Tottenham – Everton 1:0 (kon.) | Manchester United – Fulham 2:2 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
1:0 (0:0)
Everton FC
Nedeľa 09.02.2014, 14:30 • White Hart Lane (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    85
    V závere zápasu ešte prichádza veľký okamih pre Jermaina Defoa, ktorý dostane príležitosť sa rozlúčiť s White Hart Lane. Za niekoľko dní sa totiž sťahuje do MLS. Miesto mu na záverečnú pasáž prenechal Lennon.
     
    74
    Krátko nato prichádza i Aiden McGeady, ktorý nahradí Osmana. Zdravotný stav Lacinu Traorého tak zrejme nie je dostatočne uspokojivý. Za daného stavu by ho inak Martínez určite použil.
     
    73
    Steven Naismith skutočne odchádza, ale na jeho miesto nepríde Lacina Traoré. Škóta nahradí barcelonsky hráč Gerard Deulofeu.
     
    67
    Domáci sa okamžite pokúsia vystužiť stredovú formáciu a namiesto Paulinha tak príde ortodoxný defenzívny stredopoliar Étienne Capoue.
     
    64
    Následne sa na trávnik dostane i ďalší „golden boy" anglického futbalu. Namiesto Pienaara prichádza 19-ročný Ross Barkley.
     
    59
    Domáci snáď konečne dostanú krídla. Namiesto Christiana Eriksena prichádza uzdravený Andros Townsend, ktorý po dvojmesačnej absencii dostane niečo vyše polhodinky hracieho času. Tak nechajme sa prekvapiť, čo nám predvedie.

    Erik Farkaš

    Góly: 65. Adebayor

    Karty:   87. Dembélé (TOT)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Dawson (C), Vertonghen, Rose – Paulinho, Dembélé – Lennon, Bentaleb, Eriksen – Adebayor
    Náhradníci: Friedel – Kaboul, Soldado, Capoue, Naughton, Townsend, Defoe

    Everton FC: Howard – Coleman, Jagielka (C), Distin, Baines – Barry, McCarthy – Mirallas, Osman, Pienaar – Naismith
    Náhradníci: Joel – Hibbert, McGeady, Deulofeu, Stones, L. Traoré, Barkley

    Rozhodca: Mark Clattenburg – S. Beck, D. Bryan – P. Dowd