Tottenham – Everton 1:0 (kon.) | Manchester United – Fulham 2:2 (kon.)
koniec
Manchester United
2:2 (0:1)
Fulham FC
Nedeľa 09.02.2014, 17:00 • Old Trafford (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vitajte na pochmúrnom Old Trafford, kde ukončíme 25. kolo anglickej Premier League. Do „Divadla snov" pricestoval beznádejný Fulham.

    Skutočne už niet prijateľnejšieho súpera, proti ktorému by sa Devils mohli nakopnúť a započať tak výraznejšiu víťaznú sériu. Chalupári na záchranu strácajú štyri body a v posledných týždňoch preukázali jednoznačne najslabšiu výkonnosť. Na Old Trafford sa však v tejto sezóne odohralo hneď niekoľko senzácií. Dočkáme sa jednej takej i dnes?

    Tabuľkové postavenie:

    7. United: 12 – 4 – 8; skóre 39:29; body 40
    20. Fulham: 6 – 1 – 17; skóre 22:53; body 19

    Forma:

    United: P – V – V – P – V – P
    Fulham: P – P – P – R – P – V

    O 19 bodov horší, 7 víťazstiev chudobnejší, 6 priečok horšie postavený a 20 gólov impotentnejší. Taký je Moyesov zadrhávajúci sa stroj v porovnaní s minuloročnou Fergieho vražednou mašinou. David Moyes to po odchode velikána a pána Manchestru nemá ľahké. Sir Alex Ferguson predvádzal neuveriteľné kúsky i s menej zvučnými menami, akou sa honosila jeho konkurencia.
    Naplno sa to preukazuje až po jeho odchode, keď jeho náhradník prekonáva jeden negatívny rekord za druhým. Naposledy to bola prehra proti Stoke City (1:2), ktorá bola prvou od roku 1984! United sa dnes musia chytiť nielen pred záverečnou stíhacou jazdou na európske poháre, ale potrebujú sa naladiť i pred jarnými zápasmi v Lige majstrov.

    Proti zbedačenému Fulhamu by to malo ísť ako po masle. Cottagers sa nachádzajú v obrovskom útlme a vykúpenie im zatiaľ neprinášajú ani zimné posily. Mitroglou, Holtby, Heitinga či Dempsey sú hráčmi, o ktorých sa zaujímali i vyberanejšie európske celky. Vedenie Chalupárov tak odviedlo svoju prácu na výbornú a na rade je teraz tréner René Meulensteen. Tomu je prostredie na Old Trafford dobre známe, keďže tu strávil jedenásť rokov, z toho päť ako Fergusonov asistent.
    Zatiaľ to však vypadá, že od fenomenálneho Škóta veľa trikov nepochytil. Fulham prehral v posledných 16 ligových stretnutiach až trinásťkrát, vrátane ostatných štyroch prehier v rade. Dnes sa žiaľ pre Londýnčanov neočakáva nič iné, než rozšírenie tejto štatistiky.

    Vzájomné zápasy:

    02.11.2013; Fulham – ManUtd 1:3
    (Kačaniklić – Valencia, van Persie, Rooney)

    02.02.2013; Fulham – ManUtd 0:1
    (Rooney)

    26.01.2013; ManUtd – Fulham 4:1 (FA Cup)
    (2x Chicharito, Giggs, Rooney – Hughes)

    25.08.2012; ManUtd – Fulham 3:2
    (van Persie, Kagawa, Rafael – Duff, Vidič/VG)

    26.03.2012; ManUtd – Fulham 1:0
    (Rooney)

    21.12.2011; Fulham – ManUtd 0:5
    (Welbeck, Nani, Giggs, Rooney, Berbatov)

    Ďalším faktom, ktorý hrá pre Diablov, je absolútna dominancia vo vzájomných zápasoch. United vyhrali posledných jedenásť stretnutí na Old Trafford pri tridsiatich strelených góloch.
    Za posledných päťdesiat rokov tu Fulham vyhral iba raz. Bolo to v októbri 2003, keď si Sir Alex Ferguson odpykával disciplinárny trest. Z tribúny vtedy bezmocne prihliadal na prehru 1:3.

    Absencie:

    Diablom sa po vypršaní kartového trestu vracia kapitán Nemanja Vidič, ktorý v týždni oznámil letný odchod z Britských Ostrovov. Pri návrate by ho malo sprevádzať uzdravené duo Ferdinand-Jones.
    To sa už netýka Evansa, Fellainiho a Naniho, ktorí do dnešného zápasu s určitosťou nezasiahnu.

