Třinec – Litvínov 6:2 (kon.) | Zlín – Slavia 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:8 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:0 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 0:1 (po pr.)
Sparta Praha – Kladno 6:0 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
3:8 (0:3, 2:2, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
cz Utorok 04.02.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I druhé vyloučení Sikory je potrestáno. Ondřej Roman vyhrál vhazování a RUDOLF HUNA vymíchal gólmana Růžičku, aby vstřelil osmý gól svého týmu. Asistence: Ondřej Roman.
     
    51:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí využívají třetí přesilovku. Jiří Burger poslal puk na modrou a byl to opět MICHAL BARINKA, kdo si pro něj dojel a z první ho napálil tak tvrdě, že Růžička nestihl zareagovat. Asistence: Jiří Burger, Ondrej Šedivý.
     
    44:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí bleskově vrací stav na rozdíl tří branek. Vojtěch Kubinčák vyhrál vhazování, Radek Havel vypálil od modré a JOSEF STRAKA tečoval kotouč za záda Filipa Šindeláře, čímž využil přesilovou hru. Asistence: Radek Havel, Martin Šagát.
     
    43:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté po šanci Sikory rychle otočili hru a spěchali dopředu ve třech, Roman Szturc poslal nahození na Martina Růžičku a odražený kotouč pohodlně doklepl za záda chomutovského gólmana RUDOLF HUNA. Asistence: Roman Szturc, Ondřej Roman.
     
    34:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ondřej Roman to teď udělal parádně. Zajel za bránu a naznačil pohyb, pak bleskově vrátil puk zpátky a ROMAN SZTURC, měl před sebou k trefení naprosto prázdnou bránu. Asistence: Ondřej Roman, Tomáš Kudělka.
     
    31:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Karol Sloboda rozehrál na hůl ONDŘEJE ROMANA, který hladce po mantinelu objel domácí obranný val a švihem zápěstím propálil Růžičku k bližší tyči. Využívá tak přesilovou hru a Hosté opět vedou o dva góly. Asistence: Karol Sloboda.
     
    28:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je to už jen o gól! Další rychlý protiútok řešil Vojtěch Kubinčák střelou, kterou vyrazil Šindelář jen před sebe, puk projel pod hokejkami dvou hráčů až k MARISU JASSOVI, který do odkryté brány vstřelil svůj první gól v pirátském dresu. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Josef Straka.
     
    27:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    NIKOLA GAJOVSKÝ sebral na červené čáře odražený kotouč, udělal tři rychlé kroky a už byl za obranou sám tváří v tvář Filipu Šindelářovi. Naznačil blafák do bekhendu a ještě si stihl stáhnout kotouč na druhou stranu, aby poslal puk za záda hostujícího gólmana. Bez asistence:
     
    19:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Třetí nejistý zákrok Kostúra a třetí puk v jeho síti. Piráti nedokázali pořádně vyhodit puk a Jiří Burger chvíli váhal se střelou, pak nakonec přihrál MICHALU BARINKOVI a to se ukázalo být nejlepším řešením. Olympijský reprezentant napřáhl a rychle letící puk propadl Kostúrovou výstrojí. Asistence: Jiří Burger, Ondrej Šedivý.
     
    15:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dva góly! Opět udeřila první formace hostujícího týmu. Jiří Burger přihrál od mantinelu před bránu ONDREJI ŠEDIVÉMU, který bekhendem z otočky našel skulinku mezi položenými betony brankáře Kostúra a střílí druhou branku dnešního večera. Asistence: Jiří Burger, Peter Húževka.
     
    13:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté udeřili z rychlého protiútoku. Situaci tři na dva vyřešil Peter Húževka přihrávkou najetému Burgerovi. Ten jen půjčil kotouč Kostúrovým betonům a dvojitou dorážku proměnil v gól ONDREJ ŠEDIVÝ. Asistence: Jiří Burger, Peter Húževka.

    Kryštof Kousal

    Góly a asistencie: 28. Gajovský, 29. Jass (Kubinčák, Straka), 45. Straka (Havel, Šagát) – 14. Šedivý (Burger, Húževka), 16. Šedivý (Burger, Húževka), 20. Barinka (Burger, Šedivý), 32. Roman (Sloboda, Šindelář), 35. Szturc (Roman, Kudělka), 44. Huna (Szturc, Roman), 52. Barinka (Burger, Šedivý), 59. Huna (Roman)


    Piráti Chomutov: Kostúr (21. Růžička) – J. Stehlík, Jass, Havel, Krstev, Bartejs, Lojek, Tejnor – D. Hruška, Sikora, Hřebejk – Šagát, Straka, Kubinčák – Balej, Gajovský, Hromas – Kaše, Kämpf, Bombersback
    HC Vítkovice Ridera: Šindelář – Barinka, M. Hruška, Kudělka, Sloboda, R. Stehlík, Kovář, Štencel – Húževka, Burger, Šedivý – Kucsera, Roman, Huna – Szturc, Valčák, Káňa – Němec, Kolouch

    Rozhodca: Jeřábek, Čech – Brejcha, Suchánek