Fínsko – Švédsko 2:4 (kon.) | Švajčiarsko – Rusko 2:0 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Rusko
Sobota 15.02.2014, 13:30 • Šajba Aréna • Olympijské Hry - ženy
Partner:
     
    Vážení športoví priatelia, skončilo sa nám stretnutie štvrťfinále ženského hokeja, v ktorom si cenné víťazstvo vybojovali Švajčiarky zásluhou Stefanie Martyovej a Lary Stalderovej. Domáce Rusky nepotvrdili menšiu úlohu favorita, za to sa Švajčiarkám (ako som predpokladal) podarilo na hokejovom turnaji poriadne prekvapiť!

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch ľadového hokeja na XXII. Olympijských hrách.
    Príjemný zvyšok dňa želá Lukáš R. Ovšonka. (15:34:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švjačiarky si definitívne potvrdili semifinálovú účasť týmto gólom, o ktorý sa postarala LARA STALDEROVÁ tvrdou delovkou od modrej čiary!
    Bez asistencie.
     
    59:21
    Sosinová mala rýchlosť na pravej strane, no vzápätí stratila puk, ktorý smeroval za bránu.
     
    58:40
    Smolencevová mala ďalšiu možnosť, ale nepodarilo sa jej to správne využiť. Ruská gólmanka je už na striedačke!
     
    57:42
    Ija Gavrilovová to skúsila individuálne, keď sa s pukom spoza brány presunula kľučkou pred ňu a tesne z blízkosti švajčiarskej brány trafila len skvelo zasahujúcu Schmellingovú, ktorá tento bekhendový blafák zachytila!
     
    56:53
    Ruské hráčky sa snažia čo najdhlšie udržať v útočnom pásme, no teraz sa Švajčiarkam podarilo vybojovať cenný puk a poslať ho do stredného pásma.
     
    56:20
    Jekaterina Smolencevová vyskúšala pozornosť Schmellingovej z hranice pravého kruhu, no aj odtiaľ ostáva švajčiarska gólmanka stále neprekonaná v tretej tretine.
     
    55:56
    Lebedevová nedokázala puk pretlačiť cez dvojicu brániach hráčok Švajčiarska v útočnom pásme.
     
    55:28
    Šokinovej sa naskytla možnosť streľby po pravej strane, no ruská útočníčka trafila len pozornú Schellingovú, ktorá dobre zasahuje.
     
    55:02
    Schellingová chytá letiaci puk od ruských hráčok, ktoré odchádzali striedať.
     
    54:02
    Ruským hráčkam už ostáva necelých 6 minút na vyrovnanie a momentálne sa dopustili aj chybnej rozohrávke, ktorá skončila pukom u Stiefelovej, ktorá zakončovala spomedzi kruhov no svojím projektilom neprekvapila Prugovovú.
     
    53:19
    Lebedevová mala možnosť na pravej strane, keď sa jej naskytla šanca na streľbu, ktorú zužitkovala, no jej projektil trafil pozornú výstroj švajčiarskej gólmanky.
     
    52:45
    Kapustinová zaváhala v nahodení puku od modrej čiary a trafila len stojacu protihráčku pred ňou, od ktorej puk však putoval len do pravej strany, kde bolo bezpečie.
     
    52:20
    Šokinová sa oskytla v dobrej príležitosti, no spomedzi dvoch kruhov trafila len pozornú výstroj Schellingovej, ktorá opäť skvelo zasiahla a drží svoj tím v jednogólovom vedení.
     
    51:42
    Martyová poslala prihrávku od modrej čiary ku pravému kruhu Waidacherovej, no táto hráčka zakončovala len do chráničov ruskej hráčky.
     
    50:57
    Eggimannová nabrala rýchlosť po pravom krídle, mala v tandeme spoluhráčku, no ruská defenzíva dobre zasiahla a vzala im puk z moci.
     
    50:33
    Gavrilovová si vytvorila miesto pri bráne, no svojím zakončením forhendom neprekvapila pozornú Schellingovú v bráne Švajčiarska.
     
    49:47
    Stalderová tvrdo zakončovala z pravej strany. Prugovová si s touto strelou dokázala poradiť a aj s nasledujúcou dorážkou, ktorú na ňu poslala Lutzová.
     
    49:09
    Phoebe Stanzová sa natlačila po ľavej strane ľadovej plochy, keď sa chvíľu zdalo, žeby mohla byť faulovaná, no hlavná rozhodkyňa nič nedovolené na tomto zákroku nevidela.
     
    49:01
    Schellingová si pripísala na svoje konto ďalší dobrý zákrok, ked zachytila prudkú strelu od Sosinovej, ktorá trafila výstroj švajčiarskej gólmanky. Puk následne putoval do rohu klziska.
     
    48:26
    Lebedevová skvelo servírovala z pravej strany Gavrilovovej, ktorá nebol celkom obsadená a podarilo sa jej zakončovať len do pozornej vyrážačky Schellingovej!
     
    47:46
    Nicole Bullová získala rýchlosť po pravom krídle, no pri prieniku poza bránu bola odstavená od puku ruskou defenzívnou hráčkou Gončarenkovou.
     
    46:32
    Sosinová získala puk po dobrom forčekingu pred bránou a pokúsila sa aj o streľbu no jej veľmi dôrazný projektil dokázala gólmanka Schellingová skvelo vyraziť do bezpečia.
     
    45:32
    Krásna strela od Štalderovej spomedzi kruhov znamená puk po dobrom semafore od Prugovovej schovaný v lapačke! Na druhej strane si aj Šokinová vytvorila priestor na pravej strane no spopred brány sa jej nepodarilo umiestniť puk za chrbát švajčiarskej gólmanky!
     
    44:39
    Dergačevová si našla pozíciu na ľavej strane, no strelu nakoniec zblokovala švajčiarska hráčka stojaca pred ňou.
     
    43:40
    Ruské hráčky už dlhšiu dobu tlačia na Švajčiarky, no tentokrát sa spod tohto tlaku dokázali hosťujúce hráčky vymaniť a odovzdať puk do obranného pásma Rusiek.
     
    43:15
    Sosinová si vytvorila možnosť v medzikruží, keď vyslala prudkú strelu na bránu, no Schellingová zasiahla dobre svojou výstrojou a dopravila puk do bezpečia.
     
    42:26
    Šokinová sa skvelo uvoľnila z pravej strany na stred odkiaľ strieľala spomedzi kruhov, no nepodarilo sa jej v bráne prekvapiť Schellingovú.
     
    41:49
    Vafinová tvrdo pálila od ľavého kruhu, ale jej strela smerovala len tesne popri pravej žrdi švajčiarskej brány.
     
    41:23
    Gončarenkovej sa nepodarilo udržať útočné pásmo po vyhodení puku od Švajčiarek, no za to budú mať možnosť vhadzovania po icingu.
     
    40:49
    Stefanie Martyová strieľala po chybe v rozohrávke na strane Rusiek, no nakoniec triafala len mimo ruskej brány.
     
    40:13
    Na začiatku tretej tretiny sa podarilo Švajčiarkám dostať do útoku, no Rusky okamžite kontrolujú hru.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Skončila sa nám aj druhá dvadsaťminútovka, v ktorej to bol obojstranne zaujímavý hokej. Žiadnemu tímu sa nepodarilo skórovať, no nechýbalo veľa a stav už mohol byť úplne iný po viacerých vyložených šanciach.

    Tretia tretina začne približne o 15:02.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:48
    Gončarenková dostala prihrávku od Lebedevovej z rohu klziska na modrú čiaru odkiaľ vystrelila švihom na bránu, no Schellingová bola pozorná a všetko kontrolovala s prehľadom.
     
    38:18
    Laura Benzová sa postarala o individuálny prienik, no svojím blafákom na forhend trafila len zadný mantinel!
     
    38:02
    Šokinová švihom strieľala z ľavej strany, no Schellingová bola pozorná a puk svojou lapačkou zlikvidovala.
     
    37:34
    Lutzová ponúkla puk spoza brány pred ňu Altmannovej, ktorá však bola obsadená, a tak nedokázala správne zakončovať.
     
    36:55
    Sosinová sa snažila vykonať kľučku v útočnom pásme, no bola odstavená od puku a Švajčiarky vyhodili puk. Vzápätí už sú v pätici na ľadovej ploche.
     
