Třinec – Litvínov 6:2 (kon.) | Zlín – Slavia 4:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 3:8 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:0 (kon.) | Hradec Králové – Pardubice 0:1 (po pr.)
Sparta Praha – Kladno 6:0 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
cz Utorok 04.02.2014, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácím to vyšlo až v klasické výhodě. Rozhozená obrana Kladna inkasuje po akci na jejímž konci pálil po Přibylově přihrávce do odkryté klece KAREL KUBÁT, ten tak dnes skóruje už podruhé. Asistence: Daniel Přibyl a Ivan Rachůnek.
     
    37:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obránce Doudera zmatkoval před vlastní brankou, puk mu odebral Jaroslav Hlinka, přenechal jej PETRU TONOVI a ten bekhendem procedil puk do branky! Stává se tak nejproduktivnějším hráčem v historii Sparty! Historický moment! A souběžně s ním je Jaroslav Hlinka nejlepším aisistentem! Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    19:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak ještě jednou se rozvlnila síť za gólmanem Cikánkem, pro kterého to dnes není hezké představení. KAREL KUBÁT se dostal ke kotouči kousek za modrou čarou, nerozpakoval se a dělovkou jej napálil do levého horního rohu! Asistence: Bez asistence.
     
    12:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Klidovou pasáž rozčísli opět sparťané krásnou akcí. Ve středním pásmu si Hlinka narazil puk s KARLEM PILAŘEM a ten střílel do tyčky, puk se pak odrazil do zad Cikánka a od něj do branky. Sparta vede 3:0. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    06:43
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kladenská obrana dostává další úder! Z pravého křídla vypálil Petr Ton, Cikánek puk jen vyrazil před sebe a obránci nepokryli dojíždějícího ADAMA POLÁŠKA, který již s dorážkou neměl problém. Asistence: Petr Ton a Jaroslav Hlinka.
     
    04:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla neuvěřitelná akce! Unikající Buchtele už mohl sám zakončit, ale bekhendem zpětně mezi svýma nohama našel lépe postaveného LUKÁŠE KLIMKA a ten bekhendovou kličkou nedal Cikánkovi šanci. Asistence: Jan Buchtele a Jan Švrček.

    Robin Mana

    Góly a asistencie: 5. Klimek (Buchtele, Švrček), 7. Polášek (Ton, Hlinka), 13. Pilař (Hlinka), 20. Kubát, 38. Ton (Hlinka), 44. Kubát (Přibyl, I. Rachůnek)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Krejčík, Pilař (A), Švrček, Polášek, Kubát, Philipp, Sičák – Rolinek (C), Hlinka (A), Ton – T. Rachůnek, Pech, Kumstát – Buchtele, Simon, Klimek – I. Rachůnek, Přibyl, Forman. Trenér: Josef Jandač.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Chábera) – Kaberle (C), Růžička, Doudera, Jankovič, Hořava, Majeský, Gutwald, Černošek (A) – Zagrapan, Dragoun, Bajaruns – Bílek, Havlíček, Tenkrát (A) – Eberle, Lukáč, Rudovský – Machač, Dalecký, Šilhavý. Trenér: Jiří Čelanský.

    Rozhodca: Fraňo, Hodek – Kostka, Bláha

    Diváci: 7 390