Osasuna – Getafe 2:0 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Sociedad – Levante 0:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
2:0 (1:0)
Getafe CF
Nedeľa 09.02.2014, 12:00 • Estadio El Sadar • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a vítam Vás pri zápase 23. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom súboji na seba narazia tímy z druhej polovice tabuľky. Konkrétne sa bude jednať o tímy Osasuna Pamplona a Getafe CF.

    Osasuna Pamplona

    Osasuna sa aj napriek dobrým výkonom a sympatickej hre stále nachádza na 16. priečke tabuľky so ziskom 22 bodov. Rovnako na tom je aj sedemnásta Almería, no tá má o ničo horšie skóre. Táto časť tabuľky je veľmi vyrovnaná, na Malagu, Granadu a Elche stráca Pamplona jediný bod, na jej dnešného súpera a Celtu de Vigo dva. Naopak, na chrbát jej dýcha okrem Almeríe aj Real Valladolid, ktorý na Osasunu stráca dva body. Aj preto bude dnešný prípadný bodový zisk veľmi dôležitý. V posledných dvoch zápasoch sa Pamplone príliš nedarilo. Na domácej pôde najprv podľahla Bilbau vysoko 1:5, v poslednom kole nestačila na Villarreal. Na pôde súpera vtedy prehrala 1:3. Predchádzajúce zápasy však už neboli tak márne. Okrem bodu za bezgólovú remízu proti Getafe si Pamplona zapísala do tabuľky ďalších šesť bodov za víťazstvá nad Realom Betis a Espaynolom. Tak ako v minulom zápase, tak zrejme ani dnes nebude môcť tréner rátať s dvojicou hráčov Sisi a Nino, nakoľko obidvoch hráčov stále trápi zranenie kolena.

    Getafe CF

    Getafe je na tom o niečo lepšie ako jeho dnešný súper. S 25timi bodmi mu momentálne patrí 12. miesto v tabuľke. Rovnaký počet bodov, no o niečo lepšie skóre má Celta de Vigo. Ako už bolo spomínané, na Getafe strácajú jediný bod Malaga, Granada aj nováčik Elche. Naopak, Getafe stráca na Espanyol jeden bod, na Levante a Valenciu sú to už 3 body. S Getafe to stále ide z kopca, tento tím nevyhral už 7 zápasov v rade. Navyše z týchto siedmich zápasov získal len dva body za remízy proti Realu Sociedad a Realu Valladolid. Ostatné zápasy proti Almeríi, Rayu Vallecano, Seville, Barcelone a Malage sa skončili prehrou tohto klubu z madridskej oblasti. V dnešnom súboji by tímu mal chýbať obranca Alexis, ktorý stále pauzuje pre zranenie panvy.
     
    Stávkové kancelárie očakávajú vyrovnaný zápas, kurz na víťazstvo domáceho tímu sa pohybuje okolo hodnoty 2,17, kurz na remízu je 3,25 a víťazstvo hostí je ohodnotené kurzom 3,45.
     
    História vzájomných zápasov:

    Getafe 2-1 Osasuna
    Osasuna 1-0 Getafe
    Getafe 1-1 Osasuna
    Osasuna 0-0 Getafe
    Getafe 2-2 Osasuna
     
    Úvodné zostavy:

    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Lotiès, Alejandro Arribas, Damià – Puñal, Silva – Cejudo, De las Cuevas, Armenteros – Oriol Riera
    Náhradníci: Asier Riesgo – Lolo, Acuña, Oier, Lobato, Roberto Torres, Loé

    Getafe CF: Moyá – Roberto Lago, Rafa, López, Álvaro Arroyo – Borja, Míchel – Diego Castro, Lafita, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Alexis, Lacen, Pablo Sarabia, Gavilán, Adrián Colunga, Juan Rodríguez

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada.
     
    Alexis tak dnes možno predsa len do zápasu zasiahne, na začiatku stretnutia však bude sedieť na lavičke náhradníkov. Naopak, dnes napokon na trávnik nenastúpia Mosquera, Sergio Escudero ani Juan Valera.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes bude hrať v tradičných červeno-modrých dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v bielo-zelených pruhovaných dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Práve hostia sa zhostili prvej rozohrávky, okamžite sa pustili do útoku a prinútili domáceho hráča hrať nedovolene a hneď v úvode získavajú priamy kop.
     
    2
    A ten sa im takmer podarilo premeniť! Center bol smerovaný na hlavu Leóna, ten loptu netrafil, Fernández iba vyrazil pred seba a Leónovi sa v páde nepodarilo nasmerovať loptu medzi tri žrde.
     
    3
    Po tejto príležitosti zostali domáci hráči akosi zaskočení, chybujú už v rozohrávke, čo sa takmer podarilo využiť hosťujúcim hráčom.
     
    4
    Hra aj naďalej pokračuje na obrannej polovici Osasuny, tá sa v podstate ešte nedostala za stredovú čiaru.
     
    5
    Tak až teraz, domáci hráči pekne preniesli loptu na ľavé krídlo, kde sa dopredu predieral Cejudo. Ten bol napokon zastavený čisto a lopta sa opäť nachádza na polovici Pamplony.
     
    6
    Lotiès zakladal ďalšiu akciu z vlastnej polovice, pri prechode vpred ho fauloval León. Pri lopte tak aj naďalej zostávajú domáci hráči.
     
    7
    Osasuna Pamplona dala gól! Domácim hráčom sa dokonale podarilo zaskočiť obranu Getafe! ORIOL RIERA obalamutil defenzívu hostí, výborne si nabehol za jej obranný val, kde dostal presnú prihrávku a pohotovo preloboval brankára Moyu!
     
    8
    Tak toto je ťažký úder pre Getafe, uvidíme ako sa s tým hráči dokážu vysporiadať. Na vyrovnanie majú prakticky ešte celý zápas.
     
    9
    Okamžite sa o to snažil León, ktorý postupoval individuálne po pravej strane. Tesne pred šestnástkou bol čisto zastavený a aj napriek jeho protestom necháva hlavný rozhodca hru bežať.
     
    10
    Hostia pritvrdzujú, po ďalšej peknej kombinácii Maricu a Lafitu prišla strela v podaní druhého menovaného. Našťastie pre fanúšikov domácich stál v bráne pozorný Fernández.
     
    11
    Borja sa stal obeťou nepríjemného faulu Armenterosa. Hlavný rozhodca však kartu žltej farby ešte nevyťahuje, aj keď by určite mohol.
     
    12
    De las Cuevas dostal dobrú prihrávku na stredovú čiaru, hrozilo, že domáci hráči sa pustia do útoku 2 na 2. De las Cuevas však nemal rýchlosť a postupne ho dobehla až dvojica hráčov Getafe, ktorá mu loptu odobrala.
     
    13
    Hostia budú mať ďalšiu možnosť na vyrovnanie, po faule na pravom krídle budú zahrávať priamy kop.
     
    14
    Ten sa síce skončil zakončením Maricu, hneď po ňom sa však pískalo postavenie mimo hry.
     
    15
    Tentoraz boli nebezpeční domáci hráči! Strieľaný center z pravej strany len tesne presvišťal vedľa pravej žrdi Moyovej brány.
     
    15
    Po ďalšom nepríjemnom zákroku sa už na ihrisku bude žltiť, Cejudo inkasoval lakeť do tváre od Roberta Laga.
     
    16
    De las Cuevas sa takmer ocitol v ďalej gólovej príležitosti, po centri z priameho kopu sa snažil o zakončenie v sklze. Jeho noha minula letiacu loptu len o centimetre.
     
    16
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, pred Fernándezom sa o zakončenie hlavou snažil Marica, bol už z uhla a tak sa mu nepodarilo namieriť presne.
     
    17
    A opäť hostia, tentoraz sa do zakončenia dostal Lafita. Ten ale loptu netrafil ideálne a tak s ňou domáci brankár nemal najmenší problém.
     
    18
    Getafe získa prvý rohový kop v zápase, nebezpečnú situáciu odvracal Alejandro Arribas.
     
    18
    Ten ale nepredstavoval väčšiu hrozbu pre domácu bránu, defenzíva Pamplony sa oslobodila bez väčších problémov.
     
    19
    Ďalšia možnosť pre Getafe! Center z ľavého krídla Fernández síce vyboxoval, no lopta sa dostala len k Arroyovi, ktorý neváhal a z veľkej diaľky vypálil. Ani tento pokus sa však nevmestil do priestoru brány.
     
    20
    Zasahovať musel aj Moyá na opačnej strane, no center bez väčších problémov chytil. Dnes sledujeme naozaj pekný futbal s útokmi na obidvoch stranách.
     
