len tak poskakovala popred ich odkrytou bránkou, našťastie ju ale nik z hráčov Freiburgu nedokázal trafiť.
     
    88
    Domáci futbalisti striedajú. Z trávnika odchádza Darida, nahradí ho Zulechner.
     
    87
    Günter inkasuje žltú kartu za svoj herecký výkon. Čuduje sa skutočne zbytočne.
     
    86
    Domáci Günter to poriadne prifilmoval vo šestnástke! K zemi sa zrútil skutočne teatrálne, ale rozhodca mu na divadlo neskočil a žiadna penalta nasledovať nebude.
     
    85
    Stalo sa presne to, čo sme pred malou chvíľou avizovali. Jediný gól spôsobil na jednej strane obrovskú radosť, na tej opačnej obrovský smútok.
     
    84
    FC Augsburg dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia! Center na hranici šestnástky spôsobil domácim hráčom veľké problémy a loptu nechali pohodlne odraziť sa na kopačku úplne voľného hráča menom HALIL ALTINTOP, ktorý nemal problém so zakončením proti Baumannovi.
     
    83
    Lopta letela do vápna Manningera z poriadne veľkej vzdialenosti. Hosťujúci gólman nechcel nič riskovať a radšej ju vyboxoval preč.
     
    82
    Domáci hráči sa už oklepali z inkasovaného gólu a pokúšajú sa o najlepšiu možnú odpoveď. Zatiaľ márne.
     
    81
    Hra sa nám poriadne zdramatizovala. Oba celky si teraz uvedomujú, že jediný gól môže znamenať trojbodový zisk a pokúšajú sa dostať do zakončenia.
     
    80
    Domáci hráči striedajú. Ihrisko opustil Kluas, nahradil ho Coquelin.
     
    79
    Hosťom vyrovnanie dodalo kusisko sebavedomia a opäť si vypracovali sľubnú pozíciu. Po nej lopta síce preletela popred celou bránkou, ale nemal ju kto doraziť do siete.
     
    78
    FC Augsburg dal gól!
    Je vyrovnané! Domáca defenzíva nedokázala odvrátiť center súpera, poslala ho iba na hranicu šestnástky, kde si ho prevzali hostia. Následne sa k lopte dostal PAUL VERHAEGH, ktorý prepálil Baumanna.
     
    77
    Tlak hráčov Augsburgu sa stupňuje. Hostia sú stále natlačení pred súperovou šestnástkou a pokúšajú sa dostať do streleckého zakončenia.
     
    76
    Hostia stále držia loptu na vlastnej útočnej polovici a pokúšajú sa o zakončenie. To ale v týchto chvíľach neprichádza.
     
    75
    Hostia sa poradne hnevajú! Z hranice šestnástky tvrdo pálil Verhaegh a kto vie, ako by táto šanca bola skončila, keby ju brániaci domáci nezastavili rukou. aj napriek protestom si ale rozhodcovia nič nevšimli.
     
    74
    Rozhodca musí opäť vyťahovať žltú kartu. tentokrát pre domáceho Klausa.
     
    73
    Tento gól padol skutočne z ničoho-nič. Na trávniku sa veľmi dlho nič nedialo, a preto sa domácom podarilo súpera súvislou akciou dokonale zaskočiť.
     
    72
    Freiburg dal gól!
    Domáci poriadne prekvapili súpera! Po rýchlej akcii sa lopta odrazila na hranicu šestnástky, kde bol AHMIR MEHMEDI, ktorý nezaváhal a napálil ju do odkrytej siete.
     
    71
    Hra sa nám prelieva zo strany na stranu. Teraz sú pri lopte opäť hostia, ale tí sa opäť nevedia dostať ku streleckému zakončeniu.
     
    70
    Na takéto situácie si ale musí Freiburg dávať pozor! Teraz vôbec neustrážil útočiacich hráčov, ktorí sa našťastie pre domácich k streleckému zakončeniu nedostali.
     
