Estónsko – Srbsko 7:2 (kon.) | Slovensko – Švajčiarsko 2:10 (kon.)
koniec
Estónsko
7:2 (1:1, 3:1,3:0)
Srbsko
Štvrtok 30.01.2014, 16:00 • HANT Aréna, Bratislava • Kvalifikácia MS (muži)
Predzápasové kurzy
     
    58:14
    Estónsko dalo gól! Veersalu sa presúval v priestore za bránou smerom k rohu palubovky, keď našiel v tejto chvíli medzi deliacou čiarou a veľkým bránkoviskom OSKARA SALMU, ktorý strelou švihom trafil priestor pri pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Siim Veersalu.
     
    54:58
    Estónsko dalo gól! Estónci sa dostali do štvorgólového vedenia. Paul Piik sa dostal s loptičkou do rohu palubovky odkiaľ našiel pred veľkým bránkoviskom voľného RANIERA KOMIHO, ktorý stihol ešte pred pádom na zem umiestniť loptičku do pravého vinkla!
    Asistenciu si pripísal Paul Piik.
     
    47:05
    Estónsko dalo gól! Estónci zvyšujú už na 5:2! Woiduma krásne nabil krížnou prihrávkou z rohu palubovky ROMANOVI PASSOVI, ktorý tvrdou delovkou trafil cez zakrytý výhľad Novakoviča priestor pri pravej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Andreas Woiduma a je to už tretia v tomto stretnutí!
     
    39:22
    Estónsko dalo gól! Estónci využívajú početnú výhodu! Jonas Thomsson si pripravil loptičku na prave strane odkiaľ pálil na bránu. Loptičku vyrazil pred seba gólman Novakovič, ale JOHAN STROMFELT bol pri lotpičke skôr ako srbský hráč a pohodlne dorazil Thomssonovu strelu!
    Asistenciu si pripísal Jonas Thomsson.
     
    33:42
    Estónsko dalo gól! Po Stromfeltovej strele spoza deliacej čiary sa dostal k loptičke za bránu Markus, ktorý posunul loptičku osamotenému ANDREASOVI WOIDUMOVI pred bránou, ktorý z prvej trafil loptičku do pravého horného rohu!
    Asistenciu si pripísal Patrik Markus.
     
    23:57
    Estónsko dalo gól! Estónci vyrovnávajú! Woiduma sa presúval po ľavej strane, keď našiel pri deliacej čiare pred veľkým bránkoviskou JONASA THOMSSONA, ktorý strelou bekhendom prekonal srbského gólmana.
    Asistenciu (druhú v tomto zápase) si pripísal Andreas Woiduma.
     
    22:10
    Srbsko dalo gól! Srbi sa dostávajú do vedenia! V centrálnej oblasti našiel peknou prihrávkou MILANA JAKŠIČA aktívny Miškovič a Jakšič zakončil ku pravej žrdke estónskeho gólmana.
    Asistenciu si pripísal na svoje konto Alexander Miškovic.
     
    15:33
    Srbsko dalo gól! Alexander Milovanovič našiel peknou prihrávkou po postupnej rozohrávke svojho tímu pred bránou ALEXANDRA ZORIČA, ktorý si loptičku presunul na forhend a z otočky trafil odkrytý priestor Oigeho brány!
    Asistenciu si pripísal Marko Stožinič.
     
    09:17
    Estónsko dalo gól! Woiduma získal puk po vyhodení svojich spoluhráčov na pravej strane a posielal prihrávku na PATRIKA MARKUSA, ktorý strelou do pravého horného rohu prekonal Novakoviča vo veľkom bránkovisku!
    Asistenciu si pripísal Andreas Woiduma.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 10. Markus (Woiduma), 24. Thomsson (Woiduma), 34. Woiduma (Markus), 40. Stromfelt (Thomsson), 48. Pass (Woiduma), 55. Komi (Piik), 59. Salm (Veersalu) – 16. Zorič (Stožinič), 23. Jakšič (Miškovic)


    Estónsko: Oige (Saastamoinen) – Tamme, Salm – Stromfelt, Pass – Adamson, Kramm – Veersalu, Maalt, Kallion – Woiduma, Markus, Thomsson – Tasa, Komi, Koiv – Piik
    Srbsko: Novakovič (Adžič) – Radovanov, Stožinič – Stojanovič, Gočič – S. Nikolič, Avramovič – Zorič, Milovanovič, Aršič – Vučkovič, Banda, Miškovič – Gajdaš, Rajčič, Jakšič – N. Nikolič

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula