Sampdoria – Udinese 3:0 (kon.) | Inter – Chievo 1:1 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:1 (1:1)
Chievo Verona
Pondelok 13.01.2014, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Pekný pondelkový večer Vám prajem a vítam Vás pri dohrávke 19. kola najvyššej talianskej Serie A. V poslednom zápase tohto kola na seba narazia Inter Miláno a Chievo Verona.

    Inter Miláno

    Aj keď je Inter z milánskych klubov na tom podstatne lepšie ako jeho mestský rival AC, stále to nieje ono. Tohtoročná sezóna jednoducho nevychádza ani Interu, ani AC. Inter sa momentálne nachádza na 6. priečke tabuľky, s počtom 31 bodov. To momentálne nestačí ani na účasť v Európskej Lige UEFA. Na piaty Hellas Verona stráca 1 bod, na Fiorentinu je to už 5 bodov. Pred siedmou Parmou má Inter pohodlný šesťbodový náskok. V posledných zápasoch sa "Nerazzurri" príliš nedarilo, v posledných piatich zápasoch zvíťazili len raz a to v mestskom derby proti AC. Ďalšie dva domáce zápasy proti Parme aj Sampdorii sa skončili remízou, zápasy proti Neapolu a Laziu Rím prehrami. Dnes tak bude mať Inter šancu naplno bodovať a udržať sa tak v boji o popredné miesta tabuľky.

    Chievo Verona

    Tím hostí je na tom podstatne horšie ako jeho dnešný súper. V 18tich zápasoch dokázali hráči Chieva nazbierať iba 16 bodov, čo momentálne stačí na 16. miesto v tabuľke. Rovnaký počet bodov, no o skóre je horšia Bologna, Sassuolo stráca dva body. Naopak, Verona stráca na Atalantu a Sampdoriu 2 body. Ani veronskému tímu sa v posledných zápasoch príliš nedarí. Po sérii troch víťazných zápasov po sebe prišli 2 prehry – proti Sampdorii a FC Turín. Posledný zápas proti Cagliari sa skončil bezgólovou remízou. Chievo Verona dnes určite bude hrať v pozícii outsidera, avšak tento tím dokáže súpera častokrát potrápiť, navyše každý bod navyše bude mať pre tento tím cenu zlata.
     
    História vzájomných zápasov:

    Inter Miláno 3-1 Chievo Verona
    Chievo Verona 0-2 Inter Miláno
    Chievo Verona 0-2 Inter Miláno
    Inter Miláno 1-0 Chievo Verona
    Inter Miláno 2-0 Chievo Verona

    Chievo Verona zdolala svojho dnešného súpera naposledy ešte v novembri 2010, keď na vlastnej pôde zvíťazila tesne 2:1.
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Nagatomo, Álvarez, Cambiasso, Kuzmanović, Jonathan – Kovačić – Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Mudingayi, Botta, Taïder, Milito, Ranocchia, Samuel

    Chievo Verona: Puggioni – Dramé, Cesar, Dainelli, Frey, Sardo – Hetemaj, Radovanović, Bentivoglio – Paloschi, Théréau
    Náhradníci: Squizzi, Silvestri – Bernardini, Claiton, Kupisz, Lazarević, Sestu, Pamić, Estigarribia, Acosty, Pellissier, Mbaye

    Rozhodca: Tommasi – Giachero, De Pinto.
     
    Hráči už vychádzajú na hraciu plochu, domáci hráči budú hrať v tradičnej tmavomodro-čiernej kombinácii, zatiaľ čo hráči Chieva dnes nastúpia v sivých dresoch.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, tí to okamžite skúšali na vysunutého Palacia, postupne sa však museli stiahnuť.
     
    1
    Inter to opäť skúsil dlhou prihrávkou do útoku, no postranný rozhodca signalizuje postavenie hráča mimo hry.
     
    2
    Nagatomo bojoval o loptu pri ľavej rohovej zástavke, súboj napokon prehral, rohový kop z toho nebude.
     
    3
    Jonathan operoval na pravej strane spoločne s Álvarezom, celá akcia sa skončila pokusom prvého menovaného. Brazílsky pravý krídelník však trafil iba bočnú sieť.
     
    4
    Hostia sa zatiaľ k lopte skoro ani nedostali, po rozohrávke Puggioniho lopta končí opäť len na kopačkách domácich futbalistov.
     
    5
    Až teraz sa hostia dostali prvý raz na dlhší čas k lopte. Théréau si ju potiahol až k hranici šestnástky, prihral na krídlo Paloschimu, jeho center končí v rukaviciach Handanoviča.
     
    6
    Na opačnej strane vybojoval po aktívnej hre na krídle prvý rohový kop v zápase Álvarez.
     
    7
    Ten zahrával Kovačič, jeho center do šestnástky bol však príliš prudký a lopta končí až za postrannou čiarou.
     
    7
    Hostia sa snažili o postup do útoku po pravej strane, Jonathan si ale súpera postrážil.
     
    8
    Verona dala gól! To sa však už nepodarilo jeho spoluhráčom na druhom krídle! Po chybe v rozohrávke sa k lopte dostal ALBERTO PALOSCHI, ktorého Juan neustrážil a taliansky zakončovateľ z rohu šestnástky perfektnou strelou pod brvno prekonáva domáceho gólmana!
     
    9
    Na opačnej strane sa o okamžitú odpoveď snažil Palacio, Puggioni si jeho strelu z uhla postrážil.
     
    10
    Uvidíme ako sa domáci hráči dokážu s inkasovaným gólom vysporiadať, na vyrovnanie budú mať ešte kopec času.
     
    11
    Chievo Verona ukazuje, že do Milána neprišla len brániť, hráči sa aj naďalej neboja kombinovať na polovici súpera, tentoraz to ale nevyšlo, lopta končí u Handanoviča.
     
    12
    Inter dal gól! A je to tu, gólová odpoveď domáceho celku prišla po necelých troch minútach. Po krásnom krížnom pase Álvarez si pred brankára nabehol nikým nebránený YUTO NAGATOMO a ten už nemal problém doraziť loptu do siete.
     
    14
    Ten istý hráč sa z gólu tešil aj o ďalšie dve minúty, po krásnej kombinácii už zdvíhali domáci hráči ruky nad hlavu, radosť im však pokazil postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    15
    Álvarez fauloval súpera na vlastnej polovici, úplne zbytočne sa rozčuľoval nad verdiktom hlavného rozhodcu, môže byť rád, že za takéto chovanie nevidel aj žltú kartu.
     
    16
    K lopte sa ale domáci hráči dostali veľmi rýchlo, opäť sú nasťahovaní na súperovej polovici, hru dopredu ťahá Campagnaro.
     
    17
    A práve Campagnaro si na pravom krídle vypýtal faul, Inter získava priamy kop z veľmi výhodnej pozície.
     
    18
    Álvarez zatočil loptu veľmi nepríjemne, brankár Puggioni ju pre istotu vytlačil na roh.
     
    18
    Ten sa domácim hráčom nevydaril, hra sa presunula do strednej časti ihriska. Následne sa do útoku opäť púšťal Álvarez, v pokutovom území však trošku zbytočne fauloval súpera.
     
    19
    Na ihrisku je vidieť dominanciu domáceho celku, hostia sa v podstate okrem gólovej akcie k ničomu nedostali. Inter získava ďalší rohový kop, ktorý zariadil Palacio.
     
    20
    Ani teraz sa z rohového kopu nepodarilo domácim hráčom vyťažiť niečo nebezpečnejšie. Obrana odvracia aspoň na vhadzovanie.
     
    21
    Hra aj naďalej pokračuje na polovici Chieva, "Nerazzurri" sa ale k strele momentálne nedostávajú.
     
    22
    Álvarez sa viackrát snažil poslať loptu na nabiehajúceho si spoluhráča až pred gólmana súpera, vždy však stál stopér Verony tam kde mal a prihrávku zablokoval.
     
    23
    Domáci hráči kombinujú pred pokutovým územím, stále tomu však chýba strela, hráči si akosi nevedia nájsť dobrú streleckú pozíciu.
     
    24
    Zmeniť to chcel Palacio, ktorý si naskočil na Jonathanov mäkučký center z pravej strany. Argentínsky zakončovateľ však tesne minul bránu.
     
    25
    Na opačnej strane získala Verona priamy kop, ten sa hosťom príliš nevydaril, loptu aj s pomocou hlavného rozhodcu mohol v útoku udržať Dramé, postupne ho však defenzíva o ňu pripravila.
     
