Sampdoria – Udinese 3:0 (kon.) | Inter – Chievo 1:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:1 (1:1)
Chievo Verona
Pondelok 13.01.2014, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    88
    Campagnaro odchádza z trávnika necelé tri minúty pred koncom riadnej hracej doby, na jeho miesto príde Botta.
     
    84
    Strieda aj Miláno, zápas končí pre Kuzmanovića, toho pre zmenu vystrieda Taïder.
     
    84
    Druhý raz strieda tím hostí, z ihriska odchádza kapitán Bentivoglio, jeho miesto zaujme Mbaye.
     
    75
    Prichádza prvé striedanie na strane Chievo Verona, z ihriska odchádza strelec prvého gólu Paloschi, opačným smerom vybieha Estigarribia.
     
    71
    Okamžitá príležitosť z kontry na opačnej strane! Do brejku sa opäť dostala dvojica Théréau – Paloschi, prvý menovaný sa k strele takmer dostal po výbornej zadnej prihrávke spoluhráča, no loptu nohou netrafil.
     
    69
    To sa okamžite darilo využiť striedajúcemu Militovi, ktorý pri svojej prvej akcii vybojoval dobrú streleckú pozíciu pre Álvareza. Jeho pokus bol zrazený na roh.
     
    65
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odíde Cambiasso, toho na trávniku nahradí Milito.
     
    57
    Álvarez sa rozhodol pre strelu z rohu šestnástky, jeho pokus nebol márny, no gólman Puggioni bol pozorný a strelu vyrazil do bezpečia.
     
    41
    Na opačnej strane, tak trošku oplácal Kovačić, ktorý zostrelil súpera sklzom. Aj on vidí za zákrok zozadu kartu žltej farby.
     
    40
    Veľmi nepekný zákrok nám teraz predviedol Hetemaj, jeho obeťou sa stal Kuzmanović, ktorý inkasoval šľapák zo zadu. Fínsky stredopoliar vidí za svoj zákrok aj žltú kartu.
     
    38
    Všetko však mohlo byť inak! Po ďalšej chybe v zadných radoch sa do protiútoku dostal Théréau, ktorý nemal potrebnú rýchlosť, dobehla ho až štvorica obrancov, no aj tak dokázal zakončil. Handanovič vyrazil sympatickú strelu na rohový kop.
     
    24
    Zmeniť to chcel Palacio, ktorý si naskočil na Jonathanov mäkučký center z pravej strany. Argentínsky zakončovateľ však tesne minul bránu.
     
    12
    Inter dal gól! A je to tu, gólová odpoveď domáceho celku prišla po necelých troch minútach. Po krásnom krížnom pase Álvarez si pred brankára nabehol nikým nebránený YUTO NAGATOMO a ten už nemal problém doraziť loptu do siete.
     
    8
    Verona dala gól! To sa však už nepodarilo jeho spoluhráčom na druhom krídle! Po chybe v rozohrávke sa k lopte dostal ALBERTO PALOSCHI, ktorého Juan neustrážil a taliansky zakončovateľ z rohu šestnástky perfektnou strelou pod brvno prekonáva domáceho gólmana!

    Andrej Marienka

    Góly: 12. Nagatomo – 8. Paloschi

    Karty:   41. Kovačić (INT) – 40. Hetemaj (CHI)


    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Nagatomo, Álvarez, Cambiasso, Kuzmanović, Jonathan – Kovačić – Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Mudingayi, Botta, Taïder, Milito, Ranocchia, Samuel

    Chievo Verona: Puggioni – Dramé, Cesar, Dainelli, Frey, Sardo – Hetemaj, Radovanović, Bentivoglio – Paloschi, Théréau
    Náhradníci: Squizzi, Silvestri – Bernardini, Claiton, Kupisz, Lazarević, Sestu, Pamić, Estigarribia, Acosty, Pellissier, Mbaye

    Rozhodca: Tommasi – Giachero, De Pinto