    35:56
    Gavrilová to skúsila sama, keď sa s pukom presunula od bočného ľavého mantinelu až ku bráne a bekhendovým zakončením trafila výstroj švajčiarskej gólmanky.
     
    35:34
    Ďubanoková len ťahom posunula puk na bránu, ktorý však skončil po zblokovaní na pleksisklu.
     
    35:15
    Alina Mullerová inkasuje dve minúty za hákovanie, a tak majú ruské hráčky možnosť početnej výhody. Podarí sa im vyrovnať?
     
    34:47
    Stefanie Martyová len jemne nahodila z ľavej strany na bránu a Prugovová mala problémy so zachytením tohoto puku, keďže ho len svojou lapačkou posunula jemne do rohu klziska.
     
    33:47
    Burinová si vytvorila možnosť po ľavom krídle, keď od ľavého kruhu vyslala strelu švihom, no puk skončil len na zadnom mantineli, odkiaľ si ho švajčiarske hráčky vzali pod svoju moc.
     
    33:33
    Stiefelová len posunula do útočného pásma od modrej čiary.
     
    32:55
    Dobrú možnosť mali aj ruské hráčky, keď Lebedevová ostro strieľala z pravej strany čím vyzvala k dorážke Šokinovú, no tá nebola úspešná.
     
    32:13
    Ďalšia možnosť pre Švajčiarky! Laura Benzová dorážala strelu od Mullerovej pred bránou, keď sa zrazu puk zjavil na bránkovej čiare, odkiaľ sa kĺzal do rohu klziska!
     
    31:41
    Švajčiarskym hokejistkám sa momentálne darí dostať domáce Rusky pod tlak, ktoré majú kvôli týmto výpadom problémy s rozohrávkou.
     
    31:08
    Ďubanoková si nakorčuľovala z druhej vlny na hranicu ľavého kruhu, no z tohto priestoru svojou delovkou trafila len defenzívnu hráčku Švajčiarska.
     
    30:16
    Stefanie Martyová krásne naservírovala pred rbránu Phoebe Stanzovej, ktorá však osamotená spred brány trafila len skvelo zakročujúce betóny Prugovovej!
     
    29:47
    Smolencevová mala rýchlosť na pravej strane, uvoľnila sa na stred no svojím tvrdým projektilom z hokejky zasiahla len protihráčku.
     
    28:58
    Toto povzbudzovanie možno zabralo a k strele bekhendom z pravej strany sa dostala polosamotená Ija Gavrilová, ktorá však trafila len pozornú výstroj Schellingovej.
     
    28:39
    Švajčiarky majú momentálne menšie problémy so založením útoku a ruskí diváci silne podporujú skandovaním Russia, Russia!
     
    27:58
    Brankárka Švajčiarska Florence Schellingová inkasovala tvrdý náraz od Smolencevovej a musela byť jemne ošetrená, avšak vzápätí je už späť v hre.
     
    27:55
    Smolencevoá prenechala tandemom Sosinovej na pravej strane, no druhá menovaná svojou strelou trafila len chrániče svojej protihráčky.
     
    27:15
    Stefanie Martyová získala dobrou forčekingovou prácou puk v útočnom pásme, prihrávala Mullerovej do medzikružia, no tá trafila len pozornú Prugogovú.
     
    26:26
    Gavrilovová šla do prečíslenia so Šokinovou, keď prvá menovaná nabrala rýchlosť po ľavej strane, snažila sa prihrať Šokinovej, no ruská hráčka si nedokázala dobre puk pripraviť na streľbu.
     
    25:33
    Sara Benzová mala priestor v medzikruží, keď šla do súboja 1/1 a podarilo sa jej v tomto priestroe vystreliť, no letiaci puk po ľade ruská gólmanka Prugovová poslal pravým betónom do rohu klziska.
     
    25:03
    Alexandra Kapustinová dokázala tvrdo vystreliť od modrej čiary a svojím projektilom opečiatkovala hornú žrď švajčiarskej brábny! Švajčiarky už hrajú v plnom počte.
     
    24:36
    Smolencevová poslala krížnu prihrávku z rohu klziska, kde hľadala Lebedevovú no tá v tomto priestore nebola.
     
    23:54
    Ďubanoková opäť tvrdo vypálila od modrej čiary bližšie k stredovej osi, no puk opäť zachytila pozorná švajčiarská gólmanka do svojej lapačky.
     
    23:37
    Po sérii prihrávok od Rusiek sa podarilo Ďubanokovej vyslať tvrdý projektil od modrej čiary, ktorý však končí v pozornej lapačke Schellingovej.
     
    23:11
    Lebedoevová šla do samostatného prieniku, no cestu jej skrížila Jessica Lutzová, ktorá dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    22:47
    Mullerová mala ďalšiu možnosť, tentokrát sa kľučkou uvoľnila do medzikružia odkiaľ strelila švihom puk na bránu, no Prugovová bola v rozkľaku a zachytila puk svojou výstrojou.
     
    22:34
    Alina Mullerová tvrdo vystrelila z ľavej strany, no jej projektil všako skončil na zadnom mantineli.
     
    22:12
    Nicole Bullová sa dobre presúvala po útočnom pásme pri modrej čiare, ale pri prenechávke svojej spoluhráčke už neuspela a švajčiarské hokejistky sa dopustili ofsajdu.
     
    21:26
    Lebedevová sa snažila spoza brány nájsť Sosinovú, nakoniec sa jej to podarilo a Sosinová vystrelila spomezdi kruhov, no švjačiarska gólmanka bola v strehu a vyrazila puk do rohu klziska.
     
    21:07
    Alina Mullerová sa kľučkou z pravej strany uvoľnina do medzikružia odkiaľ vyslala prudkú strelu, no puk skončil v pozornej lapačke Prugovovej.
     
    20:32
    Stanzovej sa podarilo vybojovať puk v útočnom pásme od Rusiek, no vzápätí sa jej už nepodarilo vystreliť na Prugovovú, ale švajčiarska efektivita stále pokračuje.
     
    20:10
    Na vhadzovaní boli úspešnejšie švajčiarske hokejistky, ktoré však stratili puk pri modrej čiare, a tak môžu Rusky zahrávať útočnú akciu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke začali dravý hokej ruské reprezentanky, ktoré mali dobré príležitosti, no nepodarilo sa im tieto možnosti správne zužitkovať. Naopak Švajčiarky zahrali naplno a vsietili gól počas 11. minúty, ktorého aktérkou bola Martyová.

    Druhá tretin začína približne o 14:23.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Stanzová ešte strieľala švihom od modrej čiary, no jej projektil skončil len na zadnom mantineli za Prugovovou.
     
    19:52
    Šokinová mala možnosť prihrať sovjím spoluhráčkam cez medzikružie, no napokon sa rozhodla len pre strelu z pravej strany, ktorú gólmanka Florence Schellingová bez problémov zachytila do svojej lapačky.
     
    19:38
    Buly pri modrej čiare bližšie k útočnému pásmu Rusiek bude musieť byť zopakované.
     
    19:13
    Vafinová sa dokázala natlačiť cez jednú hráčku Švajčiarska, no nakoniec skončila len za bránou, odkiaľ ju už pozorné švajčiarske reprezentanky odstavili od puku.
     
    18:29
    Sara Benzová strieľala z pravého krídla na bránu, no prienik puku zastavila ruská defenzívna hráčka Gončarenková svojimi chráničmi.
     
    17:59
    Tvrdý projektil od pravého kruhu v podaní Phoebe Stanzovej končí v lapačke Prugovovej. Ruské hráčky už hrajú medzitým v plnom počte.
     
    17:38
    Lebedevová nazbierala cenné sekundy v útočnom pásme a podarilo sa jej vystreliť, no tento projektil bol príliš jemný.
     
    17:12
    Ostrá strela od Julii Martyovej, ktorá pálila z hranice ľavého kruhu, no ruská gólmanka bola v strehu a puk na dvakrát vyrazila do rohu klziska.
     
    16:43
    Švajčiarkam momentálne nevychádza kombinácia cez stredné pásmo, a tak len ruské reprezentanky bez problémov kontrolujú hru.
     
    16:04
    Na úvod sa ruské hráčky okamžite oslobodili vyhodením puku.
     