    21
    Domáci hráči zostanú na polovici Getafe, v strede ihriska získali aspoň vhadzovanie.
     
    22
    Hostia to vyskúšali dlhou nakopávanou loptou, tá bola príliš prudká a končí len v rukaviciach Fernándeza.
     
    23
    Hostia to skúšali prudkým centrom do šestnástky Pamplony, ale ani jeden z hráčov ho nedokázal usmerniť do brány.
     
    24
    Hra sa aj naďalej zdržiava na polovici Osasuny, no ani tentoraz sa k strele nedostal žiadny hráč Getafe. Situáciu napokon vyriešil Lotiès, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    25
    Hra je prerušená, po tom ako sa vo vzduchu zrazili hlavami Arribas a Marica zostal druhý menovaný otrasený na trávniku na jeho čele vidíme aj krv.
     
    26
    V hre sa po kratšom prerušení opäť pokračuje, Marica sa nachádza za postrannou čiarou v opatere lekárov, uvidíme či sa ešte zapojí do zápasu.
     
    26
    Na opačnej strane sa po nepríjemnom šľapáku ocitol hráč opačného tímu, Oriol Riera však bude v poriadku a po chvíli sa do hry znova zapája.
     
    27
    Marica sa vrátil na trávnik, jeho hra však dlho netrvala, po chvíli ho k zemi poslal Lotiès a Getafe bude mať k dispozícii ďalší priamy kop.
     
    28
    Ten ale nebol nebezpečný, lopta sa v pokutovom území viackrát poodrážala, no ani raz smerom na domácu bránu.
     
    29
    Hra pokračuje aj naďalej na polovici Osasuny, domáci celok sa takmer do posledného hráča stiahol pred vlastnú šestnástku a pozorne bráni.
     
    30
    Napokon sa podarilo loptu prepasírovať až na Oriola Rieru, ale ten v útoku nepochodil. Naopak, o pár sekúnd neskôr podobnú situáciu musel hasiť Lotiès pred vlastnou šestnástkou.
     
    31
    To sa mu podarilo takže si na ďalší gól ešte budeme musieť počkať. Po pravom krídle sa na útočný výlet vydal Marc Bertrán. Cez neho sa podarilo domácim hráčom posunúť loptu až na De las Cuevasa, ktorý skúsil šťastie, vystrelil z veľkej diaľky, ale ani on netrafil bránu.
     
    32
    Do útoku sa znova pustili hráči Getafe, získavajú ďalší priamy kop, uvidíme čo z toho bude tentokrát.
     
    33
    Napokon len rohový kop, takže hostia zostanú v útoku aj naďalej.
     
    34
    A takmer bolo vyrovnané! Lafita sa po rohovom kope dostal do zakončenia hlavou, jeho pokus však len o milimetre minul pravú žrď!
     
    35
    Do okamžitého protiútoku sa vydali domáci hráči, v útoku príliš dlho nezotrvali, naopak do strednej časti ihriska znova postupuje Getafe.
     
    36
    Ale ani hostia tentoraz v útoku nepochodili, Pamplona pozorné bráni, určite si nechce nechať vziať tesné vedenie.
     
    37
    Lafita sa prezentoval ďalším pekným individuálnym prechodom, loptu posunul na Leóna, ktorý znova nebezpečne vystrelil, no jeho pokus bol zablokovaný.
     
    38
    Hosťom sa nedarí v útoku presadiť, momentálne sa do obranných činností zapája všetkých 11 hráčov Osasuny.
     
    39
    Útok Getafe je napokon prerušený útočným faulom Borju. Ten zozadu zostrelil De las Cuevasa, no karta neprichádza.
     
    40
    Po ďalšom faule sa na zemi ocitol Puñal, drží sa za pravé stehno a nevyzerá to s ním dobre.
     
    41
    Zdravotný stav zrejme neumožňuje pokračovať Maricovi v zápase, na trávniku ho nahradí Adrián Colunga.
     
    41
    Rovnako na tom je zrejme aj Puñal, tréner nechce nič riskovať,sťahuje ho z ihriska. Opačným smerom vybieha Lolo.
     
    42
    Šancu navýšiť svoje vedenie bude mať Osasuna, aktívni hráči na pravom krídle vybojoval rohový kop.
     