    69
    Domáci v týchto chvíľach zvýšili svoju aktivitu. S loptou na kopačkách sa predvádzajú na vlastnej útočnej polovici, ale bez presného streleckého zakončenia.
     
    68
    Domáci okamžite s pokusom na svojich kopačkách. Po menšom faule zahrávali štandardku, po ktorej sa ale do zakončenia nedostali. Vo vápne pred Manningerom loptu odkopli hostia.
     
    67
    Máme tu druhé striedanie zápasu, opäť na strane hostí. Ihrisko opustil Ji, jeho miesto nahradí Esswein,
     
    66
    Futbalisti Augsburgu sa stiahli na vlastnú obrannú polovicu, kde však majú loptu plne pod kontrolou. Nemusia sa obávať skutočne ničoho a môžu v pokoji zakladať novú akciu.
     
    65
    Striedajúci Hong zachytil ťažkú loptu na pravej strane šestnástky na útočnej polovici. Okamžite chcel centrovať do vápna pre spoluhráčov, tí sa ale k lopte vôbec nedostali.
     
    64
    Hráči oboch celkov si stále iba vymieňajú loptu z kopačky na kopačku. Momentálne sa pohybujeme v okolí stredového kruhu, kde sa aj domáci, aj hostia pokúšajú založiť útočnú akciu.
     
    63
    Ani táto ojedinelá dobrá akcia nemení nič na tom, že v prvom polčase bol duel jednoznačne atraktívnejší. Na trávniku sa v podstate nedeje nič súvislejšie.
     
    62
    Augsburg rýchlo preniesol hru na opačnú polovicu trávnika, kde po centri do šestnástky zakončoval Ji. Ten si na loptu vyskočil poriadne vysoko, ale napokon nebol presný. Priestor troch žrdí minul o pár desiatok centimetrov.
     
    61
    Striedajúci hráč sa okamžite zapája do hry. Jeho tím je aktuálne stiahnutý na vlastnej obrannej polovici, ale s bránením sa nemá absolútne žiaden problém.
     
    60
    Máme tu prvé striedanie zápasu. Využívajú ho hostia, za ktorých už stretnutie nedohrá Callsen-Bracker. Jeho miesto nahradí Hong.
     
    59
    Ale nestalo sa . Ji si síce nabehol do šestnástky, kde očakával prihrávku na hlavičku, ale tú nedostal. Lopta bola zblokovaná hráčmi súpera.
     
    58
    Augsburg má loptu na vlastných kopačkách a hrnie sa na útočnú polovicu. Tejto časti hry chýbajú nebezpečné zakončenia, ktoré by sme už azda po tejto situácii mohli vidieť.
     
    57
    Situáciu si ešte hráči musia vydiskutovať medzi sebou. Nič to však už nezmení na verdikte rozhodcu.
     
    56
    Na opačnej polovici trávnika opäť víťazia emócie nad futbalom. Domáci sa pokúšal preniknúť do útoku, ale jeden z hráčov pri behu vrazil priamo do protihráča Callsen-Brackera. Ten iba stál na mieste a rozhodne mu nechcel nijako ublížiť, čo pochopili všetci na trávniku i v hľadisku s výnimkou hráča, ktorý skončil na zemi. Ten videl za nepotrestaním tohto zákroku najväčšiu nespravodlivosť na svete.
     
    55
    Po štandardke sa do lopty tvrdo oprel Callsen-Bracker. Napálil ju po zemi priamo do odkrytej časti bránky, kam sa ale v rýchlosti stihol hodiť brankár Baumann.
     
    54
    Tentokrát sme už ale faul videli na opačnej polovici trávnika. Stalo sa tak približne 25 metrov od bránky Freiburgu, odkiaľ budú hostia zahrávať štandardku.
     
    53
    Domáci sa teraz trošku hnevajú, keďže Klavan rukou odstrčil Mehmediho, ktorý skončil na zemi. Rozhodcovia za situáciu kartu neudelili.
     
    52
    Sledujeme pomerne nudnú pasáž hry bez jedinej poriadnej strely. Hosťujúc Vogt chcel na útočnej polovici vysunúť spoluhráčov do vápna, ale loptu nakopol priamo na kopačku svojho súpera.
     
    51
    Na trávniku sa teraz zmenilo iba držanie lopty. Na svoje kopačky si ju prevzali hráči Augsburgu, no ani tí nedokázali vystreliť.
     
    50
    Druhý polčas sa nám začal pomerne opatrne. Domáci sa síce opäť natlačili do útoku, ale strela z ich kopačiek letela niekoľko desiatok metrov od bránky. Vážnejšiu šancu sme v druhej polovici hry ešte nevideli.
     
    49
    Domáci po chvíľke rozohrali a pokúsili sa podniknúť útočný vpád na opačnej polovici trávnika. Ani ten ale úspešný nebol, pretože o loptu prišli už za stredovou čiarou.
     
    48
    Hostia sa všemožne pokúšajú dostať do útoku a keď to nešlo po zemi, skúsili zo vzduchom. Vysoko nakopnutú loptu so k sebe stiahol brankár Baumann.
     
    47
    Schmid obetavo zabojoval na ľavej strane popri postrannej čiare a udržal útočnú polovicu. Následne skúsil ešte krížnou prihrávkou nájsť spoluhráča a vyzvať ho k strele, ale tomu lopta na kopačku nesadla.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hosťujúci futbalisti. Tí sa okamžite stiahli na vlastnú obrannú polovicu a pokúsili sa rozohrať, ale to im nevyšlo.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto zápasu je minulosťou. videli sme veľmi zaujímavý futbal, ktorý sa skončil nerozhodnou remízou 1:1. Hlavne gól Schmida zo 17. minúty stál určite za to a zrejme o ňom ešte budeme počuť.

    Druhý polčas začne približne o 16:31.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavovať sa bude jedna minúta, ktorá už hneď vo svojom úvode priniesla zaujímavú pozíciu pre domácich! Po nej sa im ale vystreliť nepodarilo, keďže o loptu po ukážkovej a hlavne čistej "kĺzačke" prišli.
     
    45
    Riadna hracia doba prvého polčasu sa blíži ku svojmu koncu. S loptou na kopačkách na útočnej polovici ešte operujú hostia, ale bez strely.
     
    44
    Ostrzolek chcel svojou aktivitou v šestnástke pred Baumannom niečo vymyslieť. To sa mu ale nepodarilo, nedostal sa ani len k strele.
     
    43
    Prvý polčas sa nám blíži ku svojmu záveru. Hostia už žiadne zaváhanie pripustiť nechcú, a preto loptu zaviezli na opačnú polovicu trávnika.
     
    42
    Situácia sa opakuje, vymenil sa iba hráč domácich! Navlas rovnaká príležitosť Freiburgu, v ktorej bol tentokrát Schmid. Aj on z rovnakej pozície priestor troch žrdí minul.
     
    41
    Táto situácia už ale bola z iného súdka! Mehmedi si našprintoval na hranicu šestnástky na pravú stranu, prevzal si loptu a v rýchlosti vypálil spoza posledného brániaceho hráča. Lopta skončila tesne vedľa pravej žrde Manninegra.
     
    40
    Dopredu mohlo ísť domáci Freiburg. S loptou na kopačke sa do šestnástky rútil Mehmedi, ale pokĺzol sa a nezakončil.
     
    39
    S pribúdajúcim časom už tímy stále menej a menej riskujú. Rozhodne tým nechceme povedať, že nevidíme ofenzívne akcie, ale iba to, že aj útočníci si poctivo plnia defenzívne úlohy.
     
    38
    Hostia ale ešte nič nevzdávajú a do prestávky by boli opäť radi vo vedení. V týchto chvíľach sa im ale nedarí opätovne zakončiť.
     