    15:55
    Alexandra Kapustinová inkasuje dve minúty za hákovanie a možnosť početnej výhodu udú mať Švajčiarky.
     
    15:27
    Zatiaľ dobrá bilancia streľby pre švajčiarske reprezentantky, ktoré zo štyroch striel dokázali streliť gól.
     
    14:34
    Jelena Degračevová si pripravila puk na pravej strane, keď vyslala strelu švihom na švajčiarsku bránu, no Schellingová bola pozorná a puk dopravila svojou vyrážačkou mimo ohrozenia.
     
    14:15
    Lebedevová sa snažila pred bránou nájsť spoluhráčku Skibovú, no švajčiarske hokejistky ukázali svoje schopnosti aj v defenzíve a odolalali tomuto prieniku.
     
    13:15
    Alina Mullerová od moddrej čiary len nahadzovala na bránu, pretože nemala žiadne dobre postavené spoluhráčky. S týmto pukom si Prugovová bez problémov poradila a svojou hokejkou ho poslala za bránu.
     
    12:08
    Ďalšia príležitosť pre Švajčiarky! Po medzikruží sa pohybovala Forsterová, ktorá našla prihrávkou na opačnú stranu Stanzovú, ktorá však trafila len pozorné betóny Prugovovej!
     
    10:46
    Švajčiarsko dalo gól!
    Teraz sa potvrdilo staré známe: Nedáš – dostaneš! Po ruskej obrovskej šanci sa naskytla možnosť pre Švajčiarky, ktoré naplno využili túto možnosť! Na modrej čiare získala puk STEFANIE MARTYOVÁ, ktorá sa s ním presunula do medizkružia a tvrdou strelou prekonala ruskú gólmanku Prugovovú!
    Asistenciu si pripísala Alina Mullerová a Sandra Thalmannová.
     
    09:42
    Obrovská šanca pre ruské hráčky! Olga Sosinová korčuľovala po pravom krídle, keď prihrávkou našla Jekaterinu Lebedevovú stojacu osamotenú pred švajčiarskou bránou, no strelou z prvej minula švajčiarsku svätyňu!
     
    09:14
    Jekaterina Smolencevová si vytvorila streleckú pozíciu na hranici ľavého kruhu odkiaľ vyslala tvrdý projektil, no Schellingová bola v strehu a puk poslala do bezpečia.
     
    07:49
    Ija Gavrilovová tvrdo pálila od modrej čiary, no švajčiarska brankárka bola v strehu a svojimi betónmi vyrazila puk pred seba, kde stála ešte Kapustionvá, no ani tá nedokázala zakončovať správne.
     
    07:27
    Alina Mullerová dostáva pri tejto akcii dvojminútový trest za krosček.
     
    07:23
    Jekaterina Smolinová sa pohybovala po pravej strane, keď prihrávkou do medzikružia bližšie k bráne našla svoju spoluhráčku Vafinovú, ktorá však zakončovala len obsadená a mal by to byť faul od švajčiarskej hráčky.
     
    06:38
    Smolencevová nabrala rýchlosť po pravom krídle, vykonala kľučku na stred klziska, no pri streľbe trafila len chrániče protihráčky.
     
    06:10
    Smolencová sa snažila pred bránou nájsť Lebedevovú, no prihrávkou z rohu klziska sa jej tento pokus nepodaril, ale Rusky sú stále v útočnom pásme.
     
    05:26
    Švajčiarske hokejistky ukázali svoj dôraz v strednom pásme, keďže vybojovali puk, no ruské hráčky im ho vzali z moci a pokračujúc do útočného pásma.
     
    04:40
    Kapustinová dostala prihrávku spoza brány od Šibanovovej, no svojou strelou švihom príliš neohrozila švajčiarsku brankárku.
     
    03:48
    Olga Sosinová mala priestor, no nedokázala svoju možnosť na pravej strane správne zužitkovať a preto nestrieľala na švajčiarsku bránu.
     
    03:02
    Švajčiarky sú už v pätici na ľadovej ploche, no ruské hráčky im aj naďalej robia problémy v defenzíve a snažia sa rýchlo otvoriť gólový účet stretnutia.
     