    43
    A takmer sa to hráčom podarilo! Nedôsledný odkop obrany skončil na kopačkách De las Cuevasa. Ten z veľkej diaľky vystrelil, no Moyovi vypadla lopta z náručia. O dorážku sa ešte snažil Silva, no ten trafil brankára hostí. Ďalší rohový kop pre Osasunu.
     
    44
    S tým si už obrana Getafe poradila, no nasleduje už druhé prekvapivé striedanie tímu hostí! Z ihriska odíde Rafa, na jeho miesto príde Alexis.
     
    45
    A možno sa dočkáme ešte jedného striedania do konca prvého polčasu. De las Cuevas zle dostúpil a okamžite sa chytil za stehno. Ihrisko opúšťa v opatere lekárov.
     
    45+1
    Napokon sa tak deje, v prvej minúte nadstaveného času prichádza už štvrté striedanie v zápase vynútené zranením, zápas teda končí pre De las Cuevasa, jeho miesto zaujme Roberto Torres.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú nadstavovať 3 minúty.
     
    45+2
    V nich sa už hrá o ničo opatrnejšie ako počas polčasu, zdá sa, že prvá polovica zápasu sa už bude len dohrávať.
     
    45+3
    Brankári obidvoch tímov si vymenili loptu, hra sa zdržiava už len v strednej časti ihriska.
     
    45+3
    V samom závere ešte získava Getafe priamy kop. Tak uvidíme, či sa im ho podarí v samom závere využiť.
     
    45+4
    Nedeje sa tak, obrana posiela loptu do bezpečia a hlavný rozhodca čoskoro ukončí prvý polčas.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas je za nami, Osasuna vyhráva 1:0 vďaka gólu Rieru zo 6. minúty. Getafe sa dostalo do viacerých šancí, no ani jednu nedokázalo pretaviť na gól. Inak sme sledovali vyrovnaný zápas s vysokým tempom a viacerými šancami na obidvoch stranách, čo sa podpísalo pod 4 vynútené striedania pre zranenie hráčov. Uvidíme, čo nám prinesie druhá polovica, ktorá začne zhruba o 13:04.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadióna, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počas prestávky nedošlo k striedaniam, obaja tréneri si posledné striedanie zrejme šetria na záver zápasu.
     
    47
    Peknou kombináciou sa prezentovalo trio León, Castro a Lafita. Práve posledný menovaný sa takmer dostal do zakončenia, pozorná obrana ho však v poslednej chvíli odzbrojila.
     
    48
    Osasuna sa okamžite vydala do protiútoku, ten bol ale časom zastavený, rozohrávať bude Moyá.
     
    49
    V druhom polčase zatiaľ sledujeme opatrnejší futbal ako v prvej polovici zápasu, momentálne je pri lopte Osasuna, ktorá kombinuje na súperovej polovici ihriska.
     
    50
    K strele napokon nedošlo, naopak Silva v strede ihriska fauloval Arroya, k lopte sa tak dostane Getafe.
     
    51
    Hostia sa znova dostali až do pokutového územia, k strele sa po Lafitovej prihrávke takmer dostal León, no ani jeho do zakončenia nepustila pozorná obrana.
     
    52
    Getafe teraz súperovi darovalo rohový kop, nepresnou prihrávkou lopta skončila mimo hracej plochy.
     
    53
    Po rohovom kope sa vo vzduchu snažil efektne zakončiť Silva, no jeho strela letí ponad bránu.
     
    54
    A opäť Silva, ten to teraz skúšal strelou z väčšej diaľky, tú ale Moyá videl a loptu chytil.
     
    55
    Hra sa momentálne presunula do strednej časti ihriska, tam ani jeden z tímov nemá výraznejšiu prevahu.
     
    56
    Z ničoho nič sa Colunga ocitol v príležitosti na vyrovnanie! Po výbornej prihrávke sa mu podarilo prekonať domáceho gólmana, no ten strelu ešte spomalil a jeden z obrancov Pamplony stihol loptu, ktorá smerovala do prázdnej brány odkopnúť ešte pred bránkovou čiarou!
     
    57
    Na opačnej strane sa do šance dostal Armenteros, ten si nabiehal na strieľaný center do šestnástky, no Moyá výborne zasiahol a nedovolil mu zakončiť.
     
    58
    Álvaro Arroyo si naskakoval v šestnástke súpera na center z ľavej strany, pri vzdušnom súboji však fauloval Damiu, takže vzrušenie sa nekoná.
     