    Hosťom by sa dnes mali vrátiť krajní obrancovia Richardson a Riether. Mimo však zostanú ďalší zadáci Briggs a Riise.

    Z predchádzajúcich riadkov si jednoducho vyvodíme favorita dnešného zápasu. United však v tejto roli už niekoľkokrát v tejto sezóne zlyhali.
    Stratám sa nevyhýbajú ani na posvätnej tráve Old Trafford, kde prehrali už štyri ligové stretnutia, čo je už teraz najhoršia bilancia od sezóny 2001/02.
    Či sa im podarí vyhnúť prehĺbeniu tejto štatistiky, to sa dozvieme v nasledujúcich 90 minútach.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: de Gea – Rafael, Smalling, Vidič (C), Evra – Fletcher, Carrick – Mata, Rooney, Young – van Persie
    Náhradníci: Lindegaard – Ferdinand, Giggs, Chicharito, Valencia, Kagawa, Januzaj

    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Burn, Heitinga, Riise – Sidwell (C), Kvist – Tunnicliffe, Holtby, Richardson – Tankovič
    Náhradníci: Stockdale – Hangeland, Kacaniklič, Duff, L. Cole, Parker, Bent

    Rozhodca: Kevin Friend – P. Kirkup, R. West – R. East.
     
    -20
    V základne zostave Fulhamu sa nachádza i Ryan Tunnicliffe, ktorý v kádri Devils strávil 5 rokov. Za A-mužstvo však nikdy nehral a ostrý debut na Old Trafford ho čaká až teraz.
     
    -15
    Podobný osud má za sebou i Larnell Cole, ktorého dokonca čaká profesionálny debut. Zápas ale začne iba na lavičke. Tak uvidíme, ako sa bude bývalým hráčom United dariť.
     
    -10
    Pozornosť púta i absencia Konstantinosa Mitrogloua, ktorý by mal predstavovať záchranné koleso pre potápajúcich sa Cottagers. Zdravotne by mal byť v poriadku, ale napriek tomu sa nenachádza ani na lavičke.
     
    -5
    Na Old Trafford už znie populárny soundtrack od Billa Contiho – Fanfare for Rocky. Hráči nastupujú na trávnik, za malú chvíľku začíname.
     
    -1
    Úvodnému výkopu ešte predchádza spomienková minúta ticha, za obete mníchovskej tragédie z roku 1958. Leteckú katastrofu vtedy neprežilo 23 pasažierov, vrátane ôsmich hráčov. R. I. P. Busby Babes.
     
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop dnešného zápasu je už minulosťou. Obstarali ho domáci v červených dresoch. Fulham v bielom bude v prvom polčase útočiť sprava-doľava.
     
    2
    Úvod zápasu sa nesie v znamení rozháranej hry. Domáci to skúšali po ľavej strane, ale Ashley Young sa k centru nepretlačil.
     
    3
    Red Devils začínajú rozvážnou kombináciou z vlastnej polovice ihriska. Zatiaľ to však do šancí nerezultovalo.
     
    4
    Evrov center z ľavej strany odvrátil Dan Burn a po Rafaelovej prihrávke z druhej vlny sa bude kopať rohový kop.
     
    5
    United rozohrávali na prvú žrď, kde však úradoval John Hetinga, bývalý to Moyesov zverenec v liverpoolskom Evertone.
     
    6
    Patrice Evra dokázal nájsť uličku na Persieho, ale Francúzova prihrávka bola pridlhá a pri lopte bol skorej Stekelenburg.
     
    7
    Po prvýkrát sa k centru dostal i Young, ktorý na zadnej žrdi hľadal Rooneyho, pred ktorým však hlavičkoval Burn. Hosťujúci zadák však odvrátil iba na rohový kop.
     
    8
    Hostia ho rozohrali nakrátko, ale Ashely Young z ľavej strany neodcentroval, keď si ho postrážil pozorný Sascha Riether.
     
    9
    Smalling posielal dlhú loptu na van Persieho, na ktorú však Holanďan nemal nárok. Pred ním skákal vysoký Dan Burn.
     
    10
    Výborná defenzívna práca od Riethera znemožnila Persiemu zakončiť. Po chirurgickom reze pravého obrancu budú hrať Chalupári.
     