    26
    V útoku opäť sledujeme kombinačné schopnosti Interu, postupne sa však hráči museli stiahnuť až do okolia stredového kruhu.
     
    27
    Palacio o loptu tvrdo bojoval na ľavom krídle, výsledný efekt to ale neprinieslo, obrana Verony hrá v posledných minútach veľmi zodpovedne.
     
    28
    Hostia sa skôr spoliehajú na občasné výpady, jeden taký nám predviedol Dramé, ten bol na ľavom krídle osamotený a v podstate len odovzdal loptu súperovi.
     
    29
    Hra sa presunula hlavne do strednej časti ihriska, z hry majú stále viac domáci hráči, skóre sa ale od 12. minúty nemenilo.
     
    30
    Bentivoglio sa čuduje verdiktu hlavného rozhodcu, no z opakovaného záberu je vidieť, že v strede ihriska naozaj zahral rukou.
     
    31
    Lopta často mení majiteľa, aj keď sa na kopačkách hostí ohreje len krátko. Brankári na obidvoch stranách sa v posledných minútach príliš nezapotili.
     
    32
    Teraz sa v útoku dokonca na dlhší čas usadili hráči v sivých dresoch, ale ani im sa nepodarilo žiadnym spôsobom ohroziť domácu svätyňu.
     
    33
    Hru znova ovládajú domáci hráči, aj keď len na vlastnej polovice, kde sa s rozohrávku dvakrát neponáhľajú.
     
    34
    Jonathan na pravom krídle pekne vysunul Álvareza, tomu sa takmer podarilo poslať loptu do šestnástky, no obranca stihol včas odvrátiť na roh.
     
    35
    Ani táto príležitosť sa nepodarilo hráčom domáceho tímu pretaviť do strely na bránu, hra sa opäť presúva do stredu ihriska.
     
    36
    Začala sa nám posledná desaťminútovka prvého polčasu, ktorý začal veľmi sľubne čo sa gólov týka, no po vyrovnávajúcom gólu akosi kvalita futbalu začala klesať.
     
    37
    Zmeniť to ešte budú môcť domáci hráči, tí sa udržali na súperovej polovici dlhší čas, Jonathan si navyše vypýtal faul.
     
    38
    Všetko však mohlo byť inak! Po ďalšej chybe v zadných radoch sa do protiútoku dostal Théréau, ktorý nemal potrebnú rýchlosť, dobehla ho až štvorica obrancov, no aj tak dokázal zakončil. Handanovič vyrazil sympatickú strelu na rohový kop.
     
    39
    Palacio sa dobre zapojil do obrannej hry, jeho zásluhou sa Inter oslobodil, hrá sa znova v strede ihriska.
     
    40
    Veľmi nepekný zákrok nám teraz predviedol Hetemaj, jeho obeťou sa stal Kuzmanović, ktorý inkasoval šľapák zo zadu. Fínsky stredopoliar vidí za svoj zákrok aj žltú kartu.
     
    41
    Na opačnej strane, tak trošku oplácal Kovačić, ktorý zostrelil súpera sklzom. Aj on vidí za zákrok zozadu kartu žltej farby.
     
    42
    Tempo hry sa zmiernilo, hráči Interu sa zdržiavajú len na vlastnej polovici, uvidíme či v prvej polovici stretnutia ešte uvidíme väčšiu príležitosť na jednej alebo druhej strane.
     
    43
    Po ľavom krídle postupoval Palacio, ten bol očividne faulovaný Théréauom, hlavný rozhodca ale necháva hru plynúť.
     
    44
    Po dlhšej dobe sme videli pokus o ohrozenie brány, prezentoval sa ním Palacio, ktorý strieľal z ťažkého uhla, aj preto jeho strela letí mimo.
     
    45
    Kuzmanović padol v pokutovom území súpera k zemi, pýta si pokutový kop, no ten neprichádza.
     
    45
    Následne sa do šestnástky dostal aj kapitán domácich Cambiasso, ten ale v zápale boja svojho súpera fauloval.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol nenadstavovať ani jednu minútu, v prvom polčase sa popravde hra na dlhšiu dobu ani neprerušovala. Po prvej polovici stretnutia je tak skóre nerozhodné 1:1. Prvým gólom zostali diváci trošku zaskočení, nakoľko lopta skončila po strele Paloschiho v domácej sieti. Radosť hostí však netrvala dlho, Nagatomo už o pár minút vyrovnal. Odvtedy sa už skóre nemenilo, aj keď k ďalšiemu gólu mali bližšie domáci hráči. Uvidíme, či sa im podarí strhnúť skóre na svoju stranu v druhom polčase, ktorý začne zhruba o 22:04.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú svoje kabíny, uzimení diváci sa už nevedia dočkať, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Domáci hráči na svojho súpera okamžite vybehli, zrejme budeme sledovať snahu skórovať čo najskôr.
     
    47
    Strelu ale zatiaľ nezaznávame, Chievo sa od inkasovaného gólu bráni veľmi dobre, nepúšťa svojho súpera do väčších príležitostí.
     
    48
    Prispieva k tomu aj fakt, že v postate všetci hráči v sivých dresoch sa nachádzajú na vlastnej polovici ihriska za účelom poctivého bránenia.
     
    49
    Cez takýto "betón" sa potom postupuje naozaj ťažko. Z pravej strany sa napokon predsa len do šestnástky dostal Jonathan, ktorý hľadal nabiehajúceho si Kuzmanovića, ten bol však včas odzbrojený.
     
    50
    Hostia už ani neprejavujú snahu o podnikanie útokov, spoliehať sa budú zrejme len na chybu v kombinácii domácich hráčov a možný následný brejk.
     
    51
    Pekným individuálnym pokusom o prienik sa prezentoval Nagatomo, tomu sa napokon aj podarilo prihrať do pokutového územia, loptu však opäť okamžite pokryla trojica brániacich hráčov.
     
    52
    Inter to skúša všetkými možnými spôsobmi, nič iné mu predsa ani nezostáva, na hráčoch je vidieť veľká túžba po góle.
     
    53
    Jonathan to opäť skúšal po pravom krídle, bol ale včas odzbrojený, napokon z toho nebude ani rohový kop.
     
    54
    Nepríjemný moment, vo vzdušnom súboji sa hlavami zrazili Théréau a Kuzmanović. Na ihrisku zasahuje aj lekársky tím, zdá sa však, že obidvaja hráči budú v poriadku.
     
    55
    Je to tak hra opäť pokračuje aj s obidvoma aktérmi tohto nešťastného stretu.
     
    56
    Álvarez vybojoval ďalšiu možnosť udrieť pre Inter Miláno. Jeho postup po pravom krídle bol zastavený faulom Cesara, Inter získava priamy kop.
     
    57
    Álvarez sa rozhodol pre strelu z rohu šestnástky, jeho pokus nebol márny, no gólman Puggioni bol pozorný a strelu vyrazil do bezpečia.
     
    58
    Obrana Verony sa teraz trošku pozabudla, takmer sa za jej rady dostal Palacio, prihrávka naňho však bola príliš prudká a ten ju spracoval až mimo hracej plochy.
     
    59
    Hostia sa v druhom polčase lopty v podstate ani nedotkli, stále sledujeme hru na jednu bránu, no teraz sa domáci hráči s útokom toľko neponáhľajú.
     
    60
    Nagatomo sa pokúšal o individuálny prienik po ľavom krídle, lopta mu však ušla a rozohrávať bude Puggioni.
     
    61
    Hra sa teraz presunie aspoň na chvíľu pred Handanoviča, čo určite ocení defenzíva Chieva. Théréau bude zahrávať priamy kop po faule jedného z brániacich hráčov Interu.
     
    62
    Priamy kop sa však Francúzovi vôbec nevydaril, lopta končí mimo hracej plochy, dostanú sa k nej opäť "Nerazzurri".
     
    63
    Hra sa rýchlo presťahovala pred pokutové územie Verony, Jonathan sa pokúšal o prihrávku z pravej strany, tam ale úradovala pozorná obrana Chieva.
     
    64
    Naopak, udrieť mohli práve hostia, ktorým sa vo dvojici podarilo dostať do brejku po chybe v rozohrávke domáceho tímu. Paloschiho však spoluhráč vyhnal nepresnou prihrávkou až na krídlo odkiaľ sa mu nepodarilo ďalej rozvinúť útočnú akciu.
     
    65
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odíde Cambiasso, toho na trávniku nahradí Milito.
     
    66
    Inter sa bude musieť po dlhšej dobe opäť brániť, hostia získavajú rohový kop po aktívnej hre Sarda.
     
    67
    Po ňom zakončoval hlavou Théréau, jeho pokus sa ale nevmestil medzi tri žrde domácej brány.
     
    68
    Hra sa nám vyrovnala, hostia sa už toľko nehanbia pustiť sa do útoku, Inter sa musí teraz brániť. Možno to tak aj tréner Mazzarri chcel, Verona tak výrazne otvorila hru.
     
    69
    To sa okamžite darilo využiť striedajúcemu Militovi, ktorý pri svojej prvej akcii vybojoval dobrú streleckú pozíciu pre Álvareza. Jeho pokus bol zrazený na roh.
     
    70
    Po rohovom kope sa lopta dostala do šestnástky, kde sa viackrát poodrážala, no ani jednému z domácich hráčov sa ju nepodarilo usmerniť do brány.
     
    71
    Okamžitá príležitosť z kontry na opačnej strane! Do brejku sa opäť dostala dvojica Théréau – Paloschi, prvý menovaný sa k strele takmer dostal po výbornej zadnej prihrávke spoluhráča, no loptu nohou netrafil.
     
    72
    Na opačnej strane sa do útoku rútil Álvarez, ktorý na seba opäť naviazal obrancov a vypýtal si ďalší faul. Priamy kop pre Inter.
     
    73
    Tentoraz akcia po priamom kope nekončí ohrozením Puggioniho. Inter však zostáva pri lopte.
     
    74
    Teraz si trošku zavadzali Palacio a Nagatomo, obidvaja sa ocitli v šestnástke, lopta padla medzi nich, no pre stiesnený priestor sa ani jednému z nich nepodarilo zakončiť.
     
    75
    Prichádza prvé striedanie na strane Chievo Verona, z ihriska odchádza strelec prvého gólu Paloschi, opačným smerom vybieha Estigarribia.
     
    76
    Do konca riadnej hracej doby zostáva necelých 15 minút, cez všetku snahu Interu Miláno sme gól v druhom polčase nevideli, uvidíme či sa tak stane v nasledujúcej štvrťhodine.
     
    77
    Hra sa ale momentálne odohráva v strede ihriska, občas dokonca pred šestnástkou domáceho celku, čo určite vyhovuje tímu hostí.
     
    78
    Chievo bude určite hrať na remízu, predsa len bod z ihriska Interu Miláno by mal cenu zlata, najmä v takej ťažkej pozícii v tabuľke.
     
    79
    Ani Jonathanovi a ani Campagnarovi sa nedarí pretlačiť loptu cez dobre postavených obrancov Chieva, hostia sa vrátili k taktike totálnej defenzíve a takýto obraz hry budeme zrejme vidieť do konca stretnutia.
     
    80
    Začala sa posledná desaťminútovka riadneho hracieho času, Inter sa stále márne pokúša o dobytie brány hostí. Na hráčoch je vidieť stupňujúca sa nervozita, strata dvoch bodov by určite mrzela.
     
    81
    Hostia navyše zbierajú cenné sekundy kde sa len dá, Puggioni sa s rozohrávkou rozhodne neponáhľa, čo vyvolalo hlasnú odozvu domáceho publika.
     
    82
    Ale ani ten nemal v posledných minútach veľa práce, obrana mu značne uľahčuje život, nepúšťa hráčov Interu nadostrel.
     
    83
    Domáci tím vybojoval priamy kop, ktorý sa snažil využiť pomocou nacvičeného signálu, ten však defenzíva Verony prečítala a loptu poslala do bezpečia.
     
    84
    Druhý raz strieda tím hostí, z ihriska odchádza kapitán Bentivoglio, jeho miesto zaujme Mbaye.
     
    84
    Strieda aj Miláno, zápas končí pre Kuzmanovića, toho pre zmenu vystrieda Taïder.
     
    85
    Hostia získali priamy kop na polovici súpera, snažili sa loptu udržať v tejto časti ihriska čo najdlhšie. Dlho však netrvalo, zmocnili sa jej opäť hráči Interu a okamžite postupujú do útoku.
     
