Osasuna – Getafe 2:0 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Sociedad – Levante 0:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
Real Valladolid
2:2 (0:1)
Elche CF
Nedeľa 09.02.2014, 17:00 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Elche si nedokázalo udržať vedenie 0:2 a v závere sa po dvoch góloch Osoria dokonca musela strachovať, aby neprehralo. Domáci boli lepším tímom aj v druhom polčase, ale nakoniec budú určite spokojní aj s bodom z dnešného stretnutia.
    S konštatovaním, že v kvalitnom zápase za ťažkých podmienok Valladolid remizoval s Elche 2:2 sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok večera. (18:55:23)
     
    Koniec zápasu.
     
    90 + 2
    Domáci zahrávali rohový kop z ľavej strany, ale center od rohovej zástavky sa snažil vziať do náruče Toňo, ale nepodrailo samu ho chytiť úplne a k vypadnutej lopte sa dostali domáci, ktorí pekne kombinovali, ale jednému z hostí sa nakoniec predsa len podarilo odkopnúť loptu ďaleko od vlastného vápna.
     
    90
    Valladolid zahrával priamy kop zo strednej vzdialenosti z pravej strany. Centrovaná lopta sa dostala k Manuchovi, ktorý ju ale netrafil dobre a po následných tvrdých súbojoch odpískal hlavný rozhodca faul domácich.
     
    88
    Hostia sa nedokázali pred vlastnou šestnástkou na klzkom teréne dostať k lopte. Domáci boli pohotovejší a k strele sa dostal striedajúci Rama, ale jeho pokus bol nepresný a Toňa v bráne Elche neohrozil.Krátko potom padol v pokutovom území hostí Manucho po súboji s hosťujúcim Pelegrínom, ale hlavný arbiter signalizuje len výkop od brány.
     
    86
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Javi Márquez, prichádza Sergio Mantecón.
     
    84
    Za nepríjemného hustého dažďa sa hra presúva z jednej strany na druhú, ale bez výraznejšieho zakončenia.
     
    81
    Manu del Moral bol v strede faulovaným domácim Jesúsom Ruedom, ktorý dostáva žltú kartu a vynechá tak nasledujúce stretnutie Valladolidu.
     
    78
    Real Valladolid dal gól!
    Po rohovom kope z pravej strany, ktorý zahrával Jeffren, strelil hlavou svoj druhý dnešný gól HUMBERTO OSORIO a vyrovnáva na 2:2.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Omar Ramos, prichádza Valdet Rama.
     
    76
    Javi Márquez bol faulovaný na vlastnej polovici Rubiom a hostia tak mali k dispozícii priamy kop z väčšej vzdialenosti, z ktorého ale nedokázali vyťažiť žiadnu šancu.
     
    73
    Domáci si za svoj dnešný výkon vsietený gól jednoznačne zaslúžili, ale teraz sa budú musieť brániť proti priamemu kopu z pravej strany, kde Carlos Peňa fauloval Cora, autora prvého gólu hostí.
     
    73
    Taktiež hostia sa dokázali dostať hneď po inkasovanom góle do šance, keď prízemnou strelou zakončoval Manu del Moral, ale namieril len priamo do Diega Mariňa.
     
    71
    Real Valladolid dal gól!
    Postupným útokom po ľavej starne sa dostávali domáci dopredu, Manucho dokázal hruďou spracovať loptu pred šestnástkou hostí a nájsť na ľavej strane vápna HUMBERTA OSORIA, ktorý svojím oblúčikom z prvej prekonáva výborného Toňa a znižuje na 1:2.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Daniel Larsson, prichádza Humberto Osorio.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Fausto Rossi (Real Valladolid).
     
    67
    Bezprostredne po inkasovanom góle sa dostal do šance Omar Ramos, ale zníženie sa nekoná a Toňo bude vykopávať od brány hostí.
     
    66
    Elche dalo gól!
    Po svojom prvom rohovom kope sa Elche môže tešiť z dvojgólového vedenia. Loptu od rohovej zástavky poslal do vápna Márquez, ktorý našiel Pelegrína na pravej strane. Ten našiel na druhej strane MANU DEL MORALA, ktorý dokopáva loptu do odkrytej domácej brány a dáva svoj prvý gól v práve prebiehajúcom ročníku.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 71. Osorio, 78. Osorio – 34. Coro, 66. Moral

    Karty:   68. Rossi (RVA), 81. Rueda (RVA) – 37. Márquez (ELC), 51. Botía (ELC)


    Real Valladolid: Diego Mariño – Jesús Rueda, A. Rukavina, Peña, S. Mitrović, Álvaro Rubio, D. Larsson, Omar Ramos, Víctor Pérez, F. Rossi, Manucho Gonçalves
    Náhradníci: Jaime, Marc Valiente, H. Osorio, V. Rama, Z. Bergdich, Jeffren, Baraja

    Elche CF: Toño – C. Săpunaru, Cisma, Sergio Pelegrín, Botía, Javi Márquez, Rubén Pérez, Manu del Moral, Coro, Carles Gil, Cristian Herrera
    Náhradníci: Manu Herrera, Lombán, Rivera, Mantecón, R. Boakye, Fidel, C. Sánchez

    Rozhodca: Carlos Delgado – Andoni Huerga, Ignacio Rubio