    58
    Naopak, hrozilo, že Pamplona podnikne protiútok, túto hrozbu sa snažil eliminovať Alexis. Pri tom však fauloval, za čo vidí aj kartu žltej farby.
     
    59
    Hra pokračuje na polovici Getafe, domáci hráči ale kombinujú ďaleko od brány Moyu, takže na prípadnú strelu nemôžu ani pomýšľať.
     
    60
    Colunga sa na ľavom krídle nechal faulovať Lotièsom, svojmu pádu veľmi pomohol, no aj tak rozhodca dáva Getafe možnosť vyrovnať z priameho kopu.
     
    61
    To sa hosťom nepodarilo, Osasuna sa bez väčších problémov oslobodila, hra sa znova presúva do strednej časti ihriska.
     
    62
    Roberto Lago mal teraz veľké šťastie. Prihrávka domáceho tímu sa odrazila od rozhodcu priam na jeho kopačky, takže mohol pomerne ľahko zaútočiť. Domáca obrana sa napokon sformovala a odvrátila na roh.
     
    63
    Po ňom sme sledovali prečíslenie 2 na 1, do ktorého sa pustili hráči Pamplony. Celá akcia sa skončila zakončením Armenterosa, no iba do miest kde stál pozorný Moyá.
     
    64
    Osasuna sa ocitla v ďalšej príležitosti, tentoraz do pokutového územia vpochodoval Roberto Torres. Cez dobre postavených obrancov však loptu na spoluhráčov neprepasíroval.
     
    65
    Kontrou okamžite hrozili hráči Getafe, no tí sa k strele nedostali, Osasuna ich odzbrojila včas.
     
    66
    Diego Castro inkasoval na polovici Pamplony veľmi nepríjemný šľapák od Armenterosa, ten za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    67
    Hráčom hostí sa priamy kop nepodaril, dopredu naopak postupovali domáci hráči. Armenteros bol nešetrne zostrelený Álvarom Arroyom, za čo vidí hráč Getafe taktiež žltú kartu.
     
    68
    Do útoku znova postupovala Osasuna, na pravej strane však úradovala pozorná defenzíva Getafe, domáci hráči získavajú aspoň rohový kop.
     
    69
    Aj táto príležitosť zostala nevyužitá, stále tak platí, že jediný gól stretnutia strelil Riera ešte v 7. minúte.
     
    70
    Hra sa opäť presunula do strednej časti ihriska, začala nám posledná dvadsaťminútovka, ak budú chcieť hráči Getafe pomýšľať na vyrovnanie tak v nej budú musieť poriadne zabrať.
     
    71
    Tempo hry sa nám zmiernilo, Osasuna zrejme začne viac brániť.
     
    72
    Prichádza posledné striedanie na strane Getafe, z ihriska odíde Míchel, ktorého dnes príliš vidieť nebolo, na jeho miesto príde Gavilán.
     
    73
    Po ľavej strane do útoku postupoval Roberto Torres, toho nešetrne k zemi poslal Borja. Hlavný rozhodca neváha a vyťahuje kartu žltej farby.
     
    74
    Domáci hráči takmer strelili druhý gól! Z priameho kopu priletel do šestnástky prudký center, na ktorý sa snažila zareagovať hneď trojica hráčov, no ani jeden z nich loptu netrafil!
     
    75
    Na opačnej strane sa peknou ďalekonosnou strelou prezentoval León, no jeho pokus len tesne minul ľavú spojnicu žrdí.
     
    76
    tretí raz v zápase strieda aj domáca Pamplona, z ihriska odkráčal Cejudo, ktorého vymení Oier.
     
    77
    Hra sa začína kúskovať, čo viac vyhovuje domácemu celku, navyše na ihrisku začínajú svoju úlohu zohrávať aj nervy, z čoho vyplýva zvýšený počet faulov na obidvoch stranách.
     
    78
    Po takom jedno príde priamy kop pre Getafe, z veľmi výhodnej pozície.
     
    79
    Ten zahrával Pedro León, trafil však iba múr tiel pred sebou. Nepríjemne to schytal Lolo, ktorý po strele do tváre zostal na trávniku otrasený.
     
    80
    V hre sa pokračuje, Lolo opustil ihrisko v opatere lekárov, nevyzerá to však vážne, zrejme bude chcieť svojmu tímu pomôcť čím skôr.
     