    11
    Manchester hrá tak, ako ho v tomto ročníku poznáme. Svoje útoky zakladá pomalou rozohrávkou z vlastnej polovice ihriska.
     
    12
    Pri prechode do ofenzívy to však často škrípe. Rovnako tomu bolo i po Evrovom centri, ktorý pristál iba na tribúne za bránkou.
     
    13
    Van Persie srdnato bojoval o loptu, ale jeho snaha je zastavená Kevinom Friendom. Proti Heitingovi si totiž pomáhal nedovolene.
     
    14
    Carrick šikovne prestrčil na Patrica Evru, ale ten svojou spätnou prihrávkou nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    15
    Tempo zápasu zatiaľ nenasvedčuje tomu, že by sme mali sledovať domáci kolotoč. Fulham sa zatiaľ bráni veľmi úspešne.
     
    16
    Ofenzívna stránka hostí však do týchto chvíľ prakticky neexistuje. Aj preto sme zatiaľ veľa vzrušenia nevideli.
     
    17
    Tak snáď sa ho dočkáme teraz. Pred Rafaelom odvracal Riise a nasledovať tak bude rohový kop z pravej strany.
     
    18
    Diabli sa však po rohu nepresadili a Chris Smalling si dokonca pomáhal v rozpore s pravidlami. Pokračujeme tak za bezgólového stavu.
     
    19
    Fulham FC dal gól!
    Na Old Trafford sa rodí obrovská senzácia! Tankovič odviedol výbornú prácu, keď sklepol dlhú loptu od Riethera, prihral ju pod seba na Holtbyho a následne na seba naviazal trojicu domácich zadákov. Holtby zodvihol hlavu, uvidel nabiehajúceho STEVENA SIDWELLA, ktorý si už zoči-voči de Geovi vedel rady. Obrovskej chyby sa dopustil Nemanja Vidič, ktorému hrdzavý záložník hostí poľahky ušiel.
     
    21
    Na Manchester United čaká poriadna práca. Zatiaľ sa ešte nedostali do žiadnej príležitosti a vo zvyšnom priebehu budú musieť doháňať jednogólové manko.
     
    22
    Domáci hráči sú však inkasovaným gólom značne obarení a o ich nápore zatiaľ niet ani náznaku. Na Old Trafford je razom mĺkvo.
     
    23
    Fulham sa teraz pravdepodobne sústredí iba na pevnú defenzívu a bude brániť cenný náskok. Uvidíme dokedy a ako úspešne.
     
    24
    Zatiaľ však nič nenasvedčuje tomu, že by sme sa mali dočkať rýchlej odpovede. Rafaelov center skončil iba u Stekelenburga.
     
    25
    Manchester United má zatiaľ 16-percentnú prevahu v držaní lopty, ale čo z toho, keď ju majú vo svojej moci ďaleko od hosťujúcej bránky.
     
    26
    Van Persie sa teraz nachádzal v krídelnom priestore a na jeho center tak nemal kto odpovedať. V pokoji si ho prebral Richardson.
     
    27
    Na druhej strane sa do šance rútil Tankovič, ale pred ním zasahoval Nemanja Vidič. Lopta je už u de Geu a opäť ideme dookola.
     
    28
    Pred Stekelenburgom to snáď po prvýkrát zahučalo, ale holandský brankár si poradil s Youngovym i Rafaelovym centrom.
     
    29
    Fletcherov center na Younga odvrátil Burn a neujala sa ani následná Carrickova koncovka z druhej vlny, ktorá letela mimo.
     
    30
    Dobrá dlhá lopta od Fletchera pristála na hlave Robina van Persieho, ktorý hlavičkoval pod seba. Tam sa však nenachádzal nik z jeho kolegov.
     
    31
    Devils sa postupne dostávajú do tempa, ale na vyrovnanie je to zatiaľ málo. Fulham už iba pozorne bráni.
     
    32
    Ďalší center z pravej strany letel na Rooneyho, ktorého tentokrát predskočil stopér John Heitinga.
     
    33
    United sa neustále snažia presadiť centrovanou loptou, ale Youngov oblúčik skončil opäť iba u Stekelenburga.
     
    34
    Všetkých jedenásť hráčov hostí sa nachádza pod loptou. Fulhamu sa však naďalej darí držať jednogólové vedenie.
     
    35
    V strede poľa je to stále veľký boj o každú loptu a domáci tak nemajú dostatok času na pokojnú a presnú rozohrávku.
     