    02:21
    Po strele od Ďubanokovej z pravého krídla putoval puk na pravú žrď, odkiaľ sa odrazil na zadný mantinel!
     
    01:52
    Alexandra Vafinová si vytvorila priestor v medzikruží odkiaľ tvrdo strieľala no švajčiarska gólmanka si udržala miesto v bráne a neupustila puk za konto.
     
    01:03
    Prvú presilovku si zahrajú Rusky po faule Laury Benzovej na Gavrilovovú v útoočnom pásme.
     
    00:42
    Štancová smerovala do útočného pásma po ľavej strane, no nepodarilo sa jej vystreliť a potiahla puk len za ruskú svätyňu, kde dominovali domáce hráčky.
     
    00:08
    Na úvodnom buly zvíťazili rýchle švajčiarske hokejistky a okamžite sa posúvajú do útočného pásma, no Rusky boli pozorné v defenzíve a odstavili Švačiarky od puku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Začiatok zápasu bude pravdepodobne posunutý o niekoľko minút.
     
    Úvodné zostavy:

    Švajčiarsko: Schellingová (Alderová) – Thallmanová, Altmannová, Benzová, Frautschová, Bullová, Stalderová, J. Martyová, Forsterová – Stanzová, Stiefelová, Eggimanová, Mullerová, Lutzová, Waidacherová, Raselliová, Benzová, S. Martyová, Nabholzová

    Rusko: Prugovová (Leskinová) – Ďubanoková, Šibanová, Kapustinová, Tkačovová, Šukinová, Komichová, Gončarenková – Degračová, Smolinová, Paškevičová, Skibová, Šokinová, Lebedevová, Burinová, Sosinová, Smolencevová, Vafinová, Gavrilovová

    Rozhodca: Joy Tottmanová (ENG) – Therese Bjoerkmanová (SWE), Denise Caugheyová (CAN).
     
    Srdečne vás vítam pri online prenose! Dnes je na programe štvrťfinálový duel ženského výberu Švajčiarska proti výberu domáceho Ruska. Úvodný vhadzovanie je naplánované na 13:30 nášho SEČ. V krátkosti Vám predstavím oba tímy.

    Švajčiarske reprezentantky budú v tomto zápase čeliť „nadupaným“ Ruskám, ktoré s prehľadom zvíťazili v skupine B, zatiaľ čo Švajčiarky svoju skupinu A prehrali. Ruské hráčky v základnej skupine postupne zvíťazili nad Nemkami 4:1, Japonkami 2:1 a nad Švédkami 1:3, za čo im bolo právom pripísaných 9 bodov do tabuľky.
    Švajčiarské hokejistky zase naopak získali len jediný bod do tabuľky. Reprezentantky z krajiny hodiniek boli zneškodnené Kanadou 5:0, deklasované výberom USA 9:0 a v poslednom zápase skupiny A prehrali nad Fínkami 3:4 po predĺžení.

    V tomto zápase sú jednoznačnými favoritkami ruské hokejistky, no na olympiádach sa stávajú rôzne prekvapenia, a tým môže byť aj víťazstvo švajčiarskych hokejistiek.

    Ako sa však tento zápasu bude od počiatku vyvíjať, budete môcť sledovať v našom prenose, ktorý začína o 13:30 a sprevádzať Vás ním bude Lukáš R. Ovšonka.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:30.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 11. S. Martyová (Mullerová, Thalmannová), 60. Stalderová


    Švajčiarsko: Schellingová (Alderová) – Thallmanová, Altmannová, Benzová, Frautschová, Bullová, Stalderová, J. Martyová, Forsterová – Stanzová, Stiefelová, Eggimanová, Mullerová, Lutzová, Waidacherová, Raselliová, Benzová, S. Martyová, Nabholzová
    Rusko: Prugovová (Leskinová) – Ďubanoková, Šibanová, Kapustinová, Tkačovová, Šukinová, Komichová, Gončarenková – Degračová, Smolinová, Paškevičová, Skibová, Šokinová, Lebedevová, Burinová, Sosinová, Smolencevová, Vafinová, Gavrilovová

    Rozhodca: Joy Tottmanová (ENG) – Therese Bjoerkmanová (SWE), Denise Caugheyová (CAN)