Villarreal – Sociedad 5:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 13.01.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Týmto sa s Vami lúčim a prajem dobrú noc. (23:57:03)
     
    Hlavný rozhodca Velasco fúkol do píšťalky a ukončil dnešné stretnutie. Víťazom sa stal jednoznačne domáci Villarreal, ktorý svojho súpera rozstrieľal a po víťazstve 5:1 berie tri body a teda sa posúva na piate miesto v tabuľke, práve pred svojho dnešného súpera. Real Sociedad dnes herni prepadol, keď nezachytil úvod zápasu a potom sa už nedokázal vrátiť späť do zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Villarreal práve drží loptu, hru točí z jednej strany na druhú, a to krátkymi, ale aj dlhšími prihrávkami. Nutné povedať, že ich kombinácia je veľmi presná.
     
    88
    Jeremy Perbet (Villarreal) si nabehol na prihrávku na hranici veľkého vápna a vyslal strelu smerom do pravej polovici brány. Lopta však nemala potrebnú razanciu a brankár súpera Claudio Bravo (Real Sociedad) si poradil bez väčších problémov.
     
    86
    Prihrávka na hranici pokutového územia mierila presne do priestoru, kde sa v dnešnom zápase pohybuje Javier Aquino (Villarreal). Ten prihrávku spracoval, ale vystrelil len do stredu brány. Brankár istým zákrokom zasahuje a strelu chytá.
     
    85
    Útok je na konci. Pomedzný rozhodca bol na správnom mieste a dobre videl, že sa jednalo o postavenie mimo hru, v ktorom bol Agirretxe (Real Sociedad).
     
    84
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa môže hanbiť, keď s pomerne peknou prihrávkou naložil hanebne. Zbytočne vystrelil z veľkej vzdialenosti a loptu poslal do vysokých poschodí tribúny. Lopta sa dostala za bránkovú čiaru. Ďalšou akciou, ktorú uvidíme, bude iba odkop od bránky.
     
    83
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa rozhodol zrýchliť hru a rozohrať rohový kop prihrávkou na kratšiu vzdialenosť.
     
    82
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa nepredviedol v dobrom svetle a jeho center z rohového kopu bol odvrátený.
     
    81
    David Zurutuza (Real Sociedad) si spracoval centrovanú loptu do vápna. Tá sa mu trochu zamotala medzi nohy, a tak nemohol dať do strely, smerujúcu dole k ľavej tyči, dostatočnú razanciu. Celú situáciu rieši dobrým zákrokom brankár. Lopta opúšťa hraciu plochu a to znamená rohový kop pre tím Real Sociedad.
     
    80
    Villarreal sa snaží držať loptu a kombinovať v strede ihriska. Hra sa teraz upokojila.
     
    78
    Real Sociedad sa pokúša stretnutie dohrať už v pokoji a kombinuje v strede ihriska.
     
    77
    Mario Gaspar (Villarreal) si spracoval presnú prihrávku a pokúsil sa ohroziť brankára strelou z veľkej diaľky. Jeho ďalekonosný projektil však mieri vysoko nad súperovu bránu. Chvíľu odpočinku pre oba tímy. Hra bude pokračovať odkopom od bránky.
     
    76
    Carlos Martinez (Real Sociedad) dostal od hlavného rozhodcu žltú kartu.
     
    75
    Rohový kop tímu Real Sociedad neletí rovno do vápna, ale je rýchlo zohratý krátkym pasom.
     
    74
    Giovani dos Santos (Villarreal) sa pokúsil ohroziť bránku súpera strelou z priameho voľného kopu zo strednej vzdialenosti. K jeho smole však bránku prestrelil. Dôležité je však podotknúť, že to bolo veľmi tesné. Stačilo pár centimetrov a bol by to výstavný gól.
     
    73
    Villarreal je po strelenom góle opäť na koni a robí si so svojím súperom, čo sa mu zachce.
    Góly: 18. G. dos Santos (M. Gaspar), 29. Uche (G. dos Santos), 33. G. dos Santos (Gaspar), 55. Uche (G. dos Santos), 59. Gomez (J. Costa) – 61. Agirretxe (Vela)

    Karty:   7. Costa (VIL), 22. Soriano (VIL) – 2. Angel (RSS), 71. Zurutuza (RSS), 72. Ros (RSS), 76. Martinez (RSS)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano, M. Gómez – G. dos Santos, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokič, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto, Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferovič.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Yuste