    36
    Evra sa na ľavej strane nepresadil, keď ho zastavil Sascha Riether. Ten hrá do týchto chvíľ famózne stretnutie.
     
    37
    United pokračovali rohovým kopom, ktorý však poľahky odvrátil Richardson. Štandardky zatiaľ domácim nevychádzajú.
     
    38
    Lenže už to mohlo byť o dva góly! Po domácom rohovom kope sa dostal k lopte Richardson, ktorý ťahal protiútok od vlastnej bránky. Pred šestnástkou si vymenil loptu s Tankovičom a po peknej narážačke mohol páliť z desiatich metrov. Jeho pokus však letel tesne nad.
     
    39
    Na druhej strane mohol odpovedať Michael Carrick. Práve k nemu sa odrazil Evrov center a z hranice šestnástky sa poriadne oprel do lopty. Stekelenburg však vyrazil do strany a následnú Persieho dorážku zrazil Steve Sidwell. Nasledovať tak bude ďalší rohový kop.
     
    40
    Po rohovom kope sa k hlavičke dostal Vidič, ktorý však mieril iba do stredu bránky. Stekelenburg upokojuje situáciu.
     
    41
    Zápas má v závere prvého dejstva úžasné tempo. Prekvapujúco sa oň starajú oba celky.
     
    42
    Populárny RVP sa následne nachádzal v postavení mimo hru a s prvopolčasovým prežitím hostí to už vyzerá dobre.
     
    43
    Ich pohnútky neohrozil ani Ashley Young, ktorého center pred Rooneym odvrátil pozorný Burn. Ten hrá zatiaľ veľmi slušné stretnutie.
     
    44
    Young svojim centrom opäť nenašiel žiadneho zo svojich spoluhráčov, ale po Riiseho odvrátení bude nasledovať rohový kop.
     
    45
    Juan Mata od rohovej zástavky centroval na Smallinga, pred ktorým však na prvej žrdi skákal Dan Burn. Prvý polčas bude pokračovať ešte počas jednej nadstavenej minútky.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Na Old Trafford sa nám zatiaľ rodí senzácia prvého stupňa. Domáci sú síce aktívnejší a snažia sa dirigovať tempo. Cottagers však neustále hrozia po rýchlych brejkoch, vďaka čomu sa dočkali i senzačného vedenia. Udržia si ho Chalupári i v druhom polčase?

    To sa dozvieme približne od 18:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V prvom polčase prekvapivo striedali spokojnejší hostia. Namiesto Tankoviča prichádza Darren Bent. Jeho skúsenosti by sa mohli Chalupárom hodiť.
     
    47
    Rafael začína druhé dejstvo centrovanou loptou na Rooneyho, ktorá však postrádala akúkoľvek presnosť. Rozohrávať tak bude Stekelenburg.
     
    48
    Domáci zatiaľ pokračujú v prvopolčasovej mizérii. Po Vidičovej spätnej prihrávke poslal de Gea loptu iba to outu a hostia budú vhadzovať.
     
    49
    Michael Carrick posielal dobrý prudký center na Rooneyho, ktorý sa však proti Kvistovi nepresadil. Následne nepochodil ani prudký center od Evru.
     
    50
    Po Youngovej prihrávke posielal prudký center na päťku Persie, ale bol to práve Holanďan, kto mal byť na jeho konci. Zatiaľ do Diablom nejde.
     
    51
    Domáci sa neustále snažia presadiť centrovanými loptami zo strán, ale prečo? Nenachádza sa tam predsa žiaden zakončovateľ typu Negredo či Benteke.
     
    52
    Červeným nepomohol ani Wayne Rooney, ktorý si proti Rietherovi pomáhal nedovolene. Minútky postupne plynú.
     
    53
    Hosťom tak naďalej stačí jediná strela na bránku, o ktorú sa postaral Steve Sidwell. Uvidíme, či napokon nebude jediným strelcom v zápase.
     
    54
    Opäť a stále dookola... Centrovaná lopta na Persieho, ktorú však s maximálnym kľudom zbiera Dan Burn.
     
    55
    Famózny, efektný a pohotový Stekelenburg drží hostí nad vodou. Young posielal prízemný center na Matu, ktorý si loptu spracoval a následne ju nabil Rooneymu. Ten pálil zo siedmich metrov pod brvno, kde sa však objavila zázračná pravačka holandského brankára a nasledovať tak bude iba rohový kop.
     