    86
    Ten bol zastavený ešte v polovici ihriska, Mbaye zahral výborne, vypýtal si faul od Juana, domáci hráči prídu o možnosť útoku.
     
    87
    Sardo chcel obrať súpera o loptu sklzom, dostal pri tom zrejme kŕč, teraz leží na trávniku s bolestivou grimasou, rozhodca mu nakazuje opustiť hraciu plochu alebo sa do hry okamžite zapojiť.
     
    88
    Campagnaro odchádza z trávnika necelé tri minúty pred koncom riadnej hracej doby, na jeho miesto príde Botta.
     
    89
    Čas nekompromisne plynie, hostia sa zatiaľ úspešne bránia a ak budú v takejto hre pokračovať, remízu by už mali ubrániť.
     
    90
    Kovačić to skúšal sám cez stred ihriska, tam ale o loptu prišiel Théréau ju znova vyváža čo najďalej od brány.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca dáva tímom extra 4 minúty na zmenu gólového stavu.
     
    90+1
    V nadstavenom čase pokračuje defenzívna hra Chieva, pri rohovej zástavke zbiera cenný čas Estigarribia, ten sa ale bude musieť stiahnuť, lebo o loptu chvíľu na to prišiel.
     
    90+2
    Álvarez to znova skúšal cez stred ihriska, ale ani jemu sa nepošťastilo, vyzerá to tak, že gólu na jednej či druhej strane sa už nedočkáme.
     
    90+3
    Juan bol vytiesnený až k vlastnej rohovej zástavke, navyše kvôli nepresnej prihrávke daroval svojmu súperovi možnosť vhadzovať ďaleko od vlastnej brány.
     
    90+4
    "Nerazzurri" sa pustili do zrejme posledného útoku, po skrumáži v pokutovom území šli k zemi hneď dvaja domáci hráči, no hlavný rozhodca faul nepíska.
     
    Koniec zápasu.
     
    Domácim hráčom sa napokon nepodarilo zmeniť stav ani po poslednom útočnom nápore a tak sa zrodil prekvapivý výsledok 1:1. Ten určite poteší viac fanúšikov Chieva Verona, nakoľko Inter bol dnes jednoznačným favoritom. Aj tento výsledok dokazuje, že tohtoročná sezóna je pre Inter vzdialená prívlastku vydarená. V druhom polčase sme teda nevideli gól ani na jednej strane, jediné góly stretnutia tak padli ešte v prvej štvrťhodine, keď sa najprv v 8. minúte presadil Paloschi a o tri minúty neskôr skóroval Nagatomo. V druhom polčase sa od samého začiatku snažili domáci hráči o strelenie gólu, to sa im ale za celých 45 minút nepodarilo.

    Po dnešnom zápase, ktorý ukončoval 19. kolo sezóny Inter predsa len poskočí o jednu priečku nahor. Bodovo sa totiž dotiahne na Hellas Verona a pre lepšie skóre tak bude aspoň do budúceho kola okupovať 5. miesto v tabuľke. Aj Chievo si polepší, taktiež sa bodovo dotiahne na svojho suseda v tabuľke, konkrétne Sassuolo a rovnako pre lepšie skóre ho v tabuľke predbehne. Bude mu tak patriť 16. miesto v tabuľke.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (22:59:55)

    Andrej Marienka

    Góly: 12. Nagatomo – 8. Paloschi

    Karty:   41. Kovačić (INT) – 40. Hetemaj (CHI)


    Inter Miláno: Handanovič – Juan, Rolando, Campagnaro – Nagatomo, Álvarez, Cambiasso, Kuzmanović, Jonathan – Kovačić – Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Andreolli, Mudingayi, Botta, Taïder, Milito, Ranocchia, Samuel

    Chievo Verona: Puggioni – Dramé, Cesar, Dainelli, Frey, Sardo – Hetemaj, Radovanović, Bentivoglio – Paloschi, Théréau
    Náhradníci: Squizzi, Silvestri – Bernardini, Claiton, Kupisz, Lazarević, Sestu, Pamić, Estigarribia, Acosty, Pellissier, Mbaye

    Rozhodca: Tommasi – Giachero, De Pinto