Valencia – Real Betis 5:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Malaga 4:1 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 4:2 (kon.)
Almería – Atlético Madrid 2:0 (kon.)
koniec
UD Almería
2:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 08.02.2014, 22:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Duel tak skončil prekvapujúcim výsledkom, ale domáci si body určite zaslúžili viac. Dnes je to odo mňa všetko, ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (23:51:48)
     
    Madrid sa trápil aj po zmene strán a keďže stále nedával gól, na svoje si prišli fanúšikovia podceňovanej Almerie. Najprv krásnym sólom napálil do dvoch žrdí naraz Vidal, ale po presnom centri, ktorý skončil v sieti, sa domáci radovali z gólu Verzu. Ten istý hráč potom pridal poistku z penalty, čím korunoval zlý výkon brankára Aranzubiu. Nechal sa vylúčiť a svojmu tímu dnes príliš nepomohol ani pri prvom góle.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Je tu ďalšie striedanie, do hry ešte príde namiesto Jonathana Zonga Diaz.
     
    90+3
    Lopta je ďaleko od brány Estebana, domáci dokonca zahrávajú rohové kopy.
     
    90+2
    Almeria predviedla životný výkon, stihla vymazala z hry Diega Costu, Diego pre zmenu mieril dobrými strelami nepresne a v závere nedokázala ustrážiť aktivitu rýchlikov v bieločervenom drese.
     
    90+1
    Rozhodca ešte nadstavuje 5 minút.
     
    90
    Corona príde do hry namiesto Susa.
     
    89
    To by sa už musel stať obrovský zázrak, aby hostia ešte stihli s výsledkom niečo urobiť. Sám tomu už neverí zrejme ani tréner Simeone.
     
    88
    Dnes sa v Almerii doslova spať nebude, bezduchý výkon hostí od začiatku ešte podčiarkol chybou a vylúčením Aranzubia. Verza nezaváhal a takmer naisto priblížil tri body pre svoj tím.
     
    87
    Almería dala gól! Neskutočné sa stalo reálom, domáci dávajú druhý gól! JOSE GARCIA VERZA si vybral pravú stranu, kým Gabi mieril doľava a Almeria sa teda dostáva do dvojgólového vedenia.
     
    86
    Do brány musí ísť hráč z poľa, vzal to na seba Gabi! Následne bude čeliť pokutovému kopu, ktorý zahrá Verza. Strelec doposiaľ jediného gólu v dueli.
     
    85
    Jonathan po chybe Aranzubiu takmer stihol dať gól do prázdnej brány, lenže ten ho zatiahol a zavinil pokutový kop! Dostal následne aj červenú kartu.
     
    85
    Bola nariadená penalta pre Almeriu!
     
    85
    Vie to aj Diego Simeone, do konca duelu už veľa času nezostáva. Tento týždeň tak vyzerá pre hostí čierne, po výprasku s Realom prehráva aj teraz a momentálne má skóre 0:4.
     
    84
    Najlepšia obrana ligy dostáva poriadne zabrať v ostatných minútach a pritom musí myslieť na útok a čím skôr vyrovnať.
     
    84
    Alex Vidal sa opäť vydal do peknej šance s individuálnou príchuťou a keď sa preštrikoval cez troch hráčov, nechal vyniknúť Aranzubiu!
     
    83
    Tento výsledok by iste letel do sveta, Madrid doposiaľ prehral len jediný zápas. Dnes sa mu však nedarí podľa predstáv a pár minúť pred koncom na ihrisku Almerie šokujúco prehráva.
     
    82
    Z toho gólu sa musia okrem Almerie veľmi tešiť aj v Madrid v tej časti "merengues" a tiež aj v Barcelone. Po zajtrajšku môžu mať 3 tímy na špici ligy zhodne po 57 bodov.

    Góly: 81. Verza, 87. Verza (pen.)

    Karty:   42. Soriano (ALM), 58. Suso (ALM) – 23. Diego (MAD), 57. Garcia (MAD)   85. Aranzubia (MAD)


    UD Almería: Esteban – Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier – Suso, Verza, F. Soriano (C), Azeez, Vidal – Zongo.
    Náhradníci: Julián – M. Silva, H. Martínez, Tébar, Corona, Díaz, Barbosa.

    Atlético Madrid: Aranzubia – Manquillo, Godín, Miranda, Torres Juanfran – Koke, Tiago, Diego, Gabi (C), Turan – D. Costa.
    Náhradníci: Bono – Alderweireld, Insúa, M. Suárez, C. Rodríguez, J. Sosa, Adrián.

    Rozhodca: Teixeira – Díaz, Torre (Abad)