    56
    Po rohovom kope sa Devils nepresadili a následne už Brazílčan Rafael zakončoval z postavenia mimo hry.
     
    57
    Fulham sa naďalej bráni veľmi srdnato a striedajúceho Benta sme ešte pri lopte ani nevideli. Zatiaľ to Chalupárom vychádza.
     
    58
    Po Persieho spracovaní mal zahrať rukou Dan Burn, ale Kevin Friend na biely bod neukázal a nasledovať tak bude odkop od hosťujúcej bránky.
     
    59
    Red Devils sa naďalej presadzujú len veľmi ťažko. Stará sa o to výborná trojica Burn, Heitinga a Sidwell.
     
    60
    Ojedinelý hosťujúci protiútok končí u de Geu a Londýnčania sa okamžite sťahujú späť pred Stekelenburga.
     
    61
    Z teplákovej súpravy sa už vyzlieka Adnan Januzaj a na Old Trafford to razom ožíva. Tínedžer sa už čoskoro dostane na trávnik.
     
    62
    Spomínaná domáca spása už prichádza na trávnik. Adnan Januzaj nahradí Darrena Fletchera a pokúsi sa privodiť obrat. Nebolo by to po prvýkrát.
     
    63
    Januzaj sa nám okamžite prezentoval dlhou loptou na Younga, ktorý nabil Rooneymu, ale ten už akrobaticky nezakončil.
     
    64
    Ďalšia domáca akcia je stroskotáva na zástavke postranného rozhodcu, ktorý odmával Youngove postavenie mimo hry.
     
    65
    Ryan Tunnicliffe sa dnes príliš nepresadil a na jeho miesto tak prichádza ďalšia porcia skúseností. Na trávniku už máme bývalého reprezentačného kapitána Scotta Parkera.
     
    66
    Januzaj opäť preukázal svoj inštinkt, ale Youngovi sa po jeho centri už zadovka na Rooneyho nepodarila. Loptu spacifikoval opäť Burn.
     
    67
    Rafael následne centruje z pravej strany iba do bočnej siete a jeho spoluhráči sa naňho poriadne hnevajú.
     
    68
    Young kazí ďalší rohový kop, ktorý končí za bránkovou čiarou. Stekelenburg bude rozohrávať a pomaly už môže prejsť na maximálnu časovú údržbu.
     
    69
    David Moyes už na nič nečaká a púšťa sa do absolútneho vabanku. Namiesto Rafaela a Younga prichádza dvojica Chicharito a Valencia.
     
    70
    Medzitým pálil Wayne Rooney, ktorý však z hranice šestnástky strielal opäť mimo. Jeho pokusu chýbali dobré dva metre.
     
    71
    Januzaj ideálne namazal Rietherovi a na Old Trafford to iba tak zahučalo nespokojnosťou. Takýmto štýlom sa domáci nedočkajú ani vyrovnania.
     
    72
    Nemanja Vidič zbúral v hlavičkovom súboji Lewisa Holtbyho, ale naďalej pokračujeme bez žltej karty.
     
    73
    Uvidíme však, či bude pokračovať samotný Holtby, ktorý to v predchádzajúcom súboji poriadne schytal. Na trávniku teraz prebieha jeho ošetrovanie.
     
    74
    Van Persie uvoľnil na ľavej strane Januzaja, ktorý však opäť nedostal loptu do vápna. Namiesto toho poslal katastrofálny center, ktorý skončil až na protiľahlej tribúne.
     
    75
    Po ňom sa v rohu ihriska nepresadil ani Mata, ktorý si od hlavného rozhodcu nevypýtal ani outové vhadzovanie. Štvrťhodinka do konca.
     
    76
    Robin van Persie po dlhšom čase v koncovke, ale loptu napálil iba do Heitingu. Následne ju do bezpečia poslal Riise.
     
    77
    Van Persie ani po druhýkrát neprestrelil húštinu tiel, keď zasiahol iba Johna Heitingu. Fulham naďalej žije.
     
    78
    Manchester United dal gól!
    Domáci sa po pekelnom závare predsa len dostali k vyrovnaniu! Evrov center našiel dobre postaveného Matu, ktorý však napálil loptu iba do Riiseho. Tá sa mu však po skrumáži vrátila späť na kopačku a Španielovu krížnu strelu dorazil do siete ROBIN VAN PERSIE.
     
