Tottenham – Everton 1:0 (kon.) | Manchester United – Fulham 2:2 (kon.)
koniec
Manchester United
2:2 (0:1)
Fulham FC
Nedeľa 09.02.2014, 17:00 • Old Trafford (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Fulham FC dal gól!
    Neuveriteľné! Hostia predsa len neopustia Old Trafford s prázdnymi rukami! Famózny Sidwell rozobral v súboji Carricka a po následnej prihrávke do strany pálil Richardson. De Gea však jeho pokus z desiatich metrov vyrazil. Lopta vyletela do vzduchu, načo najlepšie zareagoval DARREN BENT, ktorý ju hlavou dotlačil do odkrytej bránky. Nedôraznosť Carricka a Vidiča stojí Diablov ďalšie dva body.
     
    90+3
    O domácu definitívu sa mohol postarať Juan Mata. Z pravej strany dostal dobrú prihrávku od striedajúceho Valenciu a španielsky dirigent sa okamžite pokúsil o streľbu. Jeho pokus spoza šestnástky však letel meter vedľa ľavej žrde.
     
    82
    Hostia musia razom myslieť i na ofenzívu a preto pošlú na trávnik Larnella Colea. Miesto mu na trávniku prenechal William Kvist.
     
    80
    Manchester United dal gól!
    Neuveriteľné peklo na Old Trafford pokračuje ďalej! Januzajov center odvrátil vo vápne Richardson, ktorý však poslal loptu iba k MICHAELOVI CARRICKOVI. Ten si na hranici šestnástky pripravil streleckú parketu a jeho zákrútená strela zapadla k pravej žrdi. United dokonali obrat!
     
    78
    Manchester United dal gól!
    Domáci sa po pekelnom závare predsa len dostali k vyrovnaniu! Evrov center našiel dobre postaveného Matu, ktorý však napálil loptu iba do Riiseho. Tá sa mu však po skrumáži vrátila späť na kopačku a Španielovu krížnu strelu dorazil do siete ROBIN VAN PERSIE.
     
    69
    David Moyes už na nič nečaká a púšťa sa do absolútneho vabanku. Namiesto Rafaela a Younga prichádza dvojica Chicharito a Valencia.
     
    65
    Ryan Tunnicliffe sa dnes príliš nepresadil a na jeho miesto tak prichádza ďalšia porcia skúseností. Na trávniku už máme bývalého reprezentačného kapitána Scotta Parkera.
     
    62
    Spomínaná domáca spása už prichádza na trávnik. Adnan Januzaj nahradí Darrena Fletchera a pokúsi sa privodiť obrat. Nebolo by to po prvýkrát.
     
    55
    Famózny, efektný a pohotový Stekelenburg drží hostí nad vodou. Young posielal prízemný center na Matu, ktorý si loptu spracoval a následne ju nabil Rooneymu. Ten pálil zo siedmich metrov pod brvno, kde sa však objavila zázračná pravačka holandského brankára a nasledovať tak bude iba rohový kop.
     
    46
    V prvom polčase prekvapivo striedali spokojnejší hostia. Namiesto Tankoviča prichádza Darren Bent. Jeho skúsenosti by sa mohli Chalupárom hodiť.
     
    39
    Na druhej strane mohol odpovedať Michael Carrick. Práve k nemu sa odrazil Evrov center a z hranice šestnástky sa poriadne oprel do lopty. Stekelenburg však vyrazil do strany a následnú Persieho dorážku zrazil Steve Sidwell. Nasledovať tak bude ďalší rohový kop.
     
    38
    Lenže už to mohlo byť o dva góly! Po domácom rohovom kope sa dostal k lopte Richardson, ktorý ťahal protiútok od vlastnej bránky. Pred šestnástkou si vymenil loptu s Tankovičom a po peknej narážačke mohol páliť z desiatich metrov. Jeho pokus však letel tesne nad.
     
    19
    Fulham FC dal gól!
    Na Old Trafford sa rodí obrovská senzácia! Tankovič odviedol výbornú prácu, keď sklepol dlhú loptu od Riethera, prihral ju pod seba na Holtbyho a následne na seba naviazal trojicu domácich zadákov. Holtby zodvihol hlavu, uvidel nabiehajúceho STEVENA SIDWELLA, ktorý si už zoči-voči de Geovi vedel rady. Obrovskej chyby sa dopustil Nemanja Vidič, ktorému hrdzavý záložník hostí poľahky ušiel.

    Erik Farkaš

    Góly: 78. Persie, 80. Carrick – 19. Sidwell, 90+4. Bent


    Manchester United: de Gea – Rafael, Smalling, Vidič (C), Evra – Fletcher, Carrick – Mata, Rooney, Young – van Persie
    Náhradníci: Lindegaard – Ferdinand, Giggs, Chicharito, Valencia, Kagawa, Januzaj

    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Burn, Heitinga, Riise – Sidwell (C), Kvist – Tunnicliffe, Holtby, Richardson – Tankovič
    Náhradníci: Stockdale – Hangeland, Kacaniklič, Duff, L. Cole, Parker, Bent

    Rozhodca: Kevin Friend – P. Kirkup, R. West – R. East