Villarreal – Sociedad 5:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 13.01.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    61
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Carlos Vela (Real Sociedad) vyslal do vápna rohový kop, ktorý si zhruba na značke pokutového kopu našiel Agirretxe (Real Sociedad) a hlavičkou trafil presne ľavý dolný roh súperovej bránky.
     
    59
    Villarreal dal gól!
    Moises Gomez (Villarreal) dal gól! Zužitkoval geniálnu prihrávku, vďaka ktorej sa objavil sám pred bránkou súpera a strelou k ľavej tyči mení skóre dnešného zápasu.
     
    55
    Villarreal dal gól!
    Ikechukwu Uche (Villarreal) sa dostal k prihrávke v pokutovom území, ktorú si pre neho pripravil Giovani dos Santos (Villarreal) a následná strela zamierila presne do ľavej časti brány. Skóre je teraz 4:0.
     
    33
    Villarreal dal gól!
    Gól! Mario Gaspar (Villarreal) ukázal aký má prehľad, a to keď vymyslel prihrávku, po ktorej sa do šance dostal Giovani dos SANTOS(Villarreal). Krásny pas a nekompromisné zakončenie zvnútra pokutového územia. Výsledkom tejto spolupráce je lopta končiaca v pravej polovici brány. Skóre zápasu je 3:0.
     
    29
    Villarreal dal gól!
    Ukážková gólová akcia! Ikechukwu UCHE (Villarreal) si výborne načasoval nábeh v pokutovom území na center zo strany, ktorý s prehľadom upratal k pravej tyči. S touto nechytateľnou strelou brankár veľa nezmohol. Absolútne nekompromisné zakončenie!
     
    18
    Villarreal dal gól!
    Fantastická gólová akcia! Mario Gaspar (Villarreal) poslal loptu chirurgicky presne za obranu súpera, kam si nabehol Giovani dos SANTOS (Villarreal) a ten pohodlne zakončil. Trafil sa po zemi, k pravej žrdi a skóre zápasu je teda 1:0.
    Góly: 18. G. dos Santos (M. Gaspar), 29. Uche (G. dos Santos), 33. G. dos Santos (Gaspar), 55. Uche (G. dos Santos), 59. Gomez (J. Costa) – 61. Agirretxe (Vela)

    Karty:   7. Costa (VIL), 22. Soriano (VIL) – 2. Angel (RSS), 71. Zurutuza (RSS), 72. Ros (RSS), 76. Martinez (RSS)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano, M. Gómez – G. dos Santos, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokič, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto, Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferovič.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Yuste