Team WEST – Team EAST 18:16 (kon.)
koniec
Team WEST
18:16 (6:5, 6:5, 6:6)
Team EAST
Sobota 11.01.2014, 16:00 • Slovanft Aréna Bratislava • Výber hviezd KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Alexander Medvedev odovzdáva ceny najlepším hráčom v súťažiach zručností. Najlepším gólmanom sa stáva Ivan Lisutin. Najlepším hráčom v samostatných nájazdoch sa stal Jegor Milovzorov. Súťaž v rýchlosti jazdy vyhral a cenu si prevezme Milan Bartovič. Cenu pre silu strely vyhráva Denis Kuľaš. Posledným oceneným v presnosti strely sa s prehľadom stal Daron Quint. (18:15:35)
     
    Vedenie KHL a prezident Alexander Medvedev odovzdáva všetkým hráčom zápasu pamätné ceny na šiesty zápas hviezd KHL s emblémom tohto zápasu v sklených plaketách.
     
    Skončil nám šiesty zápas hviezd KHL, ktorý sa tento rok konal v Bratislave. Videli sme množstvo pekných gólov, do listiny strelcov sa takmer zapísal aj Jaroslav Janus, jeho pokus skončil na ľavej žrdi súperovej bránky. Bavili sme sa pekným hokejom, ďakujeme. Z Bratislavy sa so želením pekného večera a víkendu s Vami lúči Vladimír Korduliak.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Team EAST dáva gól!
    Videli sme ešte jeden gól v sieti domáceho tímu, autorom gólu sa stáva SERGEJ MOZIAKIN.
     
    59:37
    Team WEST dáva gól!
    MIROSLAV ŠATAN dostal puk do pásma a pre skúseného borca už nebol problém poslať puk do prázdnej klietky. Asistencia: Viktor Tichonov.
     
    59:02
    Janus vyhodil oblúčikom puk na opustenú bránku hostí a trafil ľavú žrď!
     
    58:42
    Team EAST dáva gól!
    Janus chcel spoza bránky vyhodiť puk na prázdnu súperovu bránku, na medzikruží ho zachytil SERGEJ MOZIAKIN a poslal puk do prázdnej bránky.
     
    58:21
    Team WEST dáva gól!
    Hostia hrali power play a do prázdnej bránky puk poslal JEFF PLATT. Asistencie: Jonatan Cheechoo a Iľja Kovaľčuk.
     
    58:00
    Barulin odkorčuľoval na striedačku, hostia hrajú power play.
     
    57:58
    Petružálek doviezol puk do pásma, vystrelil z pravej strany a puk končí v ľavom rohu klziska.
     
    57:26
    Team EAST dáva gól!
    Z medzikružia po ľade zakončuje efektne CHRIS LEE, ktorý sa zapisuje do listiny strelcov. Asistencie: Jegor Milovzorov a Jakub Petružálek.
     
    57:10
    Tím domácich, tím v modrých dresoch, tím WEST sa previnil na modrej, čiarový píska ofsajd.
     
    56:28
    Team EAST dáva gól!
    Početnú výhodu zúžitkoval a Janusa v bránke tento krát prekonal BRANDON BOCHENSKI. Asistencie: Kirill Koľcov a Jegor Milovzorov.
     
    56:05
    Signalizované vylúčenie, tím EAST má výhodu o jedného hráča v poli naviac.
     
    55:12
    Akcia Komarov, Prochorkin a Tichonov gólom nekončí, Barulin zmenu skóre nepripustil.
     
    54:43
    Bochenski z medzikružia prestrelil bránku a puk poslal na ochranné sklo.
     
    53:51
    Team EAST dáva gól!
    JORI LEHTERÄ ukázal efektné zakončenie a kus zo svojho hokejového umenia. Asistencie: Fjodor Malychin a Enver Lisin.
     
    53:20
    Šatan sa dostal s pukom až pred bránku, no už nestihol zakončiť a s pukom skončil za bránkovou čiarou.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 3. Čudinov (Marcel Hossa, Gorochov), 4. Cheechoo (Kovaľčuk, Šatan), 6. Platt (Tichonov, Foster), 9. Ozolinš (Tichonov), 11. Afinogenov, 20. Komarov (Tichonov, Quint), 24. Marcel Hossa (t.s.), 29. Denisov (Afinogenov, Marcel Hossa), 30. Marcel Hossa (Bartovič, Afinogenov), 33. Kovaľčuk (Šatan), 34. Denisov (Komarov), 38. Gorochov (Tichonov, Komarov), 43. Prochorkin (Komarov), 49. Komarov (Prochorkin), 50. Tichonov (Čudinov, Prochorkin), 52. Bartovič, 59. Platt (Cheechoo, Kovaľčuk), 60. Šatan (Tichonov) – 8. Lisin (Malychin), 9. Žajlauov (Popov, Bochenski), 14. Kovář (t.s.), 15. Malychin (Lehterä, Lisin), 18. Peružálek (Milovzorov), 23. Lehterä, 26. Paršin (Koľcov, Milovzorov), 27. Milovzorov (Petružálek), 34. Bochenski (Popov, Žajaluov), 35. Paršin (Petružálek), 44. Zubarev (Lehterä), 54. Lehterä (Malychin, Lisin), 57. Bochenski (Koľcov, Milovzorov), 58. Lee (Milovzorov, Petružálek), 59. Moziakin, 60. Moziakin


    Team WEST: Lisutin (Janus) – Ozolinš, Quint, Foster, Čudinov, Kiselevič, Gorochov, Denisov – Kovaľčuk, Šatan, Cheechoo – Prochorkin, Tichonov, Komarov – Bartovič, Platt, Marcel Hossa – Afinogenov
    Team EAST: Koskinen (Barulin) – Koľcov, Heshka, Lee, Hietanen, Kuľaš, Medvedev, Zubarev – Moziakin, Zaripov, Bochenski – Malychin, Lisin, Lehterä – Žajlauov, Popov, Petružálek – Milovzorov, Paršin, Kovář

    Rozhodca: Odins, Olenin – Birin, Zacharenkov

    Diváci: 9.820