K. Vary – Plzeň 3:2 (kon.) | Znojmo – Pardubice 1:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:3 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Slovan Bratislava
cz Štvrtok 20.02.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Prípravný zápas
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slovan Bratislava.
    Rozhodující trefu zápasu dává MICHAL VONDRKA, který prostřelil Trvaje znovu mezi betony. Je dobojováno, Slovan oplácí Kometě porážku ze svého ledu.
     
    45:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Přesilovku dokázala Kometa zhodnotit MICHALEM KEMPNÝM, který si najel mezi kruhy a krásnou ranou do šibenice prostřelil Januise. Asistence: Tomáš Svoboda, Jakub Koreis.
     
    42:34
    Slovan právě vstřelil branku!
    Slovan jde do vedení. JAN BREJČÁK si najel na modrou čáru a svižnou ranou prostřelil nic netušícího Trvaje. Zdálo se, že před brněnským brankářem tečoval puk Juraj Mikúš, ale nakonec je branka připsaná bývalému obránci Litvínova. Bez asistence.
     
    11:39
    Slovan právě vstřelil branku!
    Velice rychle hosté odpovídají. Před Trvaje se dostal útočník Mráz a z bezprostřední blízkosti trefil břevno brněnské brány. Pak se mu odrazil před volného JURAJE MIKÚŠE, který neměl složitou úlohu. Stačilo pouze doklepnout do sítě. Asistence: Bruno Mráz.
     
    10:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Parádní akce Brna a přesilovka je velice rychle využitá. Hanzlík perfektní přihrávkou vybídl do akce LEOŠE ČERMÁKA, který měl sice problémy s poskakujícím kotoučem, nakonec si jej zpracoval a z mezikruží propálil Januse střelou do levé šibenice. Asistence: Jan Hanzlík.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 11. Čermák (Hanzlík), 46. Kempný (T. Svoboda, Koreis) – 12. J. Mikúš (Mráz), 43. Brejčák, rozh. náj. Vondrka


    HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) – Dujsík, Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa, Sedlák – J. Hruška, Čermák (C), T. Vondráček – T. Svoboda, V. Němec, J. Káňa – Burian, Koreis, H. Zohorna – Raška, Wasserbauer, Raška. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Škoula, Štajnoch, Mihálik, Sigalet, Brejčák, Mojžíš, Luža, Petráš – Hudáček, Šťastný, Šatan – Vondrka, Bližňák (C) Bakoš – Mikúš T., Mikúš J., Mráz – Kozák Kudrna, Mlynčár. Trenér: Rostislav Čada.

    Rozhodca: Minář, Čech – Černý, Skopal

    Diváci: 4798