    80
    Manchester United dal gól!
    Neuveriteľné peklo na Old Trafford pokračuje ďalej! Januzajov center odvrátil vo vápne Richardson, ktorý však poslal loptu iba k MICHAELOVI CARRICKOVI. Ten si na hranici šestnástky pripravil streleckú parketu a jeho zákrútená strela zapadla k pravej žrdi. United dokonali obrat!
     
    82
    Hostia musia razom myslieť i na ofenzívu a preto pošlú na trávnik Larnella Colea. Miesto mu na trávniku prenechal William Kvist.
     
    83
    Atmosféra na Old Trafford okamžite nadobúda nový rozmer. Valencia pokračoval ďalším centrom, ktorý odvrátil Riise.
     
    84
    Krátko nato prišiel strelecký pokus od Carricka, ktorý však strieľal iba do stredu bránky. Už sa však hrá podľa domácich plánov.
     
    85
    Januzaj sa na ľavej strane nepresadil, keď ho zastavil Cole. Evra sa už s vhadzovaním tak neponáhľa, ako ešte pred niekoľkými minútami.
     
    86
    Wayne Rooney extrémne vypomáha i defenzíve. Tentokrát si poradil s agilným Holtbym, ktorého kľučku dokonale prečítal.
     
    87
    Januzaj priniesol so sebou žiadaný vietor a po jeho ďalšom centri sa bude kopať rohový kop z ľavej strany.
     
    88
    Ďalšia mela pred Stekelenburgom, keď sa lopta poodrážala až k Chicharitovi, ktorý však z piatich metrov prekopáva hosťujúcu bránku.
     
    89
    Rooney prenášal loptu na Valenciu, pred ktorým zasahoval Riise. Loptu však odkopol iba do outu a sekundičky tak naďalej ubiehajú.
     
    90
    David Moyes už netrpezlivo vyčkáva na koniec dnešného stretnutia. Síce s problémami, ale tri body sú už blízko.
     
    90+1
    David Moyes a celý Manchester United bude musieť prečkať ešte päť nadstavených minút, ktoré pridáva Kevin Friend.
     
    90+2
    Hostia sú po defenzívnej šichte maximálne vyčerpaní a už zrejme nemajú paru nato, aby favorita potrápili.
     
    90+3
    O domácu definitívu sa mohol postarať Juan Mata. Z pravej strany dostal dobrú prihrávku od striedajúceho Valenciu a španielsky dirigent sa okamžite pokúsil o streľbu. Jeho pokus spoza šestnástky však letel meter vedľa ľavej žrde.
     
    90+4
    Fulham FC dal gól!
    Neuveriteľné! Hostia predsa len neopustia Old Trafford s prázdnymi rukami! Famózny Sidwell rozobral v súboji Carricka a po následnej prihrávke do strany pálil Richardson. De Gea však jeho pokus z desiatich metrov vyrazil. Lopta vyletela do vzduchu, načo najlepšie zareagoval DARREN BENT, ktorý ju hlavou dotlačil do odkrytej bránky. Nedôraznosť Carricka a Vidiča stojí Diablov ďalšie dva body.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Dnešný zápas nám ponúkol všetko, čo zdobí anglickú Premier League. Outsider stretnutia sa chopil rýchleho a šokujúceho vedenia. Diabli však desať minút pred koncom dvomi zlepenými gólmi otočili priebeh stretnutia. Fulham sa v závere vydal ešte na poslednú výpravu, za ktorú bol odmenení gólom a tým pádom i cenným bodíkom. Manchester United stráca na Ligu majstrov 9 bodov. Fulham zas na záchranu 4.

    S týmto konštatovaním sa s Vami lúčim, ďakujem za pozornosť. Nezabúdajte, že ďalšie kolo Premier League je tu už v utorok. (18:58:15)

    Erik Farkaš

    Góly: 78. Persie, 80. Carrick – 19. Sidwell, 90+4. Bent


    Manchester United: de Gea – Rafael, Smalling, Vidič (C), Evra – Fletcher, Carrick – Mata, Rooney, Young – van Persie
    Náhradníci: Lindegaard – Ferdinand, Giggs, Chicharito, Valencia, Kagawa, Januzaj

    Fulham FC: Stekelenburg – Riether, Burn, Heitinga, Riise – Sidwell (C), Kvist – Tunnicliffe, Holtby, Richardson – Tankovič
    Náhradníci: Stockdale – Hangeland, Kacaniklič, Duff, L. Cole, Parker, Bent

    Rozhodca: Kevin Friend – P. Kirkup, R. West – R. East