Osasuna – Getafe 2:0 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Sociedad – Levante 0:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
Real Valladolid
2:2 (0:1)
Elche CF
Nedeľa 09.02.2014, 17:00 • Estadio Municipal José Zorrilla • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Javi Márquez, prichádza Sergio Mantecón.
     
    81
    Manu del Moral bol v strede faulovaným domácim Jesúsom Ruedom, ktorý dostáva žltú kartu a vynechá tak nasledujúce stretnutie Valladolidu.
     
    78
    Real Valladolid dal gól!
    Po rohovom kope z pravej strany, ktorý zahrával Jeffren, strelil hlavou svoj druhý dnešný gól HUMBERTO OSORIO a vyrovnáva na 2:2.
     
    77
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Omar Ramos, prichádza Valdet Rama.
     
    71
    Real Valladolid dal gól!
    Postupným útokom po ľavej starne sa dostávali domáci dopredu, Manucho dokázal hruďou spracovať loptu pred šestnástkou hostí a nájsť na ľavej strane vápna HUMBERTA OSORIA, ktorý svojím oblúčikom z prvej prekonáva výborného Toňa a znižuje na 1:2.
     
    69
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Daniel Larsson, prichádza Humberto Osorio.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Fausto Rossi (Real Valladolid).
     
    66
    Elche dalo gól!
    Po svojom prvom rohovom kope sa Elche môže tešiť z dvojgólového vedenia. Loptu od rohovej zástavky poslal do vápna Márquez, ktorý našiel Pelegrína na pravej strane. Ten našiel na druhej strane MANU DEL MORALA, ktorý dokopáva loptu do odkrytej domácej brány a dáva svoj prvý gól v práve prebiehajúcom ročníku.
     
    63
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Cristian Herrera, prichádza Alberto Rivera.
     
    51
    Larsson bol v prieniku, ale pred šestnástkou ho nedovolene zastavuje Alberto Botía a hoci sa z môjho pohľadu nejednalo o obzvlášť tvrdý zákrok, bek hostí zaň dostáva žlté napomenutie.
     
    50
    Po centri z ľavej strany dopravil loptu do siete Manucho Gonçalves, ale vyrovnanie sa nekoná, pretože gól neuznávajú rozhodcovia pre ofsajd domáceho útočníka.
     
    46
    Striedanie v tíme Real Valladolid: z ihriska odchádza Víctor Pérez, prichádza Jeffren Bermúdez.
     
    39
    Po Corovom góle sa hralo prevažne v strede pola, ale teraz dokázali takmer pohroziť domáci. Manucho krásne vysúval do behu Larssona na pravej strane, ale jeho švédsky spoluhráč loptu dobehnúť nestihol a dostal sa k nej Toňo. Krátko na to Manucho fauloval v strede pola pri hlavičkovom súboji.
     
    37
    Hostia kombinovali na útočnej polovici, ale stratili loptu, Tú sa pokúšal nahrať spoluhráčovi Fausto Rossi, ale bol zastavený tvrdým sklzom. Hoci sa celá situácia udiala za chrbtom hlavného arbitra, ten neváhal a hosťujúci Javi Márquez dostáva prvú žltú kartu dnešného stretnutia.
     
    34
    Elche dalo gól!
    Po dlhom vhadzovaní z pravej strany od Sápunaru dokázal spracovať loptu Cristian Herrera, posunul ju na ľavú stranu vápna, kde bol pripravený CORO, ktorý si prízemnou strelou pripisuje tretí zárez na svoj strelecký účet v tejto sezóne.
     
    22
    Snáď prvýkrát v dnešnom stretnutí sme v týchto ťažkých podmienkach uvideli ozajstnú futbalovú akciu zakončenú strelou. Už už sa zdalo, že Víctor Péres stratí na polovici hostí loptu, ale nakoniec sa dokázal prekľučkovať a nájsť pred šestnástkou voľného Álvara Rubia, ktorý vyslal na bránu prudkú strelu, lenže tá letela mimo nej.
     
    15
    Striedanie v tíme Elche CF: z ihriska odchádza Carles Gil, prichádza Fidel Chaves.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 71. Osorio, 78. Osorio – 34. Coro, 66. Moral

    Karty:   68. Rossi (RVA), 81. Rueda (RVA) – 37. Márquez (ELC), 51. Botía (ELC)


    Real Valladolid: Diego Mariño – Jesús Rueda, A. Rukavina, Peña, S. Mitrović, Álvaro Rubio, D. Larsson, Omar Ramos, Víctor Pérez, F. Rossi, Manucho Gonçalves
    Náhradníci: Jaime, Marc Valiente, H. Osorio, V. Rama, Z. Bergdich, Jeffren, Baraja

    Elche CF: Toño – C. Săpunaru, Cisma, Sergio Pelegrín, Botía, Javi Márquez, Rubén Pérez, Manu del Moral, Coro, Carles Gil, Cristian Herrera
    Náhradníci: Manu Herrera, Lombán, Rivera, Mantecón, R. Boakye, Fidel, C. Sánchez

    Rozhodca: Carlos Delgado – Andoni Huerga, Ignacio Rubio