Villarreal – Sociedad 5:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 13.01.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    David Zurutuza (Real Sociedad) si spracoval centrovanú loptu do vápna. Tá sa mu trochu zamotala medzi nohy, a tak nemohol dať do strely, smerujúcu dole k ľavej tyči, dostatočnú razanciu. Celú situáciu rieši dobrým zákrokom brankár. Lopta opúšťa hraciu plochu a to znamená rohový kop pre tím Real Sociedad.
     
    76
    Carlos Martinez (Real Sociedad) dostal od hlavného rozhodcu žltú kartu.
     
    74
    Giovani dos Santos (Villarreal) sa pokúsil ohroziť bránku súpera strelou z priameho voľného kopu zo strednej vzdialenosti. K jeho smole však bránku prestrelil. Dôležité je však podotknúť, že to bolo veľmi tesné. Stačilo pár centimetrov a bol by to výstavný gól.
     
    72
    Tak za tento faul by mal Javi Ros (Real Sociedad) vidieť žltú kartu. A je to tak. Rozhodca Carlos Velasco Carballo si siaha do kapsičky a prvýkrát, ale naposledy ho varuje.
     
    71
    David Zurutuza (Real Sociedad) vidí v ruke hlavného rozhodcu žltú kartu.
     
    70
    Striedanie. Bruno Soriano (Villarreal) odstupuje a nahrádza ho Tomas Pina (Villarreal).
     
    66
    Tréner sa rozhodol pre striedanie. Moises Gomez (Villarreal) ide z ihriska, Matías Nahuel Leiva (Villarreal) na neho vbieha.
     
    61
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Carlos Vela (Real Sociedad) vyslal do vápna rohový kop, ktorý si zhruba na značke pokutového kopu našiel Agirretxe (Real Sociedad) a hlavičkou trafil presne ľavý dolný roh súperovej bránky.
     
    60
    Markel Bergara (Real Sociedad) je vystriedaný. Miesto neho ide na ihrisko Javi Ros (Real Sociedad).
     
    59
    Villarreal dal gól!
    Moises Gomez (Villarreal) dal gól! Zužitkoval geniálnu prihrávku, vďaka ktorej sa objavil sám pred bránkou súpera a strelou k ľavej tyči mení skóre dnešného zápasu.
     
    57
    Mario Gaspar (Villarreal) dostal prihrávku do voľného priestoru na hranici pokutového územia. S ničím sa nehral a vypálil po zemi k pravej tyči. Brankár bol však pripravený a vynikajúcim zákrokom strelu chytá.
     
    55
    Villarreal dal gól!
    Ikechukwu Uche (Villarreal) sa dostal k prihrávke v pokutovom území, ktorú si pre neho pripravil Giovani dos Santos (Villarreal) a následná strela zamierila presne do ľavej časti brány. Skóre je teraz 4:0.
     
    47
    Nastal čas pre vystriedanie. Antoine Griezmann (Real Sociedad) v dnešnom zápase ďalej pokračovať nebude. Do hry ide Mikel González (Real Sociedad).
     
    46
    Na rad prišlo striedanie. Do dnešného zápasu zasiahne David Zurutuza (Real Sociedad). Naopak Ruben Pardo (Real Sociedad) je ten hráč, pre ktorého zápas končí.
     
    36
    Bruno Soriano (Villarreal) skúsil prekvapiť brankára súpera strelou z priameho kopu z veľkej diaľky, keď zamieril do pravého horného rohu brány. Ten sa ale nenechal nachytať a lopta končí v jeho rukaviciach. Pomedzný rozhodca ukazuje na rohovú zástavku. Zahrávať bude Villarreal.
     
    33
    Villarreal dal gól!
    Gól! Mario Gaspar (Villarreal) ukázal aký má prehľad, a to keď vymyslel prihrávku, po ktorej sa do šance dostal Giovani dos SANTOS(Villarreal). Krásny pas a nekompromisné zakončenie zvnútra pokutového územia. Výsledkom tejto spolupráce je lopta končiaca v pravej polovici brány. Skóre zápasu je 3:0.
     
    29
    Villarreal dal gól!
    Ukážková gólová akcia! Ikechukwu UCHE (Villarreal) si výborne načasoval nábeh v pokutovom území na center zo strany, ktorý s prehľadom upratal k pravej tyči. S touto nechytateľnou strelou brankár veľa nezmohol. Absolútne nekompromisné zakončenie!
     
    26
    Xabi Prieto (Real Sociedad) dostal precízne prihrávku do pokutového územia. Loptu si spracoval a vystrelil po zemi doprostred brány. Brankár však skvele zasiahol a strelu zneškodnil.
     
    22
    Bruno Soriano (Villarreal) fauloval protihráča dosť nevyberavo a žltá karta je v tomto prípade nevyhnutná.
     
    18
    Villarreal dal gól!
    Fantastická gólová akcia! Mario Gaspar (Villarreal) poslal loptu chirurgicky presne za obranu súpera, kam si nabehol Giovani dos SANTOS (Villarreal) a ten pohodlne zakončil. Trafil sa po zemi, k pravej žrdi a skóre zápasu je teda 1:0.
     
    17
    Na hranici veľkého vápna sa po prihrávke dostal do šance Giovani dos Santos (Villarreal) a veľa nechýbalo, aby sa radoval. Jeho strela končí len pár centimetrov vedľa pravej tyče súperovej bránky. Lopta je za bránkovou čiarou.
     
    7
    Žltú kartu za svoj faul dostal Jaume Costa (Villarreal). Carlos Velasco Carballo ani chvíľku neváhal siahnuť pre ňu do kapsičky.
     
    6
    Manuel Trigueros (Villarreal) dostal precízne prihrávku do pokutového územia. Loptu spracoval a vystrelil po zemi k ľavej tyči. Brankár Claudio Bravo (Real Sociedad) však skvele zasiahol a strelu zneškodnil.
     
    2
    Proti pravidlám sa previnil a za svoj faul vidí žltú kartu Jose Angel (Real Sociedad). Rozhodca Carlos Velasco Carballo bol neoblomný.
    Góly: 18. G. dos Santos (M. Gaspar), 29. Uche (G. dos Santos), 33. G. dos Santos (Gaspar), 55. Uche (G. dos Santos), 59. Gomez (J. Costa) – 61. Agirretxe (Vela)

    Karty:   7. Costa (VIL), 22. Soriano (VIL) – 2. Angel (RSS), 71. Zurutuza (RSS), 72. Ros (RSS), 76. Martinez (RSS)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano, M. Gómez – G. dos Santos, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokič, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto, Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferovič.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Yuste