Villarreal – Sociedad 5:1 (kon.)
koniec
Villarreal CF
5:1 (3:0)
Real Sociedad San Sebastian
Pondelok 13.01.2014, 22:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Týmto sa s Vami lúčim a prajem dobrú noc. (23:57:03)
     
    Hlavný rozhodca Velasco fúkol do píšťalky a ukončil dnešné stretnutie. Víťazom sa stal jednoznačne domáci Villarreal, ktorý svojho súpera rozstrieľal a po víťazstve 5:1 berie tri body a teda sa posúva na piate miesto v tabuľke, práve pred svojho dnešného súpera. Real Sociedad dnes herni prepadol, keď nezachytil úvod zápasu a potom sa už nedokázal vrátiť späť do zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Villarreal práve drží loptu, hru točí z jednej strany na druhú, a to krátkymi, ale aj dlhšími prihrávkami. Nutné povedať, že ich kombinácia je veľmi presná.
     
    88
    Jeremy Perbet (Villarreal) si nabehol na prihrávku na hranici veľkého vápna a vyslal strelu smerom do pravej polovici brány. Lopta však nemala potrebnú razanciu a brankár súpera Claudio Bravo (Real Sociedad) si poradil bez väčších problémov.
     
    86
    Prihrávka na hranici pokutového územia mierila presne do priestoru, kde sa v dnešnom zápase pohybuje Javier Aquino (Villarreal). Ten prihrávku spracoval, ale vystrelil len do stredu brány. Brankár istým zákrokom zasahuje a strelu chytá.
     
    85
    Útok je na konci. Pomedzný rozhodca bol na správnom mieste a dobre videl, že sa jednalo o postavenie mimo hru, v ktorom bol Agirretxe (Real Sociedad).
     
    84
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa môže hanbiť, keď s pomerne peknou prihrávkou naložil hanebne. Zbytočne vystrelil z veľkej vzdialenosti a loptu poslal do vysokých poschodí tribúny. Lopta sa dostala za bránkovú čiaru. Ďalšou akciou, ktorú uvidíme, bude iba odkop od bránky.
     
    83
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa rozhodol zrýchliť hru a rozohrať rohový kop prihrávkou na kratšiu vzdialenosť.
     
    82
    Carlos Vela (Real Sociedad) sa nepredviedol v dobrom svetle a jeho center z rohového kopu bol odvrátený.
     
    81
    David Zurutuza (Real Sociedad) si spracoval centrovanú loptu do vápna. Tá sa mu trochu zamotala medzi nohy, a tak nemohol dať do strely, smerujúcu dole k ľavej tyči, dostatočnú razanciu. Celú situáciu rieši dobrým zákrokom brankár. Lopta opúšťa hraciu plochu a to znamená rohový kop pre tím Real Sociedad.
     
    80
    Villarreal sa snaží držať loptu a kombinovať v strede ihriska. Hra sa teraz upokojila.
     
    78
    Real Sociedad sa pokúša stretnutie dohrať už v pokoji a kombinuje v strede ihriska.
     
    77
    Mario Gaspar (Villarreal) si spracoval presnú prihrávku a pokúsil sa ohroziť brankára strelou z veľkej diaľky. Jeho ďalekonosný projektil však mieri vysoko nad súperovu bránu. Chvíľu odpočinku pre oba tímy. Hra bude pokračovať odkopom od bránky.
     
    76
    Carlos Martinez (Real Sociedad) dostal od hlavného rozhodcu žltú kartu.
     
    75
    Rohový kop tímu Real Sociedad neletí rovno do vápna, ale je rýchlo zohratý krátkym pasom.
     
    74
    Giovani dos Santos (Villarreal) sa pokúsil ohroziť bránku súpera strelou z priameho voľného kopu zo strednej vzdialenosti. K jeho smole však bránku prestrelil. Dôležité je však podotknúť, že to bolo veľmi tesné. Stačilo pár centimetrov a bol by to výstavný gól.
     
    73
    Villarreal je po strelenom góle opäť na koni a robí si so svojím súperom, čo sa mu zachce.
     
    72
    Tak za tento faul by mal Javi Ros (Real Sociedad) vidieť žltú kartu. A je to tak. Rozhodca Carlos Velasco Carballo si siaha do kapsičky a prvýkrát, ale naposledy ho varuje.
     
    71
    David Zurutuza (Real Sociedad) vidí v ruke hlavného rozhodcu žltú kartu.
     
    70
    Striedanie. Bruno Soriano (Villarreal) odstupuje a nahrádza ho Tomas Pina (Villarreal).
     
    68
    Dnešné stretnutie má jednoznačný priebeh. Domáci stále kombinujú na útočnej polovici a hostia už pomaly ani nenapádajú.
     
    67
    Veľmi dobrou individuálnou akciou sa prezentoval Trigueros, ktorý sa dokázal dostať až do vápna a vystrelil. Jeho pokus ale zablokoval jeden z brániacich hráčov.
     
    66
    Tréner sa rozhodol pre striedanie. Moises Gomez (Villarreal) ide z ihriska, Matías Nahuel Leiva (Villarreal) na neho vbieha.
     
    65
    Carlos Martinez (Real Sociedad) práve po peknej prihrávke napriahol z dobrej pozície. Tento nádejný pokus však obrancovia súpera stačili zablokovať.
     
    64
    Javier Aquino (Villarreal) vysiela center z rohového kopu. Obrana súpera však zvládla pokryť všetkých útočiacich hráčov a odvracia loptu do bezpečia.
     
    63
    Po prihrávke jedného zo svojich spoluhráčov sa dostal do palebnej pozície zhruba na hranici pokutového územia Manuel Trigueros (Villarreal). Nádejná strela však končí iba na pleciach obetavého obrancu.
     
    61
    Real Sociedad San Sebastian dal gól!
    Carlos Vela (Real Sociedad) vyslal do vápna rohový kop, ktorý si zhruba na značke pokutového kopu našiel Agirretxe (Real Sociedad) a hlavičkou trafil presne ľavý dolný roh súperovej bránky.
     
    60
    Rohový kop. Zahrá ho Carlos Vela (Real Sociedad).
     
    60
    Markel Bergara (Real Sociedad) je vystriedaný. Miesto neho ide na ihrisko Javi Ros (Real Sociedad).
     
    59
    Villarreal dal gól!
    Moises Gomez (Villarreal) dal gól! Zužitkoval geniálnu prihrávku, vďaka ktorej sa objavil sám pred bránkou súpera a strelou k ľavej tyči mení skóre dnešného zápasu.
     
    58
    Hostia naďalej kombinujú na útočnej polovici. Domáci sa však veľmi pozorne bránia.
     
    57
    Mario Gaspar (Villarreal) dostal prihrávku do voľného priestoru na hranici pokutového územia. S ničím sa nehral a vypálil po zemi k pravej tyči. Brankár bol však pripravený a vynikajúcim zákrokom strelu chytá.
     
    56
    Súper sa dvíha po sklzu, ktorým ho na trávnik poslal Carlos Vela (Real Sociedad). Carlos Velasco Carballo celú situáciu videl a tiež ju odpískal. Výhodu exekúcie voľného kopu získava Villarreal.
     
    55
    Villarreal dal gól!
    Ikechukwu Uche (Villarreal) sa dostal k prihrávke v pokutovom území, ktorú si pre neho pripravil Giovani dos Santos (Villarreal) a následná strela zamierila presne do ľavej časti brány. Skóre je teraz 4:0.
     
    54
    Obrana hostí pôsobí v druhom polčase pozornejšie. Domáci sa nemôžu dostať do zakončenia.
     
    53
    Po ľavej strane sa pokúšal presadiť Prieto, ale toho dokázal o loptu obrať Dorado.
     
    52
    Carlos Vela (Real Sociedad) zahrával rohový kop. Poslal zaujímavú strelu pred bránku. Jeden z obrancov súpera však predviedol skvelý obranný zákrok a upratal loptu do bezpečia.
     
    51
    Center z rohového kopu, ktorý do vápna poslal Jose Angel (Real Sociedad), bol zneškodnený súperovou obranou.
     
    50
    Villarreal už opäť kombinuje na útočnej polovici.
     
    49
    Rozhodca Carlos Velasco Carballo neprehliadol podrazenie, ktorého sa pri pokuse získať loptu dopustil Ikechukwu Uche (Villarreal).Treba povedať, že to bolo zo strany rozhodcu správne rozhodnutie. Rozohrávku v podobe priameho kopu bude mať k dispozícii Real Sociedad.
     
    48
    Jeden z hráčov tímu Villarreal podrazil nohy súpera a bude sa zahrávať proti jeho tímu. Týmto priamym voľným kopom sa Real Sociedad pravdepodobne nebude pokúšať rovno ohroziť bránku.
     
    47
    Nastal čas pre vystriedanie. Antoine Griezmann (Real Sociedad) v dnešnom zápase ďalej pokračovať nebude. Do hry ide Mikel González (Real Sociedad).
     
    46
    Na rad prišlo striedanie. Do dnešného zápasu zasiahne David Zurutuza (Real Sociedad). Naopak Ruben Pardo (Real Sociedad) je ten hráč, pre ktorého zápas končí.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas jednoznačne patril domácemu Villarrealu, ktorý sa dostal do vedenia 3:0. Real Sociedad dnes hrá za očakávaním a chvíľami pôsobia odovzdaným dojmom. Uvidíme, čo nám ešte prinesie druhý polčas. Ten začne približne o 23:04.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Ikechukwu Uche (Villarreal) vletel do súboja nedovolene. Rozhodca za jeho nedovolenú útočnú snahu píska faul. Real Sociedad má teraz možnosť posunúť loptu bližšie k súperovej bránke. Bude rozohrávať priamy kop.
     
    43
    Rohový kop zahráva Manuel Trigueros (Villarreal) nakrátko.
     
    41
    Rozhodca Carlos Velasco Carballo si je vedomý, čoho sa Iñigo Martinez (Real Sociedad) dopustil. Jednalo sa o podrazenie, ktoré je po zásluhe odpískané. Výhodu rozohrávky voľného kopu získava Villarreal.
     
    40
    Markel Bergara (Real Sociedad) si v súboji počínal za hranicou pravidiel. Rozhodca Carlos Velasco Carballo to nenecháva bez odozvy a píska faul. Priamy voľný kop má teraz k dispozícii Villarreal.
     
    39
    Faul, ktorý spáchal Moises Gomez (Villarreal), okamžite odpískal rozhodca Carlos Velasco Carballo. Real Sociedad rozohrá priamy voľný kop zo strany ihriska.
     
    38
    Útočný faul bol videný a odpískaný. Previnil sa Antoine Griezmann (Real Sociedad). Priamy kop pre tím Villarreal.
     
    37
    Rozohrávky rohového kopu sa ujal Manuel Trigueros (Villarreal), ale jeho center nenašiel hlavu ani jedného zo spoluhráčov.
     
    36
    Bruno Soriano (Villarreal) skúsil prekvapiť brankára súpera strelou z priameho kopu z veľkej diaľky, keď zamieril do pravého horného rohu brány. Ten sa ale nenechal nachytať a lopta končí v jeho rukaviciach. Pomedzný rozhodca ukazuje na rohovú zástavku. Zahrávať bude Villarreal.
     
    35
    Rozhodca píska faul proti tímu Real Sociedad. Jeden z hráčov, v snahe vypichnúť súperovi loptu, zasiahol aj nohy protihráča. Villarreal bude zahrávať štandardnú situáciu z nebezpečnej blízkosti.
     
    34
    Moises Gomez (Villarreal) dostal prihrávku v pokutovom území a vystrelil na bránku. Jeho pokus ale výborne odkopol jeden z brániacich hráčov.
     
    33
    Villarreal dal gól!
    Gól! Mario Gaspar (Villarreal) ukázal aký má prehľad, a to keď vymyslel prihrávku, po ktorej sa do šance dostal Giovani dos SANTOS(Villarreal). Krásny pas a nekompromisné zakončenie zvnútra pokutového územia. Výsledkom tejto spolupráce je lopta končiaca v pravej polovici brány. Skóre zápasu je 3:0.
     
    32
    Carlos Velasco Carballo píska do píšťalky. Markel Bergara (Real Sociedad) sa dopustil faulu, keď nedovoleným spôsobom poslal k zemi svojho protihráča. Tento priamy voľný kop pre tím Villarreal takmer určite nepovedie k priamemu ohrozeniu bránky.
     
