Švajčiarsko – Belgicko 20:0 (kon.) | Srbsko – Slovensko 3:6 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
20:0 (7:0, 5:0, 8:0)
Belgicko
Streda 29.01.2014, 16:00 • Hant Aréna, Bratislava (Slovensko) • Kvalifikácia MS (muži)
Predzápasové kurzy
     
    54:51
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú na svoje konto jubilejný dvadsiaty gól! Po peknej prihrávke od Grafa sa k loptičke na ľavej strane dostal NICO SCALVINONI, ktorý sa presadil cez belgickú defenzívu dobrými kľučkami a následne si skvele vychutnal aj gólmana Michielsa. Asistenciu si pripisuje Luca Graf.
     
    52:59
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú svoj devätnásty gól už po dvoch sekundách presilovej hry! Po skvelej krátkej prihrávke od Marca Olivera Gerbera z centrálnej časti v štandardnej situácii sa k loptičke dostal MANUEL ENGEL, ktorý vymietol sieť v belgickej bráne. Asistenciu si pripisuje Marc Oliver Gerber.
     
    50:29
    Švajčiarsko dalo gól!
    Je tu ďalší gól Švajčiarska. Po fantasticky načasovanej bekhendovej prihrávke z ľavej strany od Riediho sa k zakončeniu z prvej v centrálnej časti dostal MICHAEL ZUERCHER, ktorý nedal belgickej defenzíve žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Paolo Riedi.
     
    49:14
    Švajčiarsko dalo gól!
    Náskok Helvétov sa takmer v polovici tretej tretiny opäť zvyšuje. Po skvelej bekhendovej prihrávke z ľavej strany od Berryho sa k loptičke v centrálnej časti dostal PATRICK MENDELIN, ktorý prepálil všetko, čo mu stálo v ceste pekne umiestneným švihom. Asistenciu si pripisuje Kevin Berry.
     
    46:11
    Švajčiarsko dalo gól!
    Najproduktívnejší hráč švajčiarskej najvyššej florbalovej ligy – NICO SCALVINONI si na svoje konto pripisuje gól, keď po skvelej prihrávke do Riediho nedal strelou pod hornú žŕdku belgickej brány Michielsovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Paolo Riedi.
     
    45:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú na svoje konto aj pätnásty gól! Hofbauer potiahol loptičku pred švajčiarskú bránu, následne skvelou zadovkou našiel EMANUEL ANTENER, ktorý svojou delovkou nedal belgickej defenzíve šancu. Asistenciu si pripisuje Christoph Hofbauer.
     
    41:06
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú do belgickej brány ďalší gól! Po fantastickej krížnej prihrávke od Schmockera sa k loptičke v belgickom bránkovisku dostal najstarší Švajčiar – MICHAEL ZUERCHER, ktorý už len trafil odkrytu belgickú svätyňu. Asistenciu si pripisuje Kaspar Schmocker.
     
    40:33
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú svoj trinásty gól hneď v úvode tretej tretiny. Po fantastickej prihrávke spoza belgickej brány od Antener sa k loptičke dostal obranca FLORIAN KUCHEN, ktorý nedal gólmanovi Michielsovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Emanuel Antener.
     
    36:41
    Švajčiarsko dalo gól!
    Je tu piaty gól Švajčiarska v druhej tretine. Po peknej prihrávke od sa k loptičke v centrálnej časti dostal MARTIN JOSS, ktorý pálil z prvej a nedal gólman Michielsovi v belgickej bráne žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Joel Friolet.
     
    33:54
    Švajčiarsko dalo gól!
    Začínam mať pocit, že tento zápas sa mení na poriadnu exhibíciu. Po parádnej prihrávke z ľavej strany od Mendelina sa k loptičke na pravej strane dostal ADRIAN ZIMMERMANN, ktorý bez problémov prekonal gólmana Michielsa. Asistenciu si pripisuje Patrick Mendelin.
     
    33:34
    Švajčiarsko dalo gól!
    Belgičania vysunuli dopredu intenzívny forčeking, čo sa im vypomstilo. Švajčiari po skvelej prihrávkovej kombinácii skórujú z prečíslenia a zvyšujú svoj náskok už na 10:0. Nekompromisnou strelou z ľavej strany bez problémov skóroval FLORIAN BOLLIGER. Asistenciu si pripisuje Michael Zuercher.
     
    32:37
    Švajčiarsko dalo gól!
    Helvéti pridávajú na svoje konto už deviaty gól! Po skvelej prihrávke od Hofbauera sa k zakončeniu na ľavej strane dostal MARCUS GERBER, ktorý svojim švihom presne do ľavého horného rohu belgickej brány skóruje. Asistenciu si pripisuje Christoph Hofbauer.
     
    32:00
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarskí florbalisti využívajú aj tretiu presilovú hru v tomto zápase. Po skvelej prihrávke od Frioleta z pravej strany sa k loptičke vo väčšej vzdialenosti na pravom krídle dostal MARC OLIVER GERBER, ktorý bez problémov skóruje. Asistenciu si pripisuje Joel Friolet.
     
    19:43
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarskí florbalisti pridávajú v prvej tretine aj svoj siedmy gól. Po peknej prienikovej prihrávke od Marca Olivera Gerbera sa k loptičke na pravej strane dostal nekompromisný JOEL FRIOLET, ktorý sa už nemýlil. Asistenciu si pripisuje Marc Oliver Gerber.
     
    17:56
    Švajčiarsko dalo gól!
    A je to tu! Švajčiari skórujú v 18. minúte hneď aj šiesty gól, keď po parádnej krížnej prihrávke z pravej strany od Zimmermanna sa do zakončenia na ľavej strane dostal PATRICK MENDELIN, ktorý už trafil odkrytú belgickú bránu. Asistenciu si pripisuje Adrian Zimmermann.
     
    17:11
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú ďalší skvelý gól, keď po rýchlom rozohratí štandardky z rohu v znení Scalvinoniho sa pred belgickou bránou najlepšie zorientoval PAOLO RIEDI, ktorý skóruje podruhýkrát v dnešnom zápase. Asistenciu si pripisuje Nico Scalvinoni.
     
    14:46
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú už svoj štvrtý gól! V strede ihriska nekompromisne pálil Michael Zuercher, no jeho projektil bol napokon gólmanom Lacroixom zablokovaný. Následne sa k dorážke dostal KASPAR SCHMOCKER, ktorý sa už nemýli. Asistenciu si pripisuje Michael Zuercher.
     
    11:52
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari pridávajú v presilovej hre aj tretí gól do belgickej siete! Po tvrdej strele z pravej strany od Marcusa Gerbera sa k dorážke pred gólmanom Lacroixom dostal CHRISTOPH HOFBAUER, ktorý nedal osamotenému belgickému gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Markus Gerber.
     
    08:41
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiari sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelom nahodení loptičky z pravej strany od Zuechera sa k nej pred gólmanom Lacroixom dostal PAOLO RIEDI, ktorý bez problémov skóruje jemnou strelou. Asistenciu si pripisuje Michael Zuecher.
     
    05:55
    Švajčiarsko dalo gól!
    Švajčiarskí reprezentanti sa počas presilovej hry dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrváke do Markusa Gerbera sa k loptičke na ľavej strane dostal Kuchen, ktorý skvelou prihrávkou na stred našiel CHRISTOPHA HOFBAUERA, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Lacroixovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Florian Kuchen.

    Góly a asistencie: 6. Hofbauer (Kuchen), 9. Riedi (Zuecher), 12. Hofbauer (M. Gerber), 15. Schmocker (Zuercher), 18. Riedi (Scalvinoni), 18. Mendelin (Zimmermann), 20. Friolet (M. O. Gerber), 32. M. O. Gerber (Friolet), 33. M. Gerber (Hofbauer), 34. Bolliger (Zuercher), 34. Zimmermann (Mendelin), 37. Joss (Friolet), 41. Kuchen (Antener), 42. Zuercher (Schmocker), 46. Antener (Hofbauer), 47. Scalvinoni (Riedi), 50. Mendelin (Berry), 51. Zuercher (Riedi), 53. Engel (M. O. Gerber), 55. Scalvinoni (Graf)


    Švajčiarsko: Hitz (Meier) – Kuchen, M. Gerber, Bolliger, Schmocker, Joss, Graf – Antener, Hofbauer, Maurer – Scalvinoni, Zuercher, Riedi – M. O. Gerber, Friolet, Engel – Berry, Mendelin, Zimmermann
    Belgicko: Lacroix (15. M. Michiels, Van Stappen) – Magnusson, De Lange, De Brauw, S. Michiels, Ti. Ghilain, Chiau – Th. Ghilain, Jonsson, Harel – Van der Perre, Tillie, Vanoverberghe – Spitaels, De Saedeleer, Silberfeld

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula (obaja CZE)

    Diváci: 142