    37
    Hra sa presunula do stredu trávnika. Tam ju majú na kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa pokúšajú dostať do útoku.
     
    36
    Na opačnej polovici trávnika ale po okamžitej rozohrávke pomerne dobre zakončoval Ostrzolek. Loptu si sklepol na hranici šestnástky a okamžite tvrdo vypálil, ale brankár zasahovať nemusel. tento pokus bol zrazený mimo priestoru troch žrdí.
     
    35
    Po rohovom kope k vážnejšiemu ohrozeniu brankára Manningera neprišlo. Lopta skončila mimo priestoru jeho troch žrdí a domáci iba nechápavo krútia hlavami nad ďalšou zahodenou šancou.
     
    34
    Domáci hráči sa nahrnuli do útoku a získali rohový kop. Schmid sa snažil z pravej strany z veľkého uhla centrovať, ale jeho lopta bola iba zrazená.
     
    33
    Augsburg sa nevzdáva a pokračuje v útočnom snažení. Hostia po ľavej strane poriadne ľahko zaviezli loptu na útočnú polovicu, tam o ňu ale Ji tentokrát prišiel.
     
    32
    Napokon sa ale Augsburgu podarilo zakončiť! Všetko na seba vzal Dong-Won Ji, ktorý pálil z hranice šestnástky. Lopta ale nemala dostatočnú rýchlosť na to, aby dokázala Baumanna prekvapiť. Gólman prízemnú strelu schoval v rukaviciach.
     
    31
    Situácia spred dvoch minút sa opakuje. Hostia teraz predvádzajú kombinačné schopnosti, po ktorých sa ale nevedia dostať do zakončenia. Ich súper sa veľmi dobre bráni.
     
    30
    Na opačnej polovici trávnika šprintoval do útoku Mehmedi. Hostia sa ale stihli vrátiť a loptu mu v poslednej chvíli vykopli. Zakončovať teda nemohol.
     
    29
    Hostia chceli ísť do útoku, ale v ňom jednoducho nemali šancu. Domáci hráči sa vrátili azda desiati a úplne zabetónovali vlastnú šestnástku. Do nej by neprenikla ani tenisová loptička, tobôž nie futbalová lopta.
     
    28
    Našťastie ale nešlo zrejme o nič vážne. Rýchle ošetrenie na trávniku všetko vyriešilo a môže sa pokračovať v hre. Veríme, že už bude menej agresívna.
     
    27
    Už pri inej situácii ostáva na zemi ležať jeden z hosťujúcich hráčov a v hre sa pokračovať nemôže! Na trávnik prichádzajú aj lekári.
     
    26
    Fernandes hrá dnes poriadne tvrdo. Tentokrát opäť nepekne poslal k zemi súperovho hráča, ale na žltú kartu to podľa hlavného rozhodcu teraz nie je.
     
    25
    Hostia si prevzali loptu na vlastné kopačky a s pokojom budú rozohrávať. Stane sa tak z vlastnej obrannej polovice, kde sa v ostatných minútach iba bránili.
     
    24
    Domáci sú v týchto chvíľach jasne aktívnejším celkom. neustále sa tlačia do zakončenia, ale v ňom im chýba kúsoček šťastia.
     
    23
    Klaus centroval loptu naprieč celou šestnástkou! Jeho nákop z pravej strany preletel pár centimetrov nad hlavami vyskakujúcich spoluhráčov, no napokon nanešťastie pre Freiburg skončil iba na hlave hosťujúceho futbalistu, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    22
    Domáci futbalisti sú vo veľkej psychickej vzpruhe po vyrovnávajúcom góle a chceli by ísť aj do vedenia, takže sa pokúšajú natlačiť do zakončenia.
     
    21
    Tak takýto futbal sa nám už prestáva páčiť. Domáci Fernandes na agresivite takisto nešetril a vidíme ďalšiu žltú kartu.
     
    20
    Nervozita hostí sa stupňuje. Callsen-Bracker zrazil k zemi spoluhráča a následne ešte pridlho debatoval s rozhodcom. Výsledkom oboch situácií je žltá karta.
     
    19
    Freiburg mohol opäť skórovať! Toto vôbec nebola zlá šanca v podaní domácich, ale na jej konci bola strela z hranice šestnástky zblokovaná.
     
    18
    Stav stretnutia je razom vyrovnaný. Domáci futbalisti sa nevzdali a sú späť v hre. Stretnutie začína naberať poriadne grády!
     
    17
    Freiburg dal gól!
    Tak toto bola rana ako z dela! JONATHAN SCHMID sa poriadne oprel do lopty, ktorá z veľkej vzdialenosti doplachtila presne do pravého horného rohu Manningerovej bránky. Tento záber by sa dal pozerať stále dookola a rozhodne ašpiruje na top góly roka.
     
    16
    Vidíme prvú žltú kartu v stretnutí. Vyslúžil si ju hosťujúcu Baier, ktorý skosil k zemi protihráča hrnúceho sa do útoku. Domáci budú zahrávať štandardku.
     
    15
    Hostia začali akciu parádne! Na jej konci bol Werner, ktorý sa dostal do ďalšej gólovej šance. Tentokrát mieril tesne nad brvno.
     
    14
    Augsburg má všetko plne pod kontrolou. Loptu drží na vlastných kopačkách na vlastnej obrannej polovici, odkiaľ bude rozohrávať.
     
    13
    A teraz sa im dopredu dokonca ani len nedarí preniknúť a radšej si dávajú pozor v obranných radoch. Altintop ukázal svoju rýchlosť a loptu si hodil dopredu, no zakončovať už nemohol.
     
    12
    Začiatočné minúty boli z oboch strán pomerne opatrné, ale aj napriek tomu sme videli veľmi rýchly gól. Na ten sa síce domáci snažia odpovedať, ale určite sa dopredu nehrnú nijako bezhlavo.
     
    11
    Freiburg si musí dávať pozor aj na zadné dvierka. Dong-Won chcel teraz narobiť vietor v defenzíve súpera, ale jeho rýchly pokus o brejk skončil už tesne za stredovou čiarou.
     
    10
    Domáci to stále skúšajú, ale stále je to bez nebezpečnejšej strely. S loptou síce operujú na vlastnej útočnej polovici, ale zakončenie neprichádza.
     
    9
    Po rohovom kope síce publikum poriadne zhíklo, no napokon zo situácie nič nie je. Lopta bola zahraná do stredu šestnástky, kde ju ale iba odpratala hosťujúca defenzíva.
     
    8
    Takýto začiatok sa domácim futbalistom ani zďaleka nepozdáva. Loptu si už prevzali na svoje kopačky a premiestnili hru pred opačnú bránku, tam vybojovali rohový kop.
     
    7
    FC Augsburg dal gól!
    Nedáš – dostaneš! Presne to sa potvrdilo po prvej vážnejšej šanci zápasu v podaní domácich, ktorá ostala nevyužitá. Hneď z následného protiútoku padá gól, o ktorý sa postaral TOBIAS WERNER. Ten si nabehol pred brankára na dlhočizný pas, ktorý následne nemal problém umiestniť do siete.
     
    6
    Na opačnej polovici trávnika si hostia musia dávať pozor na rýchly presun v podaní domácich futbalistov! Na jeho konci bol Mehmedi, ktorý s loptou operoval na hranici šestnástky. Napokon sa odhodlal k strele, ale tá letela iba tesne nad hornú žrď.
     
    5
    Augsburg mal po faule k dispozícii štandardku z veľkej vzdialenosti, ktorá ale mohla spôsobiť veľké nebezpečenstvo. Nič také sa však nestalo. Domáca defenzíva loptu rýchlo upratala.
     
    4
    Altintop bol opäť veľmi aktívny na vlastnej útočnej polovici. Nabiehaval si po ľavej strane až ku šestnástke, napokon ale jeho zakončenie neprišlo. V dosť veľkej vzdialenosti bol faulovaný.
     
