Osasuna – Getafe 2:0 (kon.) | Valladolid – Elche 2:2 (kon.) | Sociedad – Levante 0:0 (kon.)
Sevilla – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
2:0 (1:0)
Getafe CF
Nedeľa 09.02.2014, 12:00 • Estadio El Sadar • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    To bolo to posledné čo sa v tomto zápase udialo, Osasuna dnes podala výborný výkon, k prvému gólu Rieru pridal v 88. minúte druhý kúsok Torres. Hostia nepodali dnes o nič horší výkon ako ich súper, no prekonať Fernándeza sa hráčom nepodarilo.

    Po dnešnom súboji sa tak Pamplona dotiahne práve na jeho dnešného súpera Getafe. S rovnakým počtom 25tich bodov bude po 23. kola aj Almería. Tieto tímy môže preskočiť ešte Elche, ktoré čaká večerný súboj proti Realu Valladolid.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:53:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Po priamom kope prišlo zakončenie Arroya, to skončilo tesne vedľa brány. Prípadný gól by napokon aj tak neplatil pre útočný faul jedného z hráčov hostí.
     
    90+3
    Getafe ešte získava priamy kop takmer na rohu pokutového územia, zapríčinil sa o to Lotiès, ktorý fauloval hráča súpera.
     
    90+2
    V nadstavenom čase sa už tempo hry poriadne zmiernilo, už ani Getafe nemá taký záujem o skorigovanie výsledku, zápas sa už viac menej len dohráva.
     
    90+1
    Nad rámec riadneho hracieho času sa budú nadstavovať ešte tri minúty.
     
    90
    Hostia sa ešte snažia aspoň o strelenie jedného gólu, Osasuna však pokračuje vo výborných defenzívnych výkonoch.
     
    89
    Je teda rozhodnuté, všetky tri body dnes zostanú na Estadiu El Sadar, aj keď by bola remíza zrejme spravodlivejšia.
     
    88
    Osasuna Pamplona dala gól! Nestalo sa tak, naopak do protiútoku sa vydala dvojica domácich hráčov, celú zodpovednosť však na seba prebral ROBERTO TORRES, ktorého nedostihol ani jeden z hráčov Getafe a tak mal veľa času na prekonanie Moyu!
     
    87
    Hostia získavajú ďalší rohový kop, teraz to je na rohové kopy vyrovnané 4:4, uvidíme, či sa im podarí z neho niečo vyťažiť.
     
    86
    Domáca defenzíva sa teraz poriadne zapotila! Po centri do šestnástky v nej nastal chaos, smerom na bránu pálili Colunga aj León, no ani jeden z nich neprestrelil defenzívny val Pamplony.
     
    85
    Ďalšiu rodiacu sa príležitosť hostí zastavil postranný rozhodca a jeho vztýčená zástavka, ktorá signalizuje postavenie mimo hry.
     
    85
    Na opačnej strane si na center z pravej strany naskakoval Armenteros, no tomu chýbali centimetre navyše a na loptu nedosiahol.
     
    84
    Adrián Colunga sa takmer dostal do samostatného úniku, no brankár Fernández včas vybehol a hodil sa zakončovateľovi pod nohy a čisto mu loptu odobral.
     
    83
    Alejandro Arribas nám ukázal jeho kopaciu techniku, z viac ako 20 metrov vypálil delovku, ktorá bola ešte tečovaná jedným z hráčov Getafe. To ale hlavný rozhodca nevidel a nariaďuje odkop od brány.
     
    82
    Pamplona sa takmer dostala do protiútoku, no nedôslednou hrou na pravom krídle sa hráči sami pripravili o loptu.
     
    81
    Začalo nám posledných desať minút riadnej hracej doby, León si hľadal dobrú pozíciu na strelu, no obrana všetky jeho pokusy úspešne zablokovala.
     
    80
    V hre sa pokračuje, Lolo opustil ihrisko v opatere lekárov, nevyzerá to však vážne, zrejme bude chcieť svojmu tímu pomôcť čím skôr.

    Andrej Marienka

    Góly: 7. Riera, 88. Torres

    Karty:   66. Armenteros (OSA) – 15. Lago (GET), 58. Alexis (GET), 67. Arroyo (GET), 73. Borja (GET)


    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Lotiès, Alejandro Arribas, Damià – Puñal, Silva – Cejudo, De las Cuevas, Armenteros – Oriol Riera
    Náhradníci: Asier Riesgo – Lolo, Acuña, Oier, Lobato, Roberto Torres, Loé

    Getafe CF: Moyá – Roberto Lago, Rafa, López, Álvaro Arroyo – Borja, Míchel – Diego Castro, Lafita, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Alexis, Lacen, Pablo Sarabia, Gavilán, Adrián Colunga, Juan Rodríguez

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada