AS Rím – Livorno 3:0 (kon.) | Juventus – Sampdoria 4:2 (kon.)
koniec
Juventus Turín
4:2 (3:1)
Sampdoria Janov
Sobota 18.01.2014, 20:45 • Juventus Stadium (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    78
    Juventus Turín dal gól!
    Tak to čo nevyšlo na jednej strane Gastaldellovi, padlo na strane druhej PAULOVI POGBOVI. Ten si našiel voľný priestor a z dvadsiatich metrov predviedol okulahodiaci obstrel, po ktorom sa da Costa naťahoval márne. Lopta smerovala nádherne k ľavej žrdi a domáci tak opäť vedú o dva góly.
     
    70
    Sampdoria dala gól!
    Hostia sa vracajú do hry! Po rohovom kope zakončoval hlavou De Silvestri, ale Buffon predviedol opäť famózny zákrok. Odrazená lopta sa však dostala k MANOLOVI GABBIADINIMU, ktorý pohotovo doráža do odkrytej bránky. Na zemi ležiaci Buffon bol bez šance.
     
    41
    Juventus Turín dal gól!
    Loptu si na penaltový bod postavil sám faulovaný ARTURO VIDAL, ktorý nedal da Costovi šancu. Brazílsky brankár síce vystihol smer strely, ale Vidal napálil nechytateľne do jeho pravej šibenice.
     
    38
    Sampdoria dala gól!
    Hostia sa ešte po rohovom kope nepresadili, ale následne sa k centru dostal De Silvestri, ktorého lopta prepadla na druhú stranu k Wszolekovi. Ten posielal strielaný center na päťku, kde v sklze zasahoval ANDREA BARZAGLI. Loptu však trafil tak nešťastne, že sa mu podarilo prekonať padajúceho Buffona. Sampdoria sa tak šťastne vracia do hry.
     
    24
    Juventus Turín dal gól!
    Domáci zvyšujú po rohovom kope už na 2:0. Tévez posielal svoj center na hranicu malého vápna, kde najvyššie vyskočil FERNANDO LLORENTE a hlavičkou k ľavej žrdi zdvojnásobuje vedenie Starej Dámy.
     
    18
    Juventus Turín dal gól!
    Dlho sme však za bezgólového stavu nepokračovali. Na okraji šestnástky si spracoval loptu Paul Pogba, ktorý nádhernou uličkou vysunul hneď trojicu svojich spoluhráčov. Bol to nakoniec ARTURO VIDAL, ktorým jemným tečom povedľa da Costu otvára skóre. Ofsajdová pasca hostí v tejto situácii vyznela až komicky.

    Erik Farkaš

    Góly: 18. Vidal, 24. Llorente, 41. Vidal (pen.), 78. Pogba – 38. Barzagli (vla.), 70. Gabbiadini

    Karty:   29. Chiellini (JUV) – 40. Regini (SMP), 51. Wszolek (SMP), 75. Gastaldello (SMP)


    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Ogbonna, Chiellini – Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah – Llorente, Tévez
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Pepe, Vučinič, Giovinco, Peluso, Bonucci, Padoin, Pirlo, Quagliarella, Isla

    Sampdoria Janov: da Costa – De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini – Palombo (C), Obiang – Gabbiadini, Bjarnason, Wszolek – Éder
    Náhradníci: Fiorillo – Costa, Salamon, Renan, M. Rodríguez, Castellini, Pozzi, Berardi, Tozzo, Sansone, Gavazzi

    Rozhodca: Andrea Gervasoni – F. de Luca, A. Petrella – P. Sergio