    3
    Baumann pomáhal vlastným spoluhráčom s rozohrávkou. Loptu odkopol od vlastnej svätyne až za polovicu trávnika, tam ale nik z futbalistom v červenom nedokázal rýchlo spracovať.
     
    2
    Hostia im loptu vzali a okamžite sa pokúsili podniknúť protiútok. Altintop si nabiehal na vysunutú loptu, ale v súboji s protihráčom sa pošmykol a skončil na zemi. Zakončenie teda neprišlo.
     
    1
    Stretnutie sa začalo a domáci hráči chceli okamžite preniknúť na útočnú polovicu a dostať sa do zakončenia. skúsili to popri pravej postrannej čiare, ale bez úspechu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    SC Freiburg: Baumann – Sorg, Krmaš, Höhn, Günter, Fernandes, Ginter, Schmid, Klaus, Darida, Mehmedi
    Náhradníci: Batz – Höfler, Coquelin, Schuster, Guédé, Kerk, Zulechner

    FC Augsburg: Manninger – Ostrzolek, Klavan, Callsen-Bracker, Verhaegh, Baier, Vogt, Werner, Halil Altıntop , Hahn, Dong-Won Ji
    Náhradníci: Amsif – Hong, Morávek, de Jong, Kohr, Milik, Esswein

    Rozhodca: Gräfe – Osmers, Sinn (všetci GER).
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní nemeckej Bundesligy. V tomto textovom prenose si podrobne priblížime dianie na trávniku Freiburgu, kde sa predstaví mužstvo Augsburgu.

    Pri pohľade do tabuľky musíme konštatovať, že sa nejedná o žiaden šláger kola. Stretnú sa totiž tímy z dolnej polovice tabuľky. Domáci Freiburg sa nachádza priam v katastrofálnej situácii, keď doposiaľ v 21 zápasoch nazbieral iba 18 bodov. Futbalisti tohto celku dokázali zvíťaziť iba štyrikrát a šesťkrát sa im podarilo remizovať. Pomer vsietených a inkasovaných gólov je z ich pohľadu 20:40, a tak im právom patrí 16. priečka spomedzi všetkých osemnástich tímov.
    Hostia sú na tom o čosi lepšie. Do Freiburgu pricestovali ako celok, ktorému aktuálne patrí deviata priečka tabuľky, ktorú hráči tohto celku okupujú so ziskom 31 bodov. Získali ich za deväť víťazstiev a štyri remízy. Ich celkové skóre v doterajšom priebehu sezóny je neutrálnych 30:30.

    Miernym papierovým favoritom duelu sú futbalisti hosťujúceho celku. Bookmakeri stávkových kancelárií na základe papierových predpokladov vypísali na triumf Augsburgu kurz približne 2,15. Na víťazstvo domácich je to až 3,3 a remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s kurzom pohybujúcim sa okolo čísla 3,2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 17. Schmid, 72. Mehmedi – 7. Werner, 78. Verhaegh, 84. Altintop, 90+4. Hahn

    Karty:   21. Fernandes (FRE), 74. Klaus (FRE), 87. Günter (FRE) – 16. Baier (AUG), 20. Callsen-Bracker (AUG)


    SC Freiburg: Baumann – Sorg, Krmaš, Höhn, Günter, Fernandes, Ginter, Schmid, Klaus, Darida, Mehmedi
    Náhradníci: Batz – Höfler, Coquelin, Schuster, Guédé, Kerk, Zulechner

    FC Augsburg: Manninger – Ostrzolek, Klavan, Callsen-Bracker, Verhaegh, Baier, Vogt, Werner, Halil Altıntop , Hahn, Dong-Won Ji
    Náhradníci: Amsif – Hong, Morávek, de Jong, Kohr, Milik, Esswein

    Rozhodca: Gräfe – Osmers, Sinn (všetci GER)