    31
    Carlos Velasco Carballo prerušil hru. Taktickým faulom sa previnil Antoine Griezmann (Real Sociedad). Priamy voľný kop bude zahrávať Villarreal.
     
    30
    Manuel Trigueros (Villarreal) reklamuje svoj zákrok, pretože trafil loptu. Bohužiaľ aj s nohami protihráča, čo rozhodca vyhodnotil ako faul. Kúsok od postrannej čiary sa bude zahrávať priamy kop v podaní tímu Real Sociedad.
     
    29
    Villarreal dal gól!
    Ukážková gólová akcia! Ikechukwu UCHE (Villarreal) si výborne načasoval nábeh v pokutovom území na center zo strany, ktorý s prehľadom upratal k pravej tyči. S touto nechytateľnou strelou brankár veľa nezmohol. Absolútne nekompromisné zakončenie!
     
    28
    Giovani dos Santos (Villarreal) posiela nepresnú loptu z rohového kopu do pokutového územia.
     
    27
    Po krásnej kolmej prihrávke sa v dobrej palebnej pozícii ocitol Giovani dos Santos (Villarreal). Napálil však iba jedného z brániacich hráčov, ktorý stál v dráhe letu jeho strely. Rohový kop pre Villarreal.
     
    26
    Xabi Prieto (Real Sociedad) dostal precízne prihrávku do pokutového územia. Loptu si spracoval a vystrelil po zemi doprostred brány. Brankár však skvele zasiahol a strelu zneškodnil.
     
    25
    Javier Aquino (Villarreal) sa ocitol v ofsajde.
     
    24
    Antoine Griezmann (Real Sociedad) namieril svoj trestný kop priamo do náručia brankára.
     
    23
    Zaujímavá pozícia pre priamy voľný kop. Antoine Griezmann (Real Sociedad) si už stavia loptu. Z tejto pozície padlo už veľa gólov, tak uvidíme akú variantu rozohrávky zvolí.
     
    22
    Bruno Soriano (Villarreal) fauloval protihráča dosť nevyberavo a žltá karta je v tomto prípade nevyhnutná.
     
    21
    Manuel Trigueros (Villarreal) v snahe vypichnúť súperovi loptu zasiahol nohy protihráča. Rozhodca prerušuje hru. Real Sociedad bude rozohrávať nariadený priamy kop.
     
    20
    Moises Gomez (Villarreal) si po prihrávke našiel priestor pre strelu a vyslal loptu, ktorá mierila doprostred brány. Brankár bol pripravený a strelu zlikvidoval.
     
    19
    Podrazenie, ktoré mohol Carlos Velasco Carballo len ťažko prehliadnuť, sa dopustil Jose Antonio Dorado (Villarreal). Real Sociedad bude zahrávať priamy kop.
     
    18
    Villarreal dal gól!
    Fantastická gólová akcia! Mario Gaspar (Villarreal) poslal loptu chirurgicky presne za obranu súpera, kam si nabehol Giovani dos SANTOS (Villarreal) a ten pohodlne zakončil. Trafil sa po zemi, k pravej žrdi a skóre zápasu je teda 1:0.
     
    17
    Na hranici veľkého vápna sa po prihrávke dostal do šance Giovani dos Santos (Villarreal) a veľa nechýbalo, aby sa radoval. Jeho strela končí len pár centimetrov vedľa pravej tyče súperovej bránky. Lopta je za bránkovou čiarou.
     
    16
    V dobre pozícii sa tesne za hranicou šestnástky po prihrávke zjavil Ikechukwu Uche (Villarreal), ale svoj pokus namieril len ďaleko od pravej tyče súperovej bránky. Nasledovať bude kop od bránky.
     
    15
    Ofsajd! A v ňom pristihnutý Giovani dos Santos (Villarreal).
     
    14
    Giovani dos Santos (Villarreal) z rohového kopu nacentroval loptu do nebezpečného priestoru pokutového územia, obrana súpera si však s touto situáciou poradili.
     
    13
    Obrana súpera úspešne odvrátila center, ktorý do pokutového územia z rohového kopu poslal Manuel Trigueros (Villarreal).
     
    12
    Giovani dos Santos (Villarreal) vyslal nebezpečný center z rohového kopu, ale nedokázal nájsť hlavu žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    11
    Tak tento center si Ruben Pardo (Real Sociedad) za presný nedá. Jeho pokus nacentrovať loptu z priameho voľného kopu z dobrej vzdialenosti jednému zo svojich spoluhráčov nevyšiel.
     
    10
    Carlos Velasco Carballo prerušuje hru. Mateo Musacchio (Villarreal) si vykoledoval odpískanie faulu. Po tvrdom zákroku ide jeho protihráč k zemi. Budeme svedkami priameho kopu, ktorý rozohrá Real Sociedad.
     
    9
    Jose Angel (Real Sociedad) si spracoval presnú prihrávku a pokúsil sa ohroziť brankára strelou z veľkej diaľky. Jeho pokus však plachtí úplne mimo a končí za bránkou. Nasleduje iba odkop od bránky.
     
    7
    Žltú kartu za svoj faul dostal Jaume Costa (Villarreal). Carlos Velasco Carballo ani chvíľku neváhal siahnuť pre ňu do kapsičky.
     
    6
    Manuel Trigueros (Villarreal) dostal precízne prihrávku do pokutového územia. Loptu spracoval a vystrelil po zemi k ľavej tyči. Brankár Claudio Bravo (Real Sociedad) však skvele zasiahol a strelu zneškodnil.
     
    5
    Domáci majú na začiatku stretnutia viac z hry, keď sa držia na útočnej polovici.
     
    4
    Mario Gaspar (Villarreal) si na úrovni penalty naskočil na krásny center z priameho voľného kopu a hlavou chcel prestreliť brankára súpera. Jeho pokusu však chýbala potrebná presnosť, a lopta tak letí ďaleko nad hornú tyč. Hra bude pokračovať odkopom od bránky.
     
    3
    Manuel Trigueros (Villarreal) posiela z priameho kopu center do pokutového územia. Obrana súpera si však s nebezpečnou loptou poradila.
     
    2
    Manuel Trigueros (Villarreal) si berie loptu, a stavia sa do pozície exekútora tohto priameho kopu.
     
    2
    Proti pravidlám sa previnil a za svoj faul vidí žltú kartu Jose Angel (Real Sociedad). Rozhodca Carlos Velasco Carballo bol neoblomný.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano, M. Gómez – G. dos Santos, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokič, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto, Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferovič.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Yuste.
     
    Súperi sa stretli v minulom týždni v pohári, v San Sebastiane bolo 0:0, po ligovom zápase na nich čaká aj odveta. Villarreal vstúpil do sezóny výborne, nováčik hlavne doma nepríjemne hrýzol a dosiahol niekoľko výborných výsledkov (Real 2:2, Espanyol 3:1, Granada 3:0, Valencia 4:1). Od konca októbra však na vlastnom štadióne márne čaká na víťazstvo. Nie je tak efektívny v koncovke, v posledných štyroch vystúpeniach získal len dva body (Atletico, Malaga) a strelil tri góly. San Sebastian prichádza s priaznivou vizitkou, neprehral už päť súťažných duelov (4-1-0). Vonku v posledných piatich dueloch nastrieľal desať gólov. Neistí sú defenzívni hráči Musacchio, Dorado a Gabriel. San Sebastian hlási zranenú dvojicu Estrada a Zurutuza, otázni sú De la Bella a Castro.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 22:00.
    Góly: 18. G. dos Santos (M. Gaspar), 29. Uche (G. dos Santos), 33. G. dos Santos (Gaspar), 55. Uche (G. dos Santos), 59. Gomez (J. Costa) – 61. Agirretxe (Vela)

    Karty:   7. Costa (VIL), 22. Soriano (VIL) – 2. Angel (RSS), 71. Zurutuza (RSS), 72. Ros (RSS), 76. Martinez (RSS)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Dorado, J. Costa – Aquino, Trigueros, B. Soriano, M. Gómez – G. dos Santos, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Jokič, Paulista, Pina, Perbet, Jonathan Pereira, Leiva.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto, Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Zurutuza, Ros, G. Castro, Seferovič.

    Rozhodca: Velasco – Alonso, Yuste