Motor ČB – Havířov 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
Litoměřice – Benátky n/J 4:0 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Kadaň – Most 3:2 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:1 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC Olomouc
cz Sobota 11.01.2014, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí celek se prosazuje a ujímá se nad favoritem utkání vedení! Martin Ondráček od pravého mantinelu vrátil kotouč na modrou, kde čekal Karel Plášil. Ten přeposlal puk na svého kolegu z obranné dvojice a dělovka JANA ZDRÁHALA se zastavila až o síťku za Halászovými zády! Asistence: Karel Plášil a Maritn Ondráček.
     
    38:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora také využívá výhodu jednoho muže v poli a pod střechou Kotliny tak opět platí vyrovnaný stav! Hanáci předvedli rychlou akci, Jakub Herman dostal kotouč na Radima Kucherczyka, jenž nabil puk do střelecké pozice JAKUBU BARTOŇOVI, který poslal hrací gumu přesně do Kacetlovy šibenice! Asistence: Radim Kucharczyk a Jakub Herman.
     
    13:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Nádherná souhra celé pětice znamená branku. Z vrcholu kruhu si pozadu nabruslil do střely Radek Číp. Jeho rána se ale od obránce Mory dostala jen k Ladislavu Gengelovi, jenž našel na brankovišti JAKUBA KADLECE, který si věděl s Halászem rady a procedil přes něj kotouč! Asistence: Ladislav Gengel.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 14. Jakub Kadlec (Gengel), 46. Zdráhal (Plášil, Ondráček) – 39. Bartoň (Kucharczyk, Herman)


    BK Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Kolafa "A", Drtina, Plášil, Zdráhal, Semrád, Novotný, Zítka – Jakub Kadlec, Gengel, Číp – Ondráček "C", Berger, Milfait – Š. Štěpánek, Stehlík, Maliník "A" – Kozlík, Šesták.
    Trenéři: Jiří Mička a Richard Cachnín.

    HC Olomouc: Halász (Vošvrda) – Houdek, Ondrušek, Kadela, Janáček, Bartoň "C", Staněk, Drtil – Pekr, Diviš, Řípa – Kucharczyk, Herman, Selingr – Crhák, Kindl, Vodný – Rác, Knotek.
    Trenéři: Petr Fiala a Jiří Dopita.

    Rozhodca: Jan Jílek, Jan Schmejkal – Milan Svoboda, Jakub Štětina

    Diváci: 1058