    81
    Začalo nám posledných desať minút riadnej hracej doby, León si hľadal dobrú pozíciu na strelu, no obrana všetky jeho pokusy úspešne zablokovala.
     
    82
    Pamplona sa takmer dostala do protiútoku, no nedôslednou hrou na pravom krídle sa hráči sami pripravili o loptu.
     
    83
    Alejandro Arribas nám ukázal jeho kopaciu techniku, z viac ako 20 metrov vypálil delovku, ktorá bola ešte tečovaná jedným z hráčov Getafe. To ale hlavný rozhodca nevidel a nariaďuje odkop od brány.
     
    84
    Adrián Colunga sa takmer dostal do samostatného úniku, no brankár Fernández včas vybehol a hodil sa zakončovateľovi pod nohy a čisto mu loptu odobral.
     
    85
    Na opačnej strane si na center z pravej strany naskakoval Armenteros, no tomu chýbali centimetre navyše a na loptu nedosiahol.
     
    85
    Ďalšiu rodiacu sa príležitosť hostí zastavil postranný rozhodca a jeho vztýčená zástavka, ktorá signalizuje postavenie mimo hry.
     
    86
    Domáca defenzíva sa teraz poriadne zapotila! Po centri do šestnástky v nej nastal chaos, smerom na bránu pálili Colunga aj León, no ani jeden z nich neprestrelil defenzívny val Pamplony.
     
    87
    Hostia získavajú ďalší rohový kop, teraz to je na rohové kopy vyrovnané 4:4, uvidíme, či sa im podarí z neho niečo vyťažiť.
     
    88
    Osasuna Pamplona dala gól! Nestalo sa tak, naopak do protiútoku sa vydala dvojica domácich hráčov, celú zodpovednosť však na seba prebral ROBERTO TORRES, ktorého nedostihol ani jeden z hráčov Getafe a tak mal veľa času na prekonanie Moyu!
     
    89
    Je teda rozhodnuté, všetky tri body dnes zostanú na Estadiu El Sadar, aj keď by bola remíza zrejme spravodlivejšia.
     
    90
    Hostia sa ešte snažia aspoň o strelenie jedného gólu, Osasuna však pokračuje vo výborných defenzívnych výkonoch.
     
    90+1
    Nad rámec riadneho hracieho času sa budú nadstavovať ešte tri minúty.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa už tempo hry poriadne zmiernilo, už ani Getafe nemá taký záujem o skorigovanie výsledku, zápas sa už viac menej len dohráva.
     
    90+3
    Getafe ešte získava priamy kop takmer na rohu pokutového územia, zapríčinil sa o to Lotiès, ktorý fauloval hráča súpera.
     
    90+3
    Po priamom kope prišlo zakončenie Arroya, to skončilo tesne vedľa brány. Prípadný gól by napokon aj tak neplatil pre útočný faul jedného z hráčov hostí.
     
    Koniec zápasu.
     
    To bolo to posledné čo sa v tomto zápase udialo, Osasuna dnes podala výborný výkon, k prvému gólu Rieru pridal v 88. minúte druhý kúsok Torres. Hostia nepodali dnes o nič horší výkon ako ich súper, no prekonať Fernándeza sa hráčom nepodarilo.

    Po dnešnom súboji sa tak Pamplona dotiahne práve na jeho dnešného súpera Getafe. S rovnakým počtom 25tich bodov bude po 23. kola aj Almería. Tieto tímy môže preskočiť ešte Elche, ktoré čaká večerný súboj proti Realu Valladolid.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:53:17)

    Andrej Marienka

    Góly: 7. Riera, 88. Torres

    Karty:   66. Armenteros (OSA) – 15. Lago (GET), 58. Alexis (GET), 67. Arroyo (GET), 73. Borja (GET)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Lotiès, Alejandro Arribas, Damià – Puñal, Silva – Cejudo, De las Cuevas, Armenteros – Oriol Riera
    Náhradníci: Asier Riesgo – Lolo, Acuña, Oier, Lobato, Roberto Torres, Loé

    Getafe CF: Moyá – Roberto Lago, Rafa, López, Álvaro Arroyo – Borja, Míchel – Diego Castro, Lafita, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Alexis, Lacen, Pablo Sarabia, Gavilán, Adrián Colunga, Juan Rodríguez

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada